Reacties voor: Deze vernieuwingen komen naar watchOS 7: kindermodus en meer

Er zijn nieuwe functies gelekt voor watchOS 7. In de volgende grote update voor de Apple Watch zit het meten van je slaap en nieuwe persoonlijke slaapdoelen, waarmee je kunt werken aan je slaapgedrag.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Zuurstofgehalte meten kan ik nu ook met mijn AliExpress smartwatch. (Natuurlijk niet gevalideerd of op betrouwbaarheid gechecked maar toch).
    Wel jammer dat deze ontwikkelingen bij Apple zo lang op zich laten wachten. Ecg functionaliteit hebben we in NL na de release ook nog lang op moeten wachten ( 🙂 )

  2. En benieuwd of de Watch 3 nog meedoet aan deze update.

  3. @Bas: Alleen maar huilen

  4. Origineel geplaatst door Bas
    Wel jammer dat deze ontwikkelingen bij Apple zo lang op zich laten wachten.

    Ik denk dat hier minstens twee overweging van de kant van Apple meespelen: 1. marketing – als je de beschikbaarheid van functionaliteit uitsmeert over een langere periode, blijft een product langer interessant en 2. kwaliteit – Apple is wel vaker trager met het beschikbaar stellen van functies die door andere fabrikanten al lang en breed in hun producten beschikbaar zijn, maar wanneer Apple iets uitbrengt, zorgt men in de regel wel dat het goed werkt en op een goede wijze geïntegreerd is in het totale product.

    Desalniettemin, Apple is niet altijd de snelste… 😉

  5. Interessant. Ik ben benieuwd.

    Ik ben tevens benieuwd waarom er kindermodus zou komen, gaan de kinderen van 12 jaar met horloge van €299-€400 rondlopen? Of lopen daar in USA al steeds meer kinderen mee rond?

  6. Origineel geplaatst door iSan
    Interessant. Ik ben benieuwd.
    Ik ben tevens benieuwd waarom er kindermodus zou komen, gaan de kinderen van 12 jaar met horloge van €299-€400 rondlopen? Of lopen daar in USA al steeds meer kinderen mee rond?

    Ook in Nederland en zelfs al op jongere leeftijd. Mijn zoon van 11 heeft een iPhone, helaas maar waar. Hij was een van de laatste van zijn klas. Je kunt al ouder je poot stijf houden en niet mee doen, maar goed, dan is hij/zij dus een van de weinigen in de klas. Andere optie is om mee te gaan , maar er regels aan vast te zetten om te voorkomen dat ze alleen maar met hun telefoon bezig zijn. Bij ons geldt ‘zijn’ telefoon gewoon als ‘schermtijd’ waar hij per dag maar een uur van heeft (met de keuze tussen de iPAd van Papa, tv of telefoon). Telefoon mag (op deze leeftijd) niet mee naar school of mee op vakantie. Gelukkig maakt iOS het mogelijk om restricties op te leggen. Als ouder ben ik blij dat, als hij nu spaart voor een Apple Watch, we dit tzt ook kunnen reguleren.

  7. @Flieps: Oh als ouders zijnde gaan we ook met de golf mee, hoor, het zou heel sneu zijn als we de kinderen dit alles zouden onthouden. Er wordt hier ook dankbaar gebruik gemaakt van Schermtijd. Maar Watch voor kinderen, dat is voor mij nieuw. Vandaar dus mijn vraag.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.