Reacties voor: Dit watchOS 7-concept laat zien wat er beter kan in Activiteit-app

Ontwerper Matt Birchler heeft er een traditie van gemaakt om elk jaar een concept voor watchOS te maken. Deze keer is het tijd voor een concept van watchOS 7, waarin hij allerlei nuttige verbeteringen hoopt te zien. Deze keer ligt de focus onder andere op de Activiteit-app.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Ik hoop dat je de activeitsringen van de afgelopen paar dagen kan zien in watchOS 7. Nu moet je nog voor deze gegevens naar de app op je iPhone gaan.

  2. Minder Siri functies, Apple hangt daar teveel aan. Maar er zijn zat mensen die niet tegen horloge willen/kunnen praten, zeker tijdens forenzen. Tekstje kunnen typen op Watch moet terugkomen.
    Meer instelbare functies qua energiebesparen, wanneer je die nodig hebt. Zoals animatie uitschakelen, andere wijzerplaten uitschakelen of monotone wit. Nu is er alleen spaarstand. Maar ik wil dat het nog steeds ‘telt’ voor de 3 ringen. Maar dat is hierboven al geschreven.

    Muziek streamen naar gehoorapparaat zonder tussenkomst iPhone. Nu moet ik toch iPhone bij me houden, wil ik met wandelen muziek kunnen blijven luisteren.

    WhatsApp weergave/functies moeten uitgebreider kunnen, ook foto’s in normale resolutie ipv compleet ‘blurred’. Maar dat is natuurlijk niet helemaal de schuld van Apple.

    Ook slaapfuncties zie ik graag komen. Nu zijn er betaalde apps van derden ervoor, maar weet ik niet wat ze met mijn gegevens doen en of het goed is.

    Notities, als het technisch mogelijk is. Alleen plain text. Handig voor boodschappenlijst bijv.

    Een waslijst, maar ik ben verder erg tevreden, hoor!

  3. Lijkt mij ook goed om de activiteitenringen van de afgelopen dagen in je Watch te kunnen zien. Is inderdaad makkelijk. Een low activity mode vind ik niet zo nodig. Als je een paar dagen weg bent, heb je ook je iPhone lader al mee en een snoertje extra voor je Watch is geen moeite. Een pauze- en stopknop voor de Workouts zit er nu al in! Meer antwoord mogelijkheden lijkt me goed en bij dicteren: ook een mogelijkheid in het Engels. Of andere gewenste taal.

  4. Een stappendoel kunnen instellen en als ring op je Iwatch laten zien

  5. Auto start fietsen….

  6. Aparte foto van een witte iphone met een witte notch in dit artikel

  7. @iSan: Een tekstbericht typen op een watch lijkt mij toch wat het onmogelijk. Ik ben erg benieuwd hoe je dat voor je ziet?
    Muziek kan je al op je watch zetten/downloaden waardoor je geen iphone nodig hebt.

  8. @Ricardo: Swift Keyboard.

  9. een app of dergelijke die verwittigd als je gsm verder verwijderd dan bv 20 meter van je watch is ! zo vergeet of verlies je je gsm nooit ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

  10. Intergratie van Strava in Activiteiten app-onderdeel Work-out. Met hardlopen kies ik liever voor Strava dan “Work-out in Activiteiten app omdat Strava mijn route vastlegd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.