Reacties voor: Dit zijn alle nieuwe complicaties, wijzerplaten en meer in watchOS 3 op de Apple Watch

Wat is er allemaal nog meer nieuw in watchOS 3 op de Apple Watch? Er zijn heel veel nieuwe complicaties en wijzerplaten, maar je kunt bijvoorbeeld ook makkelijker een emoji vinden en een wijzerplaat instellen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Voor mij echt de verassing van de Keynote! Ik kijk er echt naar uit om WatchOS 3.0 te gaan installeren en de nieuwe features te gaan gebruiken en ontdekken.

    Ik vind het ook bijzonder dat bijna alle nieuwe features voor de AppleWatch redelijk geheim kunnen blijven tot aan de Keynote. In de geruchten molen lekt er relatief weinig uit.

  2. Dus als ik het goed begrijp met Watch OS3 of de Apple Watch2 binnenkort zal je geen iPhone meer nodig hebben om met de Apple Watch te kunnen werken? Mooie verbetering hier in.

  3. Kunnen jullie (of anderen die ook WatchOS 3 beta installed hebben) vertellen hoe buggy het is? En kun je eventueel nog downgraden naar WatchOS 2 als de beta niet bevalt?

    Ben erg enthousiast over de snelheidsverbetering van apps in het geheugen en over de features in deze post namelijk.

  4. Na het zien van Wijzerplaten instellen via de Watch-app denk ik dat we soon toch Third party wijzerplaten gaan krijgen.

  5. In de Keynote zag ik ook “Find my friends” / “zoek mijn vrienden” op de Apple watch.

    Volgens de Appstore bied het ook een Apple watch app, maar kan deze nergens “installeren”.

    Is dit dan pas vanaf watchOS 3 of ligt dit aan mij 😜?

  6. @Mark: De Zoek mijn Vrienden-app op de Apple Watch wordt ook genoemd in dit artikel ;-).

    @Sander: De Scribble-functie om te tekenen loopt nog vaak vast in deze eerste beta, maar verder nog geen vastlopers meegemaakt. Downgraden is helaas niet mogelijk en het installeren van beta’s is natuurlijk altijd op eigen risico.

    @Christof: Om echt los van de iPhone te kunnen werken zal toch nieuwe hardware nodig zijn. Mogelijk komt dit in de Apple Watch 2.

  7. Prachtige verbeteringen. En ik was er al zo blij mee :). Kan bijna niet meer wachten op de update. De zomer kan me niet snel genoeg voorbij gaan 🙂

  8. Origineel geplaatst door Benjamin Kuijten
    @Sander: De Scribble-functie om te tekenen loopt nog vaak vast in deze eerste beta, maar verder nog geen vastlopers meegemaakt. Downgraden is helaas niet mogelijk en het installeren van beta’s is natuurlijk altijd op eigen risico.

    Ah oke, bedankt voor de info! Ik waag het er wel op.

  9. Nog steeds summiere collectie watchfaces waarbij sommige geen complicaties (genoeg) hebben. Jammer.

  10. De zoek mijn vrienden krijg ik in WatchOS 3 (nog) niet werkend.
    Hij blijft zeggen: vriendgegegevens niet beschikbaar, controleer je netwerkverbinding. Ik heb alle instellingen na gelopen, maar ik kan niet vinden waar het aan ligt. Dus nog een bug, jammer want persoonlijk keek ik hier wel naar uit

  11. “Complicaties zijn toegevoegde functies, die het maken van een traditioneel horloge ingewikkelder en dus duurder maken.”

  12. Interessant artikel, ik zie uit naar het beschikbaar komen

  13. “Complicaties” zijn in elke betekenis van het woord: “Problemen”.
    Dit voorspelt dus niet veel goeds 😱

  14. Complicatie betekent in dit geval een ‘ingewikkeldheid’ of ‘ingewikkelde bijkomstigheid’. Dat kan zowel medisch als in het horloge van toepassing zijn. Een extra functionaliteit chronograaf of perpetual calender in het horloge maakt het horloge een stuk gecompliceerder/lastiger.

  15. @Sander:

    totaal niet buggy, werkt prima… en nee je kan niet terug…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.