Reacties voor: watchOS 7.1 te downloaden voor de Apple Watch: dit is er nieuw

watchOS 7.1 is nu voor de Apple Watch beschikbaar. De update werd de afgelopen maanden getest, maar is nu voor iedereen met een geschikte Apple Watch beschikbaar.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 23 reacties

  1. Blijkbaar heeft mij Apple Watch Series 3 wéér te weinig ruimte om de update te installeren. Vorige update kostte mij enorm veel tijd en irritatie: backuppen/resetten/updaten/backup terugzetten. Heeft iemand al geprobeerd om alleen apps te deïnstalleren en is dan de beschikbare opslag wel toereikend?

  2. Weer hetzelfde als bij watch OS 7. Op mijn watch serie 3 weer te weinig ruimte, terwijl de update maar 332 mb is.
    Wordt een langdurige zaak, eerst alle apps er af halen. Dan weer proberen en dan de update installeren.

  3. Ik heb de eerste toen maar rigoureus gedaan op de watch 3 daarna ging t steeds wel. Benieuwd of ik nu weer normaal Apple Pay heb, dat was ik wat kwijt

  4. Alle apps van apple watch serie 3 gehaald, alle berichtgeving uitgezet. En email en agenda sync uitgezet. Ook de fotos sync uitgezet. Dan heb ik 2,8 gb vrij en nu loopt de update .
    Straks weer alles terugzetten. Wordt routine werk.

  5. Bij mij geeft hij constant een fout aan als
    ik de update wil binnen halen.

  6. @Walther Burg: @dafo: je moet je Apple Watch gewoon herstarten dan is het probleem opgelost dit heb ik vorige update ook gedaan werkt perfect.

  7. Ben sowieso klaar Met Apple en de Watch3. Ik ga echt geen nieuwe kopen als er zo ruk wordt omgegaan met ondersteunen in software. Dag hoor!

  8. Je zou toch kunnen instelling dat je een melding op je iPhone krijgt als je Watch 100% is opgeladen? Ik kan dat nergens vinden.

  9. Origineel geplaatst door Jasper
    Je zou toch kunnen instelling dat je een melding op je iPhone krijgt als je Watch 100% is opgeladen? Ik kan dat nergens vinden.

    Volgens mij doet hij dit automatisch, ik krijg hem namelijk wel.
    Ik heb sowieso die batterij widget maybe dat er mee te maken heeft.,

  10. Heb een serieuze bug op de watch 3. Ik hoef geen pincode in te typen , deed m om vanaf de lader en hup hij deed t zo. Doe m uit en helemaal aan idem. Haal Apple Pay er dan eerst maar af nu, dit is onveilig!!! Zou iedereen aanraden te testen of zijn watch dit ook heeft!

  11. @Jasper: Die krijg ik gewoon, sinds vorige update….of die er voor…

  12. @Jasper: dat begon bij mij automatisch

  13. @Leo: Als je de gekoppelde iPhone hebt geunlocked zal je Apple Watch niet om de code vragen. Denk dat dat het is 😉

  14. Vanochtend mijn series 6 3/4 geladen, behoorlijk heet aan de achterkant en nog niet geüpdatet. Nu geeft de iPhone een melding in de Watch app met de tekst “Unable to Check for Update”. Zou versie 7.1 zijn teruggetrokken of ligt de update server eruit?

  15. @Jasper: ik krijg die melding ook niet. Ben benieuw of iemand weet hoe je dat in kan stellen als het niet automatisch gebeurt.

  16. @Marc: update loopt weer.

  17. Ik krijg telkens de melding dat het zoeken naar updates mislukt is, en dat ik niet verbonden ben met internet??

  18. Origineel geplaatst door Ed
    @[Jasper](#comment-864704): ik krijg die melding ook niet. Ben benieuw of iemand weet hoe je dat in kan stellen als het niet automatisch gebeurt.

    Bij mij inderdaad niks automatisch hoor. Snap niet hoe dit kan.

  19. Origineel geplaatst door Philip
    Ik krijg telkens de melding dat het zoeken naar updates mislukt is, en dat ik niet verbonden ben met internet??

    Had ik ook… opnieuw instellen en installeren als een nieuwe Watch verhelpt het (even je instellingen opnieuw instellen en klaar is Klara)

  20. Heeft iemand ook het probleem dat je met je watch geen berichten meer kan versturen? (Met 7.1 natuurlijk…)

  21. Ik heb mijn Apple Watch wel kunnen updaten maar zou het niet doen. Hij registreert mijn sporten niet meer naar me iPhone . Mijn hartslag activiteiten,me slaapritme. Heb alles alles geprobeerd. Wat een ramp zeg

  22. @Karst: Thanks, maar herstart watch werkte ook 😉

  23. Meldingen vanuit Herinneringen werkt bij mij niet meer..

    Ik wil elke werkdag om 09:55 een melding krijgen dat ik iets moet doen. Werkte vroeger perfect.. Op de Mac krijg ik wel een melding te zien..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.