Reacties voor: Apple brengt watchOS 7.0.1 uit met bugfixes voor de Apple Watch

Heb jij watchOS 7 op je Apple Watch gezet en heb je last van problemen? Dan is dit in watchOS 7.0.1 misschien wel opgelost. Apple heeft de eerste bugfix-update voor watchOS 7 uitgebracht.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 18 reacties

  1. Jammer dat de belangrijkste ergernissen niet zijn verholpen. Lange whatsapp berichten nog steeds afgekapt en nog steeds geen volledig kaartje vanuit workout. Ook de helderheid in app en applewatch synchroniseert nog steeds niet. De dingen die verholpen zijn had ik juist geen last van.

  2. Series 3 horloge reboots spontaan enkele keren per dag. Dit ontstond na de update 7.0
    Hopelijk lost 7.01 dit op.

  3. Mbt workout routes, ik heb watchOS 6 en iOS14.1 en heb ook last van dit probleem. Lijkt er dus op dat dus een iOS14 probleem is.

  4. Mijn battery van de Apple Watch 5 is nu na bijna 2 uur gebruik 1 % gezakt , dit was gisteren al bijna 10% met 7.0
    Hopend dat 7.0.1 de oplossing is 🥳

  5. Het zou mooi zijn als je eenvoudig terug kunt stappen. Watch OS7 is voor W3 gebruikers een ramp; alleen maar achteruitgang.

    Ik zou het we weer fijn vinden als mijn watch stopt met zichzelf (3x per dag) automatisch resetten.

  6. @Koller: bij mij op Apple Watch 6 nog op 82% na 5 uur. Best veel gelopen. Ook een stuk beter gelukkig. Always On staat aan.

  7. Sinds update watchOS 7.0.1 is het apple logo verdwenen van de meridian wijzerplaat.
    Vindt het jammer, want dit zag er mooi en stijlvol uit.
    Wie weet hoe ik het weer terug kan krijgen ?

  8. Pfff…

    Hier lukt de update niet eens op een Series 3.
    De update naar 7 was UREN werk om voor elkaar te krijgen, nu duurt de download telkens maar enkele minuten, om vervolgens te melden dat de update niet kan worden gecontroleerd omdat er geen internet verbinding zou zijn…

    Meermaals herstart, geprobeerd de update te wissen, maar die was nergens te bekennen. En om nou WEER alles opnieuw los te koppelen, updaten en weer koppelen met een backup? Nee, dankje…

  9. @Benie: heeft mij niks geholpen… ik baal enorm, continue start de watch 3 opnieuw op.

  10. @Ed: ik heb watch losgekoppeld en weer gekoppeld. Werkt nu

  11. @Jan van de Wouw: ging bij mij nu probleemloos.
    Ben het ook niet eens met Gonny dat je nu je 3 moet inruilen voor een SE of 6, als je ziet wat de Se meer te bieden heeft is minimaal en dat moet je maar net ook nodig hebben, een concurrent van iCulture raadt het nu kopen vd 3 nog niet eens af, die zegt het scheelt 100€ en wat is het verschil nou eigenlijk? Een snellere processor wat wijzerplaten en val detectie , en het nieuwe ontwerp maar dat lijkt enorm opt oude…..

  12. @Jan van de Wouw: Ik krijg ook constant deze melding.

  13. Ik ga ook maar mijn Watch ontkoppelen en weer koppelen. Ook na 7.01 heb ik nog geen gps data bij mijn workouts.

  14. @Erik: Na de unpair/pair actie heb ik weer gps info 😉

  15. @Jean-Paul Horn | iCulture.nl: Dat is een ander verhaal, ik heb het nu over dat je de 3 al hebt, dan is het een veel groter financieel verschil, dan moet je eerst je 3 zien te verkopen, misschien krijg je tegen de 100€ er nog voor. Vervolgens moet je de nieuwe kopen dab is het prijsverschil tussen doorgaan met de 3 ( graties want heb je al) en door naar de SE ruim 200€ na aftrek verkoop 3. Zou zelf nu ook geen nieuwe 3 kopen, wel nog een gebruikte . De nieuwe toestellen zijn meer voor instappers en mensen met een 2 of ouder, al kun je met alleen beveiligingsupdates eerst ook met een 1/2 vooruit. Vind het afschrijven ook te snel gaan bij dit product , de watch 3 is nu 3 jaar oud en volgens sommigen dus afgeschreven, veel te snel wat kost dat wel niet per jaar dan zo een watch als je m destijds nieuw kocht. Een watch staat je dus zo maar op een tientje in de maand afschrijving. Goed aan t eind kun je er nog wat voor krijgen, wat te danken is aan mensen die het er niet mee eens zijn dat t product na 3 jaar obsoleet is.

  16. @René: bedankt René. Ik heb nog maar eens de Apple Watch losgekoppeld. Nu als nieuw geïnstalleerd. Het begin is veelbelovend. Hij reageert nu wel op de helderheid instellen via de app. Dat is de eerste keer sinds tijden. Top.

  17. Kan m’n Watch niet meer koppelen met MacBook voor ontgrendeling met Apple Watch . Krijg steeds de melding “Je Mac kan niet communiceren met je Apple Watch” voorheen was het nooit een probleem

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.