Reacties voor: Het is tijd! Apple geeft watchOS 3.2.3 voor de Apple Watch vrij

Apple heeft een nieuwe versie van watchOS vrijgegeven. watchOS 3.2.3 is nu beschikbaar voor de Apple Watch en lost enkele bugs en problemen op. Ook is de beveiliging van de Apple Watch verbeterd.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Hopelijk fixt het mijn batterij probleem. Laatst weer het geval; hij bleef op 72% hangen de hele dag doe ik hem aan en uit was hij opeens 95%. Beetje raar.

  2. Ook maar even binnen halen macbook en Mac mini en iPhones en iPad zijn bezig, dus als die klaar zijn 🙂

  3. @Dennis: Goede tekst!

  4. Klopt het dat de Apple Watch niet meer vanzelf ontgrendeld met de iPhone? (Mits om pols uiteraard). Dit begreep ik van een collega namelijk. Hij moet elke keer als hij iets wil zn code invoeren

  5. Bij mij Apple Watch 3.2.2 up to date
    is dit bij meer gebruikers het geval??

  6. @Kees: Bij mij (apple watch series 0, watchOS 3.2.2) werkt dit gewoon zoals gebruikelijk. Maw…ontgrendeling vanuit touch id op je iphone ontgrendeld ook gewoon je watch indien nodig. Geen bijzonder heden tot dusver.

    @toontje: Probeer je watch eens een “harde roboot” te geven en probeer de update dan nog eens te zoeken. Dit werkte bij mij namelijk de eerste keer ook niet.

  7. @Kees: Als die verbonden is met je iphone en om je pols zit ontgrendeld die gewoon, als jij hem in vlieg modus heb staan of bluetooth uit werkt het niet.

  8. Bij mij is de update ook nog niet beschikbaar.

  9. Het klopt dat de update nog niet beschikbaar is. De update is voor nu alleen beschikbaar voor geregistreerde ontwikkelaars om te testen.

    ‘Apple has begun seeding the third watchOS 3.2.3 beta for Apple Watch. The update is only available to registered developers for testing.’ Bron 9to5mac

  10. @Bart: officiële update is gewoon beschikbaar. Gisteren geïnstalleerd en ik ben geen bèta tester.

  11. @Johan: bij mij werkt de update ook niet

  12. Hebben er meer gebruikers last van dat je de update niet kan doen 😳😳😳😳

  13. Ik kreeg gisteren al een melding in de Watch app op m’n iPhone dat er een update was voor de Watch. Zojuist iPhone geupdate en Watch daarna ook. Werkt weer prima!

  14. Sinds de update blijven de meldingen in het pull down open staan, ook nadat ik ze geopend heb in de telefoon. Ik krijg ze alleen weg als ik ze open en handmatig afsluit. Meer mensen last van?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.