Reacties voor: watchOS 6.2.6 uitgebracht: kleine fouten opgelost

watchOS 6.2.6 is uitgebracht voor de Apple Watch. De update brengt vooral bugfixes en verbeterde beveiliging, maar we verwachten geen belangrijke nieuwe functies.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. De Pride cijfers duo en mono wijzerplaat werken nu ook goed op een Apple Watch 2

  2. Ik kreeg gister nog weer de felicitaties van de Apple Watch dat ik een fantastische prestatie had neergezet met 0 voltooide activiteiten in mei. Dat waren er iets van 20. Wanneer wordt dat nou eens gefixt

  3. Vannacht de update geïnstalleerd (watch serie 4) en vanmorgen begonnen met 100% batterij. Om 13.00u, na een wandelworkout van 2 uur, maar zonder de continue hartslagmeting, uit is de batterij leeg! Meer mensen dit probleem?

  4. @Marianne: Ik krijg de update niet. En ja, tot nu toe wel altijd. Watch 4.
    Mijn MacBook 12” kreeg een update, maar mijn iMac niet.
    Iemand anders?

  5. Sta ik in de winkel blijk ik niet te kunnen betalen met Apple Pay als ik deze update niet eerst uitvoer….net vanochtend meldde het apparaat pas dat de update beschikbaar was, dus die wordt vanavond geïnstalleerd…Maar ja daar sta je dan in de winkel….niet echt handig dus… de security update was dus wel iets kritisch omdat ze Apple Pay per direct dus geblokkeerd hebben als je de update niet uitvoert.

  6. Ik heb het idee dat mijn bewegingsring minder snel volloopt. Ben de hele dag al druk bezig maar nog niet eens voor de helft gevuld. Meer mensen hier last van?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.