Apple Watch Series 5 review met always-on.

Reacties voor: Always-on krijgt flinke upgrade in watchOS 8

Het always-on scherm op de Apple Watch krijgt in watchOS 8 extra functies. Zo ondersteunen meer apps deze weergave en kunnen ook apps van derden er gebruik van maken.
Lees het complete artikel → Always-on krijgt flinke upgrade in watchOS 8
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Ik snap nog steeds het nut niet echt. Waarom moet er iets op je scherm staan als je er niet naar kijkt?
    Ik heb de functie niet en mis ze ook totaal niet (series 4), maar bij een eventuele opvolger wordt dit waarschijnlijk de eerste functie die uit gaat…

  2. @Jorn: Tijdens een workout is het bijvoorbeeld niet altijd mogelijk om wake to raise goed uit te voeren, dank zij always on kan ik dan toch even kijken hoe lang ik al bezig ben etc..

  3. @Jorn: Tja ik heb hem juist voor die functie vanaf de serie 5 gekocht, dit omdat je niet altijd op je horloge kunt kijken (als je bij je schoonouder bent of gewoon in een gesprek zit😉 En Apple wil natuurlijk ook het echt horloge gevoel creëren door alles zo natuurlijk mogelijk te laten aanvoelen van buiten maar ook van binnen.

  4. Daar zit ik nu precies op te wachten. Gebruik dit voornamelijk met mountainbiken zodat je je hartslag in de gaten kan houden. Op dit moment moet je of tikken of je arm optillen. Is niet erg handig wanneer je aan het fietsen bent.

  5. Ik mag hopen dat de volgende Apple Watch een behoorlijk betere batterij gaat krijgen 😬

  6. @Jorn: Ik heb het wel aan staan bij mijn 5 maar kan prima uit, ik mis het ook totaal niet echt toen eens uit had.
    Ik had eens gekeken of het nou echt batterij scheelde, maar dat dan weer niet dus staat tegenwoordig weer aan.

    @Sebastian: Je kunt prima altijd op je horloge kijken als je bij je schoonouders ofzo ben, en wat zie je op always on scherm nou eigenlijk niks alleen gedimd een klokje ;).
    En als Apple nu echt het horloge gevoel wil geven moeten ze eens wat echte klokjes als watchface toevoegen, en niet allemaal combinaties van sport/ foto’s etc 🙂

  7. @Jorn: ik vind het wel een must-have functie. Superhandig om even de tijd te checken, zonder als een idioot mijn pols te moeten draaien.

  8. Ik had het idee dat het meer accu verbruikte. Daarom staat de AO functie uit en ik mis het ook niet.

  9. @Jorn: Ik vind dat juist super handig. Ik heb raise to wake altijd uitstaan, omdat ik met mijn handen werk en daardoor de watch continue oplichtte.
    Kostte veel batterij en super irritant om zo’n lampje telkens in je ooghoeken te zien. Nu zie ik toch de tijd zonder onnodig oplichten.

    En ik gebruik de timer vaak tijdens t koken, dus hoera, niet meer continue tikken om het geblurde scherm weg te halen.

  10. Nou de watch SE heeft betere accu duur dan de 6 en dat komt door t always on, dus of je t nu makkelijk vind of niet het is wel een Battery drain

  11. @CB: mijn fornuis heeft twee timers. 1 stopt de oven ook als hij voorbij is de andere is een ei wekker. Kunnen ook gelijktijdig gebruikt Handiger dan een horloge.

  12. Ben ook blij met always on. Kan nu onopvallend tijd checken tijdens gesprek. Hiervoor ging dat niet onopgemerkt, en kregen mensen nog wel eens onnodig het idee dat ik ervandoor moest.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.