Reacties voor: Apple brengt watchOS 6.1.3 met bugfixes voor de Apple Watch uit

Ook watchOS 5.3.5 beschikbaar
Apple heeft een nieuwe bugfix update voor de Apple Watch uitgebracht. Het gaat om watchOS 6.1.3 voor modellen die gekoppeld zijn aan een iPhone met iOS 13. Voor overige modellen is watchOS 5.3.5 uitgebracht.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Ik ben wel heel benieuwd naar dat verhaal Achter de IJslandse harten? Het lijkt nu net of daar een verschil in zit tov andere harten in de wereld.

  2. Ik heb sinds de stormen met een naam dat het aantal trappen niet meer klopt. Gisteren 71 trappen gelopen volgens de Apple Watch 4 en dat zouden er 10 tot 15 moeten zijn. Het begon vorig weekend met Ciara. Waarschijnlijk is de barometer te gevoelig. Eens kijken of deze update helpt.

  3. Ik krijg regelmatig de melding dat ik gevallen ben, terwijl er niks is gebeurd. Ook een bekende bug?

  4. Origineel geplaatst door Paul
    Ik krijg regelmatig de melding dat ik gevallen ben, terwijl er niks is gebeurd. Ook een bekende bug?

    Nee nog nooit gehad niet op mn oude series 4 en nu 5. Wel hee vreemd zeg.!

  5. @Paul:

    Ik heb ook 2 keer de melding gekregen dat het er op lijkt dat ik ernstig gevallen ben. Dat is bij mij terug te herleiden naar een snelle polsbeweging vlak vooraf. Ik reed op de fiets en een automobilist stopte voor me en begon achteruit te rijden. Ik dreigde klem gereden te worden en sloeg met mijn vlakke hand 2 x kort en snel op het raam ter hoogte van de achterbank. Het mens schrok, net zoals ik ook geschrokken was. Mijn doel behaald, en toen ik verder fietste ging mijn Apple Watch steeds harder “piepen”, met de melding dat het er op leek dat ik ernstig gevallen was. Vlak voordat 112 gebeld zij u gaan worden, heb ik alsnog aangegeven dat ik oké was. Vind het prima zoals ie het detecteerde.

    Wel ben ik me nu bewuster dat ik na zulke snelle polsbewegingen ineens het eventuele “gepiep” hoor en het ook direct daarna uitzet. Besef dan daarna dat techniek nooit helemaal volmaakt kan zijn, maar het geeft me wel een veilig gevoel! Ik woon en leef namelijk alleen. Het zou dagen kunnen duren voordat ze me missen. Dit helpt me veiliger te voelen.

  6. Aandelen werkt nog steeds niet goed…

    ^AEX
    ———

  7. @Aagje: ik heb een paar keer deze melding gehad terwijl ik hout aan het hakken was. Werkt dus wel goed

  8. meer mensen last van het feit dat de compilaties behoorlijk beperkt zijn ineens? bv hartslag kun je niet meer instellen? en nog meerdere (stocard bv)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.