Reacties voor: watchOS 7.0.3 voor Apple Watch Series 3 nu beschikbaar, lost herstarts op

Apple heeft een update speciaal voor de Apple Watch Series 3 uitgebracht. De update lost de plotselinge herstarts op waar gebruikers de laatste tijd last van hebben.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Had eigenlijk gehoopt op een nieuwe voor de watch5, de laatste update zou snel lopende batterij verhelpen.
    Ik had hier juist geen last van, maar heb juist het idee dat die nu iets sneller leegt loopt dan normaal.

  2. Ik heb op mijn Series 6 ook soms last van spontane herstarts. Wordt daar ook aan gewerkt?

  3. Na 7.02 had ik inderdaad dat het horloge twee keer compleet uit ging en ik hem zelf weer aan moest doen. Hopelijk hebben ze het nu opgelost, de watch 3 is beetje een probleem kindje geworden, apart zeker gezien ze hem nog verkopen. Van een nog maar 3 jaar bestaand Product mag je wel nog wat verwachten volgens mij.

  4. Wacht gewoon op versie 7.1. Waarschijnlijk zijn dan alle problemen van de baan, net zoals met versie 3.1, 4.1, 5.1 en jawel 6.1.
    En zet die automatische updates af. Als je op deze site komt, dan weet je meestal toch al van de update vóórdat hij automatisch geïnstalleerd wordt, maar dan gebeurt het updaten naar een .0-versie toch al niet meer per ongeluk.

  5. @Jeroen76: heb je wel de laatste update geïnstalleerd? Dit had ik alleen met 7.0.

  6. Origineel geplaatst door Ed
    @[Jeroen76](#comment-863476): heb je wel de laatste update geïnstalleerd? Dit had ik alleen met 7.0.

    Ja, ik 7.0.2 erop staan. Spontaan rebooten komt soms voor als ik Apple Pay wil gebruiken. En het is erg vervelend als dat net gebeurt als je bij de kassa staat…

  7. @Mondo: De kans dat je last heb van een update is marginaal klein, mijn iPhone was de laatste keer op de iPhone 6 met ios11 ofzo(waar echt iedereen van last had).
    De update daarvan kwam ook heel snel.

    De watch2 heb ik jaren gehad nooit een probleem, nu een jaar de 5 en ook nergens last van.
    Behalve dat die iets sneller leeg lijkt te zijn, wat als goed is in de vorige update verholpen had moeten zijn(maar moet ik eens bijhouden of wel echt zo is).

    Als je bang ben dat je constant wat stuk is dan zet je het uit, maar 9/10 keer ben je bang voor niks.

  8. Heb nu meteen ook weer meer vrije ruimte op mijn Series 3. Top!

  9. Origineel geplaatst door Jeroen76
    Ik heb op mijn Series 6 ook soms last van spontane herstarts. Wordt daar ook aan gewerkt?

    Heb je het gemeld bij Apple?

  10. Mijn series 3 is vier uur bezig geweest met de update naar watchOS 7. Nu weer een update die een uur zou duren. Belachelijk!

  11. De eerste Update van/naar WatchOS 7.x die te installeren is zonder gedoe! “Slechts” 45 minuten, zonder loskoppelen en dergelijke.
    Wat een aanfluiting zijn die eerdere updates dan zeg!

  12. Updaten lukt telkens niet. Krijg de melding dat de update niet gecontroleerd kan worden omdat er geen verbinding is met het internet. Aan en uit schakelen WiFi, opnieuw opstarten en hard reder van zowel telefoon als Watch werkt niet. Iemand een idee wat dit probleem inhoud?

  13. Na deze update doet Apple Pay het weer niet goed meer. Sjonge jonge! Als ik op het knopje druk krijg ik zwart scherm met text hou bij de lezer. Gewoon bij de pasjes komen kan alleen nog via wallet met de kroon.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.