Reacties voor: watchOS 4 maakt muziek bedienen makkelijker

In watchOS 4 komt het Now Playing-scherm automatisch in beeld als je naar muziek luistert. Voorheen moest je daarvoor handmatig op zoek gaan.
Lees het complete artikel → watchOS 4 maakt muziek bedienen makkelijker

Reacties: 8 reacties

  1. Werkt dit ook voor bijv Spotify?

  2. Zal waarschijnlijk een bug zijn, maar mijn Watch herkent niet wanneer mijn iPhone muziek speelt. Het now playing-scherm toont niets en ik kan niets doen / besturen. In de muziek app op de Watch kan ik ook niet navigeren door muziek die op mijn Watch zou moeten staan.

  3. Werkt dit ook met Spotify?

  4. @Bas: Het werkt al met Spotify alleen je kan niet veel er mee, je kan alleen maar volgende of vorig nummer doen.
    Tussen je afspeellijsten wisselen zal niet gaan, dus echt alleen basis stop,start, vorig en volgend nummer + volume van de muziek.

  5. Zijn jullie serieus enthousiast over de nieuwe wijzerplaten? Ik zou dat kunnen begrijpen als we naast de kinderachtige, nerd- en sportwijzerplaten ook al de keuze hadden uit een aantal stijlvolle versies zoals we bij de concurrentie hebben gezien.

    Als derde partijen mooie wijzerplaten kunnen aanbieden, waardoor we als gebruikers een ruime keuze hebben, dan zal de aankondiging van een wijzerplaat met Woody een glimlach op mijn gezicht kunnen toveren.

    Maar dat is allemaal niet het geval, dus ik vraag mij oprecht af hoe men enthousiast kan worden van deze “vernieuwingen”?

    Dat gezegd hebbende, ik ben wel blij dat muziek bedienen makkelijker wordt.

  6. Het zou handig zijn als de apps in de honingraat per toepassing verdeeld zouden kunnen worden over meerdere schermen.. een scherm voor reis apps een voor fitness enz.

  7. In eerste instantie herkende de Watch dat er een nummer werd gespeeld op de iPhone. Dus bij het draaien van de pols werd het huidige nummer getoond. Helaas werkt deze functionaliteit opeens niet meer.

  8. Ik hoop dat de wijzerplaat of in elk geval de tijd continue zichtbaar wordt, zodat je niet tegen een zwart scherm zit aan te kijken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.