watchOS 7.4 Final.

Reacties voor: watchOS 7.4 is uit: geen toegangscode meer nodig bij mondkapje

Op toestellen met Face ID
Goed nieuws voor bezitters van een iPhone met Face ID en een Apple Watch. Dankzij watchOS 7.4 is het niet meer nodig om je toegangscode in te voeren als je een mondkapje draagt.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Ik heb nog een Apple Watch Series 1, daar werkt het dus niet mee?

  2. Weer een en al ellende met de S3.. Werkt verder nog zo goed, dus vind het zonde om te updaten. Maar die updates zijn wel echt vervelend zo. Nog meer mensen last van?

  3. @Wesley: Zelfde hier. Wou m’n Apple Watch s3 updaten, maar niet genoeg ruimte vrij voor de update. En geen zin om de hele Apple Watch opnieuw te installeren, want werkt verder nog prima.

  4. Origineel geplaatst door Wesley
    Weer een en al ellende met de S3.. Werkt verder nog zo goed, dus vind het zonde om te updaten. Maar die updates zijn wel echt vervelend zo. Nog meer mensen last van?

    Inderdaad hier ook!

  5. S3 capaciteit 2,9gb
    Update mislukt, maak ruimte vrij. 3gb ruimte vereist. 🤨

  6. Hoop echt dat dit de laatste update is voor de S3 want dit is toch echt de laatste keer dat ik hem ga ontkoppelen om te updaten… misschien toch maar een nieuwe kopen dan😅

  7. @Gerjan: Ding is 4 jaar oud bijna dus ja mag wel eens 😂

  8. Origineel geplaatst door Gerjan
    Hoop echt dat dit de laatste update is voor de S3 want dit is toch echt de laatste keer dat ik hem ga ontkoppelen om te updaten… misschien toch maar een nieuwe kopen dan😅

    WatchOS 8 ga je sowieso niet meer krijgen

  9. Hier ook hetzelfde met de S3. Wat wel opvalt is dat ik een nagenoeg standaard Watch draaide. Geen foto’s, alleen de Spotify en Authy app en één standaard wijzerplaat. Ik had op dat moment nog 2,5gb over. Na het verwijderen van de twee apps bleef ik op 2,5gb hangen, ook na opnieuw starten.

    Na de methode met het loskoppelen van de watch had ik ineens 3,2gb vrije ruimte. Het lijkt ook wel alsof Apple softwarematig prima zou kunnen zorgen dat de update alle caches leegt voordat hij gaat downloaden. Als je ziet dat ik (en neem aan meerdere met mij) een nagenoeg schone Watch draaien en er dus aan gebruikerszijde nagenoeg niks te verwijderen viel.

  10. @Axel: waarom niet? Aw3 is nu nog gewoon te koop in de store…

  11. De Watch van mijn vrouw heeft dus hetzelfde probleem: hoe gaat dat als de Watch ontkoppeld wordt, kun je dan zonder koppelen of inloggen de Watch updaten?

  12. Mijn AW3 was helemaal leeg. Dacht ik. Toch kwam ik niet verder dan 2,9 GB aan vrije ruimte en kreeg dus de melding dat 3 GB nodig was en dat updaten niet mogelijk was. Vervolgens de AW3 losgekoppeld en met 3,2 GB vrije ruimte aan het updaten begonnen. Gelukkig heb ik voldoende tijd vandaag, want inmiddels al uren bezig…
    Het is dat ik het ontgrendelen van de iPhone mbv de AW wel zie zitten, anders had ik de moeite van updaten waarschijnlijk niet meer genomen. Misschien is het niet zo makkelijk, maar ik vind het wel vreemd dat Apple voor de AW3 niet een iets kleinere update heeft proberen uit te brengen. En voor een horloge dat ruim 3 jaar geleden is gelanceerd had ik langere tijd (goede) ondersteuning verwacht.

  13. Ik heb mijn watch 3 verkocht en een watch se gebruikt gekocht , scheelde al lekker en heb ook mooie accu duur. De watch 3 heeft me paar tientjes gekost in 1,5 jaar

  14. Zo veel moeite gedaan om eindelijk de AW3 te kunnen updaten. Face ID met een mondkapje zou werken maar…
    – Apple Pay werkt niet
    – Rabobank werkt niet

    Dus al die moeite voor dit? Had beter niks kunnen updaten dan had ik een uur langer geleefd 😂

  15. Snelle en geruisloze update op AW-S6. Ontgrendelen iPhone 12 via Apple Watch indien je een mondkapjes draagt is een fantastische toevoeging!

  16. AW 3 ge-update naar 7.4.
    Ontgrendelen van iPhone werkt echt perfect, tot dat je Apple Pay (Rabo) wilt gebruiken. En dat was juist de ergernis. Altijd weer dat mondkapjes naar beneden trekken bij de kassa..

    Mensen die hier ook last van hebben?

  17. Heb gisteren na lange tijd watchOS 7.4 geïnstalleerd, omdat de 6 niet meer werkte. Inderdaad wat een gedoe, koppelen en dan nog eens ontkoppelen, uiteindelijk is het dan toch gelukt! Als dit bij elke update inderdaad altijd zo is😳😕

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.