Reacties voor: Prachtig concept van watchOS 6 toont veel nieuwe apps en verbeteringen

Een designer heeft een prachtig nieuw concept van watchOS 6 gemaakt. Het concept laat zien wat er nog allemaal mogelijk is met de Apple Watch met nieuwe standaardapps en verbeteringen voor huidige apps en functies.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. WoW ziet er erg mooi uit! Sommige onderdelen zien er wat ingewikkeld uit voor op zo’n klein schermpje maar wel erg gaaf ontwerp!

  2. Mooi ontworpen van de grafische interface en de apps. Ze mogen van mij de designer wel in dienst nemen voor aanvulling van het watchOS team.

  3. Zo kan ik ook nog wel 1000 dingen verzinnen die er op kunnen. Het gaat erom wat Apple erop wilt. Anders is het een bot voor een hongerige hond houden.

  4. Wat mij ideaal lijkt, zijn Folders.
    Soms is het overzicht best rommelig.
    Als ik, net als op de iPhone, ook Folders zou kunnen maken op mijn Apple Watch, zou dat al een stuk makkelijker zijn. Dit staat echt al een tijdje boven aan mijn wensenlijstje! 🙏🏼

  5. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  6. Nog steeds hetzelfde design wat mij betreft. Jammer.
    Het zou tijd worden dat ze dat eens aanpassen wat mij betreft. Dit design doet me ze aan zo’n “ouderwets” Casio horloge denken…. 😬

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.