watchOS 9 Update

Reacties voor: watchOS 9.3.1 verschenen voor Apple Watch: bugfixes en betere beveiliging

Apple heeft voor de Apple Watch watchOS 9.3.1 beschikbaar gesteld. De update bevat volgens Apple probleemoplossingen en belangrijke beveiligingsupdates. Er wordt dan ook aangeraden om de update snel te downloaden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Had er wel last van dat de verbinding tussen mijn Apple Watch en iPhone steeds automatisch werd verbroken, waar door ik steeds opnieuw de code op mijn Apple watch moet gebruiken om er in te komen. Hopelijk is dat opgelost.

  2. @hans: Zit je watch wel strak genoeg om je pols? Kan ook de oorzaak zijn namelijk.

  3. Raar dat mijn linker Homepod gaat naar 16.3.1 en de rechter HomePod naar 16.3.2 (?)

  4. @CB: Hetzelfde als voorheen, het is iets van de laatste tijd. Daar voor nooit last van gehad.

  5. Update verliep prima. Watch aan de lader en iphone er naast.

  6. Origineel geplaatst door hans
    Had er wel last van dat de verbinding tussen mijn Apple Watch en iPhone steeds automatisch werd verbroken, waar door ik steeds opnieuw de code op mijn Apple watch moet gebruiken om er in te komen. Hopelijk is dat opgelost.

    Ik had er tot gisteren geen problemen mee. Sinds deze nieuwe update is vandaag inmiddels twee keer de verbinding met mijn iPhone 14 pro verbroken. Ik kreeg geen meldingen meer en er was geen synchronisatie met mijn agenda.

  7. Sinds de update is mijn Watch extreem snel leeg. Na een paar uur al 50% leeggelopen zonder dat er veel mee gebeurde. Alle tips op internet geprobeerd zoals uit/aan zetten, opnieuw verbinden. Not so happy met deze update tot op heden

  8. Helaas sinds de update kan ik me Watch 2x per dag gaan opladen. Terwijl deze hiervoor minimaal 1 dag tot anderhalf mee ging. Hopelijk wordt dit snel verholpen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.