Reacties voor: watchOS 6.0.1 uitgebracht: bugfixes voor Mickey Mouse-wijzerplaat en meer

Had je problemen met de wijzerplaat met Mickey en Minnie Mouse? Of werkte de complicatie van de Agenda-app niet goed? Dan is er nu een oplossing voor je. watchOS 6.0.1 is uitgebracht en lost een aantal bugs op.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 30 reacties

  1. Ik had het ook sinds zaterdag op de series 5 werkte micky niet. Op mn series 4 werkte het wel met Os6. Kreeg elke keer fout melding tijdens de back up overzetten van series 4 ten tijde van de installatie series 5.

  2. Pffff. Ik zit op 6.1 en kan nog steeds de nieuwe Meridian wijzerplaat niet gebruiken. Op iPhone met 13.1 is de wijzerplaat er wel, echter op de watch niet zichtbaar 😤 Tis niet meer Apple wat t geweest is…

  3. Hopelijk fixt dit ook de batterij, sinds watchOS 6 gaat mijn Apple Watch snel leeg, op internet zeggen mensen dat ze er last van hebben het gaat dan om de roestvrijstaal Apple Watch.

  4. @Jan: Hier ook dat probleem, met een watch5. Mijn series 3 haalde makkelijk twee dagen op een accu, mijn 5 red een dag net aan…

  5. Walky talky werkt ook amper meer.

  6. Conclusie er gaat nog een watch update komen heb er voor me telefoon ook al 3 gehad te gek voor worden me watch 5 batterij gaat veel te snel leeg

  7. @Patrick: zet ververs op achtergrond uit en je watch 5 gaat ook 2 dagen mee. Probleem schijnt in het aandelen deel te zitten.

  8. Hoop dat t gefixt is, had last van een Deadmau5.

  9. @Johan: oké bedankt wat is ververs dan wat is daar het nadeel van als ik het uit Zet

  10. @Johan: Bij mij staat dit altijd uit, heeft geen effect bij mij… (Apple Watch Series 4)
    Voor de mensen die last hebben van de batterij, heb ergens gelezen dat in watchOS 6.1 het waarschijnlijk is opgelost, dus hoop is er!

  11. Ja, hoe belangrijk kan het zijn dat M&M Mouse de tijd uitspreekt. Maar voor mij geldt dat als iets mogelijk is, het ook moet werken. Of ik het gebruik of niet. Na de 6 update waren M&M inderdaad hun stem kwijt. Watch4 losgekoppeld en opnieuw gekoppeld en de stemmetjes waren weer terug. Gelukkig!🥴

  12. Origineel geplaatst door Jan
    Hopelijk fixt dit ook de batterij, sinds watchOS 6 gaat mijn Apple Watch snel leeg, op internet zeggen mensen dat ze er last van hebben het gaat dan om de roestvrijstaal Apple Watch.

    Dat is simpel op te lossen. Doe een powercycle op je watch. Dus knop ingedrukt houden totdat de optie komt om je watch uit te schakelen. Zet hem uit en wacht een minuut en zet hem dan weer aan. Probleem opgelost 👍

  13. @Mickel: Druk op je watch scherm zodat je in het wijzig menu watch faces komt.
    Swipe dan net zo lang tot je de Meridian tegen komt.
    Pas hem aan met complicaties en daar is tie.
    In de watch-app op je iphone moet hij wel geselecteerd zijn uiteraard.
    Waarom hij niet automatisch verschijnt weet ik niet.
    Succes

  14. @JeroenT: Dat was het eerste wat ik deed, maar dat hielp niet! Wachten tot 6.1 en hopen dat het in die versie is opgelost.

  15. Helpt helaas niet..

  16. Ik had ook het probleem als de iWatch in spaarstand staat en ik gooi hem aan de lader dat de watch dan niet bijlaadt ook niet als je hem zelf opnieuw opstartte. Met OS 5 startte hij gewoon op en ging hij laden

  17. @Jan: Mijn Watch 4 gaat bijna een dag langer mee sinds de update

  18. @Jan: komt nog wel een update gaat niet zo lekker bij Apple op het moment

  19. AEX koers geeft vaak – – aan. Tikje op – – en de correcte koers staat er weer. Half uur later weer zelfde issue…

  20. Siri Shortcuts werkt ook helaas nog niet met deze update 🙁

  21. ik heb gisteren de upgrade gedaan en mijn complicaties ga op mijn iphone zie ik niets staan, alleen “uit”.
    Op mijn watch zie ik van complicaties ook niets staan.
    Wat staat er mij nu te doen?

  22. Fijn dat deze update er nu is. Ik had inderdaad wat problemen met de agenda die bepaalde afspraken niet liet zien.

  23. De update (6.0.1) gedaan en nog spreken Minnie en Mickey de tijd niet uit. Ik heb Watch en iPhone gereset, alle instellingen nagelopen (ja alles staat goed) en de wijzerplaat er afgegooid en opnieuw geïnstalleerd. Niets helpt. Ik heb Watch 4 en iPhone 8. Geen idee wat ik nu nog kan doen.

  24. Sinds upgrade reageert mijn Apple Watch series 4 niet meer wanneer ik bv. ‘s nachts aan knop draai om met zacht licht uur te zien (theater mode).
    Ook overdag licht hij vaak niet op wanneer ik pols draai, en als ik erop tik ook dan duurt het soms paar seconden alvorens ik het scherm zie.

    Had ik allemaal niet met Watch OS 5.

  25. De complicatie Zonnestand in de wijzerplaat infograaf werkt ook na deze update nog niet goed. De complicatie ververst niet automatisch.

  26. Hier werkt alles weer goed.
    iWatch 4 en iPhone 11 Pro

  27. Origineel geplaatst door Marjon
    De update (6.0.1) gedaan en nog spreken Minnie en Mickey de tijd niet uit. Ik heb Watch en iPhone gereset, alle instellingen nagelopen (ja alles staat goed) en de wijzerplaat er afgegooid en opnieuw geïnstalleerd. Niets helpt. Ik heb Watch 4 en iPhone 8. Geen idee wat ik nu nog kan doen.

    Helaas hier ook, Mickey & Minnie zijn nog steeds dood. 😭

  28. @UtregCity: Niet leuk maar het stelt me wel gerust. Dan zijn we echt niet de enige en dan mag ik hopen dat het bij de volgende update écht opgelost gaat worden. Wel slordig eigenlijk. Duimen dat die update heel gauw komt. Het stelt niets voor natuurlijk, maar ik wil graag dat alles gewoon werkt. Bedankt voor je reactie!

  29. Zonder ook maar iets veranderd te hebben en terwijl automatische updates uitstaan werkt opeens alles weer. Gisteravond zei mijn Minnie-wijzerplaat nog niets. Vanochtend wel. Bizar. Maar ik ben blij!

  30. @Marjon: De Minnie wijzerplaat, als die niet spreekt een aantal uur aan de lader doen , met eigen WiFi en je iPhone in de buurt houden. Ik had dit probleem ook een aantal jaar terug

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.