Reacties voor: Eerste beta van watchOS 3.2 met Theater Mode nu beschikbaar voor Apple Watch

De eerste beta van watchOS 3.2 is zojuist beschikbaar gekomen voor de Apple Watch. In watchOS 3.2 vind je de nieuwe Theater Mode en wordt SiriKit toegevoegd.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Ik heb het gedownload en uitgeprobeerd maar wat is het verschil met stille modus? Op stille modus is je Watch ook stil en gaat het scherm ook niet telkens aan.

  2. @s0kkie:
    Normaal zou het scherm niet mogen oplichten bij raise to wake. Dit is wel zo bij stille modus, als je je pols omhoog doet om ernaar te kijken, dan licht het scherm op. Dit zou niet het geval mogen zijn bij Theater mode…

  3. Ik heb de WatchOS Beta Profile maar kan niet updaten ! Heb al enkele keren m’n iPhone en Watch opnieuw opgestart.

  4. Origineel geplaatst door Johan
    Ik heb de WatchOS Beta Profile maar kan niet updaten ! Heb al enkele keren m’n iPhone en Watch opnieuw opgestart.

    Het is ook geen publieke beta maar alleen voor ontwikkelaars

  5. Raise to wake als schakelaar was toch net zo handig geweest. Dan kun je alle combi’s zelf maken met stille modus, niet storen en vliegtuigmodus. On mijn ogen heeft de marketing afdeling hier gewonnne

  6. Theater mode aanzetten gaat prima, uitzetten niet. Weliswaar worden de knopjes weer grijs, de Watch reageert niet meer op polsbewegingen. Ook niet na een reset.

  7. Opnieuw ‘Activeer scherm’ aanvinken lost het probleem tijdelijk op.

    Origineel geplaatst door Rene
    Theater mode aanzetten gaat prima, uitzetten niet. Weliswaar worden de knopjes weer grijs, de Watch reageert niet meer op polsbewegingen. Ook niet na een reset.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.