Reacties voor: watchOS 5.2.1 nu te downloaden: bugfixes voor de Apple Watch

Apple heeft watchOS 5.2.1 uitgebracht, een kleinere bugfix-update voor de Apple Watch. Welke bugs heeft Apple opgelost in deze update? Je leest hier alles over watchOS 5.2.1.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Helaas krijg ik na de update nog steeds geen Taptic bij notificaties. Wel bij draaien aan de crown.
    Hebben meerdere hier last van bij de AW4?

  2. Ik had en heb geen last van ontbrekende Taptic.

  3. Ik Heb hier ook geen last van Ad, wat apart! Had je dit al voor de update? Of juist sinds deze versie?

    Trouwens, wat gaan de updates toch snel tegenwoordig zeg: Apple Watch Series 4 in een paar minuutjes bijgewerkt, i.t.t. de uren die dit eerst altijd in beslag nam.

  4. @Ad: komt mij onbekend voor.

  5. @Ad: sinds watchOS 5.2 doet het bij mij op de Apple watch 3 de tril en prominent functie niet meer en met deze update is het nog steeds niet.

  6. Ik kan de hele update niet eens downloaden. Mijn telefoon geeft aan dat ik niet verbonden ben met internet (terwijl ik dat wel ben)

    Zowel watch als iPhone al eens opnieuw opgestart. Iemand een idee?

  7. Origineel geplaatst door MrDelissen
    Ik Heb hier ook geen last van Ad, wat apart! Had je dit al voor de update? Of juist sinds deze versie?

    Het is sinds goede vrijdag. Eerst dacht ik dat de Taptic engine zou zijn overleden. Maar omdat ik wel de schokken voel als ik aan de crown draai in de menu’s en dergelijke, denk ik aan een softwareprobeem.

    Het probleem doet zich voor bij notificaties, maar ook bij de ademhalingsapp.

    Ik heb al een aantal dingen geprobeerd. Resets, ontkoppelen en andere instellingen. Helaas zonder het gewenste resultaat.

  8. War ik erg graag opgelost wil zien, is de reminders functie op de AW4. “Voeg kaas toe aan boodschappenlijst”, levert de melding “je hebt geen lijst met de naam boodschappen, zal ik deze aanmaken?”. En dat terwijl in “herinneringen” op de AW deze lijst gewoon aanwezig is. Beantwoord je met “ja”, dan het antwoord “dat kan ik niet doen”. Ik ben hiermee naar een Apple store gegaan in Haarlem, met iemand die ook de AW4 heeft, op het Engels ingesteld, en die hetzelfde commando geeft in het Engels, zelfde resultaat.

  9. @Ad: Hmm, wat vervelend! Even voor de zekerheid: heb je deze instelling wel juist staan? Zoals je ziet, is die van de Crown anders dan bij meldingen. Hopelijk is t dat 🙂

  10. Als ik de ‘voelbare melding’ bij instellingen verander krijg ik ook geen Haptic feedback. Zowel via de Watch als via de iPhone. Ik hoor wel de Ping of de klik.

    Ook het aanpassen van de meldingen geeft geen resultaat.

    Heel vreemd…

  11. Mijn watch registreerde na de updat geen stappen meer. Wat zou er aan de hand kunnen zijn?

  12. Heeft iemand anders ook opgemerkt dat na de update van WatchOs 5.2.1 de wallet niet meer opent als je dubbel klikt op de zijknop?

  13. Sinds de update van WatchOS 5.2.1 doet mijn “bewegen” en “trainen” activiteit het niet meer. Heeft iemand tips om dit te kunnen verhelpen? En zijn er meer gebruikers die dit probleem ervaren?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.