Apple Watch Series 7 met watchOS 8.

Reacties voor: Aftellen naar WWDC 2022: Vooruitblik op watchOS 9 en dit zijn onze verwachtingen

watchOS 9 komt eraan en dus is het tijd om vooruit te blikken met onze verwachtingen. De update lijkt een aantal belangrijke vernieuwingen naar de Apple Watch te brengen, zo zeggen betrouwbare bronnen. Maar welke functies kun je verwachten met watchOS 9?

Reacties: 7 reacties

  1. Duidelijk is wél dat Tim Cook volledig in de spaarstand staat. Het mag niets meer zijn, dit jaar…

  2. Als de spaardag per 30 dagen kan om je streak niet te verliezen ben ik al gelukkig.

    Wel valt het me op dat wordt na zoveel jaar niet eens meer hebben over eigen wijzerplaten. Hoop dat Apple dat echt gaat uitbrengen.

  3. (Red.) Off-topic voor dit artikel. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  4. Ik hoop dat Fitness+ eindelijk beschikbaar komt in Nederland. Ik snap niet dat ze dat niet over veel meer landen uitbreiden. Ze hebben toch alle fitness-video’s in het Engels? Waarom bieden ze dat dan niet aan?

  5. Hoop wel dat deze een stootje kan hebben, al die gebroken watches die ik om mij heen zie dat is geen reclame natuurlijk

  6. Origineel geplaatst door Ron
    Hoop wel dat deze een stootje kan hebben, al die gebroken watches die ik om mij heen zie dat is geen reclame natuurlijk

    Er wordt geen nieuwe Watch aangekondigd. Enkel nieuwe software.

  7. @Sonja: inderdaad. Bijzonder vreemd dat ze bij Apple blijkbaar geen idee hebben van uitrol van software naar andere landen en dat veel landen daardoor onnodig moeten wachten. Fitness+ in het Engels zou hier (en in veel andere landen prima kunnen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.