Reacties voor: watchOS 6.1.2 nu beschikbaar: alleen bugfixes voor Apple Watch

Start your updates…
Er staat weer een update klaar voor je Apple Watch. Je vindt in watchOS 6.1.2 geen nieuwe functies, maar wel bugfixes. Altijd goed, toch?
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Wanneer je al op watchOS 6.x zit kan je ook updaten zonder je iPhone te kidnappen. Daarvoor ga je op de Apple Watch naar Settings -> General -> Software Update. Enige vereiste is dat de watch verbonden is met WiFi voor het downloaden van de update en op de lader ligt tijdens het installeren.

  2. Hopelijk wordt mijn Watch 2 wat sneller! Niet vooruit te branden onder watchOS 6.

  3. Zucht… nog steeds werkt “Aandelen” (op het hoofdscherm) niet goed….

  4. Ik moest de update via de Watch zelf doen omdat de watch app op mijn iPhone het niet voor elkaar kreeg, terwijl de Watch wel via Bt verbonden was. Update is geslaagd en de Watch doet het, verbinden met de iPhone is tot op heden nog niet gelukt…

  5. Sinds deze update geen geluiden meer bij de berichten van apjes etc. op mijn iphone XS als de watch aanstaat. Iemand hier ook ervaring mee en een oplossing?

  6. Sinds deze update Apple Watch Nike Serie 3 niet meer aan te krijgen
    geforceerd opnieuw opstarten lukt ook niet

  7. Sinds de update inderdaad geen meldingsgeluiden op mijn iPhone 8+ alleen op watch en de wekker werkt niet meer op mijn watch. wekker op mobiel en watch hebben geen contact.

  8. Zijn er meer mensen die hun Watch na de 6.1.2 update niet meer verbonden krijgen met hun iPhone op iOS 13.3.1?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.