watchOS 7.4 Final.

Reacties voor: watchOS 7.4.1 update maakt je Apple Watch weer iets veiliger

Apple heeft watchOS 7.4.1 uitgebracht. Deze bevat verbeteringen op het gebied van beveiliging en wordt daarom aanbevolen voor iedereen met een geschikte Apple Watch. Nieuwe functies zitten er niet in.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Als ik weer geen ruimte genoeg heb gaat ie het raam uit!…

  2. @Karst: Of je koopt een nieuwe. De Watch3 is gewoon oud, deze heeft door nieuwe WatOs systeem te weinig ruimte.
    Ik kan niet zeggen of je te weinig ruimte heb, want mijn watch5 had update al gedownload voordat kon zien hoe groot die was.

  3. @Dennis: was een kleine update. 72 MB. Koop wel de 7.

  4. @Karst:

    Zag net ineens effe staan Watch5 was die 63mb

  5. @Dennis: Wat een onzin. Apple verkoopt de series 3 nota bene nog, én WatchOS 7 is geschikt voor de series 3. Dan mag je verwachten dat het gewoon werkt, zónder dat je je watch 2 keer moet ontkoppelen om te updaten en een backup terug te zetten.

  6. 52,2 MB op een 6

  7. Belachelijk, alleen nog standaard apps op mijn Apple Watch 3 , geen foto’s geen muziek en kan gewoon niet updaten, er moet 3GB vrij zijn ( van de 4.4)…..

  8. @John: Ik heb daar in het begin toen watchos 7 uit kwam ook problemen mee gehad maar wat helpt is om naar software update te gaan in instellingen te gaan en daarna je watch uitschakelen en weer aanzetten en dan terug gaan naar software update

    Ik heb op deze manier zonder iets te verwijderen 3GB vrijgemaakt

  9. @John: Dan heb jij de vorige update ook nog niet, deze is maar 70mb en heb je geen Gb aan ruimtes nodig.
    Dan wil die bij jou nu 7.4 en 7.4.1 samen doen aangezien je 7.4 niet heb, tja voor 7.4 heb je even wat extra ruimte nodig.

    Niks belachelijks ook aan de watch3 is gewoon verouderd, dat die dit jaar met updates mee loopt kan zo soms ze beperkingen hebben.

  10. @Karst: Hehe is zoals een oldtimer die de EU norm uitstoot moet halen 🤪😂

  11. @Dennis: nieuwe watch 3 kopen kan ook!!!! Apple had gewoon het geheugen moeten uitbreiden bij het laatste jaar dat ze ze verkopen, de eerste iPhone SE had vanaf het 2e jaar ook dubbel zoveel geheugen. Omdat ze hem nog verkopen verwacht ik voor de 3 ook watch os 8 nog. En beveiligings updates, zal ook wel lastig zijn voor m. Ik had een gebruikte 3, nog 1,5 jaar met plezier gebruikt, voor 25 € want dat was wat ik er bij verkoop minder voor kreeg, nu een gebruikte SE voor 190€. Bevalt heel goed, de accuduur is ook aanmerkelijk beter.

  12. @Scoozy: De 4/5 en 6 zijn mij wat te groot.. (ja, kan het dames model nemen) De 3 doet wat het moet doen. De extra functies die die modellen hebben zijn nu niet een reden om over te stappen. Als Apple nu een grote updates in stappen installeert… de 3 zit nog steeds in het verkoop gamma van Apple..

  13. Jammer genoeg geen safety functies zoals handenwashulp en unlock functies voor mijn oude goed werkende series 1.

  14. @Dennis: ik gebruik normaal gesproken mijn apparaten van Apple meer dan 5 jaar zonder problemen. Als ik een merk zoek die na 2 jaar stopt met updaten dan ga ik wel naar Samsung…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.