Reacties voor: ‘watchOS 4.1 verklapt GymKit, maar nog geen Apple Pay Cash’

watchOS 4.1 verschijnt binnenkort, maar de releasenotes lijken al gelekt te zijn. Hieruit blijkt dat GymKit eindelijk definitief beschikbaar komt en wat de belangrijkste bugfixes zijn, maar van Apple Pay Cash is nog niks te zien.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Voordat Gymkit door fitnesscentra’s wordt ondersteund zijn we alweer een aantal jaren verder. Dus voorlopig nutteloos.

  2. Origineel geplaatst door Rv
    Voordat Gymkit door fitnesscentra’s wordt ondersteund zijn we alweer een aantal jaren verder. Dus voorlopig nutteloos.

    Precies. Zelfde als carkit, het aantal mensen dat een nieuwe auto koopt mét carkit is laag, gezien de hoeveelheid verkochte tweedehandsjes.
    Maar goed, fijn dat het er is.

    Liever had ik Apple Pay gezien, of iMessage in the cloud. Of een stabiel iOS11. Maar Apple heeft schijnbaar een andere focus.

  3. Origineel geplaatst door Rv
    Voordat Gymkit door fitnesscentra’s wordt ondersteund zijn we alweer een aantal jaren verder. Dus voorlopig nutteloos.

    10 jaar verder gok ik zo. Maar daar kan Apple helaas niks aan doen. Het heeft ook jaren geduurd voordat ik een tweedehands auto kon kopen waarbij ik mijn telefoon niet via aux moet aansluiten, maar via bluetooth zodat ik de knoppen op het stuur kan gebruiken. Iets dat er al heeeel lang is, maar niet vanzelfsprekend is in tweedehands auto’s. Zo gaat dit ook gebeuren met Gymkit, er zullen in Nederland nieuwe sportscholen komen met nieuwe apparatuur. Maar voordat deze apparatuur in de sportschool bij mij om de hoek staat, zijn we 10 jaar verder.

  4. Heeft niet met fitnesscentra te maken maar met desbetreffend fitnessapparaat lijkt me toch? Desalniettemin ben ik zeer benieuwd wat er allemaal mogelijk zal zijn. Ik merk dat je met krachttraining alsnog niet heel veel aan een Apple Watch hebt namelijk.

  5. Origineel geplaatst door pherkan
    Heeft niet met fitnesscentra te maken maar met desbetreffend fitnessapparaat lijkt me toch? Desalniettemin ben ik zeer benieuwd wat er allemaal mogelijk zal zijn. Ik merk dat je met krachttraining alsnog niet heel veel aan een Apple Watch hebt namelijk.

    Fitnesscentra kopen die apparaten. Ik heb al van bekende merken (Technogym bijvoorbeeld) gezien dat ze Gymkit ondersteunen in de nieuwste apparaten. Ik denk ik dat eigenaren van fitnesscentra hun apparaten niet gaan vervangen voor deze nieuwe functionaliteit. Daarnaast zal een apparaat dat Gymkit ondersteunt duurder zijn dan hetzelfde apparaat dat geen Gymkit ondersteunt. Eigenaren zullen om die reden waarschijnlijk ook voor het apparaat zonder Gymkit kiezen.

  6. @Ro: Vreemd, Ik had 6 jaar geleden een astra en daarin een Alpine gebouwd, gekoppeld aan de stuurwielbediening, en de iphone met een kabel aan de radio, werkt perfect.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.