watchOS 8 op Apple Watches

Reacties voor: Praat mee: deel hier je ervaringen met watchOS 8

Na een zomer van testen is ook watchOS 8 beschikbaar om te downloaden. Praat hier mee met andere iCulture-lezers en vertel je ervaringen met deze update voor je Apple Watch.
Lees het complete artikel → Praat mee: deel hier je ervaringen met watchOS 8
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. “de uitrol naar miljoenen devices is nu eenmaal een gigantische operatie. Het is vaak beter om even te wachten.” … of je bent er gewoon heel snel bij!!’

  2. Kan niet wachten 😊 ga meteen installeren.
    Dank voor de mooie artikelen die jullie over
    Ios15 hebben geschreven.

  3. Origineel geplaatst door Robbert
    Kan niet wachten 😊 ga meteen installeren.

    Dank voor de mooie artikelen die jullie over

    Ios15 hebben geschreven.

    Vertel, op welke functionaliteit / verandering kun je niet precies op wachten bij de update?

  4. De vorige update heeft ervoor gezorgd dat mijn series 3 niets meer deed. Opgestuurd naar Apple, schijnt het ineens een hardware probleem te zijn (raar na een software update). Kan gemaakt worden voor €149 exl. BTW.
    Ik wacht dus nog wel even op de series 7 (of de afgeprijsde 6) voor ik kan meepraten over watchOS 8.

  5. Ik had de beta watchos8. Die heb ik verwijderd. Maar in tegenstelling tot de iPhone wordt geen nieuwe software gezien. Is het nr gelijk gebleven?

  6. Origineel geplaatst door Wesley
    De vorige update heeft ervoor gezorgd dat mijn series 3 niets meer deed. Opgestuurd naar Apple, schijnt het ineens een hardware probleem te zijn (raar na een software update). Kan gemaakt worden voor €149 exl. BTW.

    Ik wacht dus nog wel even op de series 7 (of de afgeprijsde 6) voor ik kan meepraten over watchOS 8.

    Balen! Hele slechte service zeg.

    Hoop maar dat het goed gaat met mijn update naar OS8. Ik had 7 overgeslagen vanwege de update issues maar wil nu niet achterblijven.

  7. Voor de hopelijk laatste keer mijn Series 3 aan het unpairen, instellen als nieuwe Watch, updaten naar WatchOS 8, unpairen, en dan weer backup terug zetten. Pff. Tijd voor een nieuwe maar eigenlijk ben ik te eigenwijs om onder die psychologische druk van Apple te bezwijken.

  8. Origineel geplaatst door Robbert
    Kan niet wachten 😊 ga meteen installeren.

    Welke functie(s) maken hou zo hebberig dan?

  9. @dafo: Hier nu ook mee bezig

  10. @dafo: Is het gelukt met update naar je Watch 3?
    Wil er zelf zo aan gaan beginnen.

  11. Na de update van de iPhone naar IOS15 en AW naar OS8 ontvang ik geen sms/iMessage meldingen meer op mijn Apple Watch. Heeft iemand een idee waar dit aan kan liggen?

    – Er staat geen “focus” aan
    – Herstart heeft niets opgelost (iPhone en AW)
    – ontkoppelen en koppelen helaas ook niet

  12. Na mijn iPhone geüpdatet te hebben naar IOS15 en mijn Apple Watch naar OS8 ontvang ik geen sms/iMessages meer op mijn Apple Watch. Weet iemand wat ik hieraan kan doen? Ik heb de Watch en de iPhone herstart maar dat lost helaas niets op… Ook het ontkoppelen en opnieuw koppelen van de Apple Watch heeft niet geholpen

  13. Na de updates geïnstalleerd te hebben (iOS 15 en os8) ontvang ik geen melding meer op mijn AW als er een sms/iMessages binnenkort. Beide herstart, losgekoppeld en gekoppeld en gecontroleerd of er een “focus” aanstaat. Helaas lost niets het probleem op.

  14. Sinds de update naar watchOS 8 ligt er een blauwe rand op wanneer ik mijn pols omhoog beweeg om de tijd te zien.
    Iemand een idee waar dit vandaan komt en of het is uit te zetten?

  15. Sinds WatchOS 8 moet ik de watch na opladen herstarten anders blijft deze staan op het batterij percentage van waar hij op stond voor het opladen.

    Meer mesne last van of oplossing tips?

  16. In de promo video voor Watch OS 8 zie je iemand zijn tennis serve meten met de Apple Watch. Iemand enig idee of dat al werkt? En hoe? Kan het zelf niet vinden op mijn AW3 met OS8.

    EDIT: het gaat om een third party app met in-app aankopen 🙁 SwingVision zie ik nu ik de video stil heb gezet. Jammer.

  17. Mijn watch 5 en iPhone zijn bijgewerkt naar de nieuwste software, nu valt mij op dat als je een appje krijgt je via je Apple Watch niet meer kan reageren? voorheen kon je een simpele smiley versturen maar dat gaat niet meer? iemand dezelfde ervaring? en wellicht een oplossing?

  18. Sinds de laatste update op mijn series 4 registreren de activiteitsringen niks meer, doet de gps het niet bij de workouts. Bij het wandelen wordt de loopafstand niet meer gemeten. Hebben meer mensen hier last van?

  19. Best, na de updaten van mijn iPhone 12pro max en mijn watch 5 naar de laatste software versies kom ik erachter dat ik via mijn watch niet meer met een smiley kan reageren als er een whatsapp bericht binnen komt. voorheen kon je dan snel een reactie geven via je watch..iemand ook die ervaring?

  20. Geen dicteerfunctie WhatsApp in Nederlands met Apple Watch na update 2 weken geleden. Iemand een oplossing?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.