Reacties voor: Apple trekt watchOS 3.1.1 tijdelijk terug na vastlopers

Apple heeft de update watchOS 3.1.1 tijdelijk teruggetrokken, omdat teveel Apple Watch-exemplaren vastliepen. iCulture schat het op zo'n 10% van de gebruikers.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Je kan zeggen wat je wilt, maar zo goed gaat het niet bij Apple momenteel: updates gaan fout, accu’s zijn niet in orde, er komen geen nieuwe spectaculaire producten en er wordt voortborduurt op oude successen. Het gevoel is een beetje passé.

  2. Niet bij mij. Ik heb geen probleem

  3. Gisteravond de update gedaan op mijn Apple Watch 2 Sport. Geen problemen mee gehad!

  4. Gaat lekker met apple!!! De ene na de andere blunder as er weer een niewe update komp!!!

  5. Ik heb hem gisteravond nog geinstalleerd. Geen problemen ondervonden. Hij stond er redelijk snel op.

  6. Hier ook geen problemen! Maar ik heb dan ook geen Apple Watch 🙂

  7. Ik heb hem gisteravond laten updaten terwijl dat de iPhone en watch aan lader hingen en de volgende ochtend was die klaar en heb helemaal geen problemen ermee gehad alles doet het perfect

  8. Hier ook geen problemen. 3.1.1 draait gewoon goed op mijn apple watch 2.

  9. @Martin: Dan heb je vorig jaar ook geen last gehad van de terugroepactie van BMW?

  10. Ik vrees dat het allemaal een beetje te groot is geworden. Alles (mac, iPhone, ipad, apple watch) moet perfect op elkaar afgestemd worden. Er moet met te veel rekening gehouden worden waardoor er veel fout kan gaan. Bij de vorige update is mijn iPhone vastgelopen, heeft heel lang geduurd voor ik dit weer in orde gekregen heb. Ik wacht nu rustig enkele weken af tot de kinderziekten verholpen zijn met een nieuwe update. Er worden al lang geen killer features meer uitgebracht waardoor je die enkele weken niet zou kunnen wachten.

  11. Bij mij wilde de update niet installeren gisteravond, omdat mijn iPhone 6S bij controle van de update bleef melden dat er geen verbing was met het internet. Dit terwijl deze er echt wel was 🙁

  12. Geen problemen gehad met de update op mijn Apple Watch Series 1.

  13. Ho ho. De conclusie van 10% mag je zo niet formuleren. Misschien dat in 10% van de mensen die gereageerd hebben op de poll met een vastloper zitten. Er zijn vast veel meer dan 752 iCulture-lezers die de update geïnstalleerd hebben en van de mensen waar het goed gegaan is zal waarschijnlijk een kleiner deel de poll invullen dan van de mensen waar het niet goed gegaan is. De poll met zo’n 1.100 respondenten is maar een kleine niet-representatieve steekproef uit de populatie van iCulture lezers. Het zou anders zijn wanneer 1.100 willekeurig geselecteerde iCulture-lezers benaderd zouden zijn en een soortgelijke verdeling te zien zouden geven. En hoezo bevestigt? Zijn er meer meldingen van 10% vastlopers?
    Ik hoop op accurate en correcte berichtgeving in de media.

  14. @Swen: Ook daar had ik gelukkig geen last mee! 😉

  15. Origineel geplaatst door Rick den Ouden
    Je kan zeggen wat je wilt, maar zo goed gaat het niet bij Apple momenteel: updates gaan fout, accu’s zijn niet in orde, er komen geen nieuwe spectaculaire producten en er wordt voortborduurt op oude successen. Het gevoel is een beetje passé.

    Alles ligt natuurlijk onder een extreem grote vergrootglas bij Apple. Mensen zien niets liever dan dat hoogvliegers keihard neervallen.

  16. Volgensmij maakt Apple nu dezelfde fout als jaren geleden voordat Steve Jobs de redding bracht: Teveel producten, geen focus meer.

    Er moet weer iemand met de bezem door Cupertino…

  17. Mensen moeten gewoon eens leren om geduld te hebben. Soms 1 minuut na dat een update er is MOET het erop komen en dan klagen dat het druk is of niet werkt of vastloopt. Ik heb al vanaf de eerste dagen iPhones ed, en nog nooit problemen gehad met welke update ook. Gewoon eerst minimaal 2 weken wachten en dan pas updaten.

  18. Hier geen problemen gehad met de update van de Apple watch Nike+

  19. No problemo met Mn series 1 watch

  20. Origineel geplaatst door Martin
    Hier ook geen problemen! Maar ik heb dan ook geen Apple Watch 🙂

    Wat een domme opmerking is dit😡 wat hebben we hieraan? Helemaal niks!

  21. Heb ook geen problemen gehad, ging vrij snel en soepel. Heb de eerste generatie Apple Watch.

  22. Origineel geplaatst door Rick den Ouden
    Je kan zeggen wat je wilt, maar zo goed gaat het niet bij Apple momenteel: updates gaan fout, accu’s zijn niet in orde, er komen geen nieuwe spectaculaire producten en er wordt voortborduurt op oude successen. Het gevoel is een beetje passé.

    Dus waarom nog je geld eraan uitgeven? Als ik jou was zou ik eens kijken bij Samsung of Nokia. Of je stelt je verwachtingen bij…..

  23. Origineel geplaatst door Rick den Ouden
    Je kan zeggen wat je wilt, maar zo goed gaat het niet bij Apple momenteel: updates gaan fout, accu’s zijn niet in orde, er komen geen nieuwe spectaculaire producten en er wordt voortborduurt op oude successen. Het gevoel is een beetje passé.

    Origineel geplaatst door Flieps

    Dus waarom nog je geld eraan uitgeven? Als ik jou was zou ik eens kijken bij Samsung of Nokia. Of je stelt je verwachtingen bij…..

    Sommige mensen kunnen blijkbaar echt niet verdragen dat er iets negatiefs gezegd wordt over apple. Heb zelf ook alles van apple, maar kan alleen maar vaststellen dat in de beginfase van iphone en ipad alles zeer vlot verliep qua updates ed. Nu maken ze er zeer regelmatig een zootje van, of is het niet erg dat na een update blijkbaar 10% van de apple watches niet meer werkt en veel mensen naar een apple store zullen moeten omdat ze het zelf niet in orde krijgen met een harde reset.
    Het is niet omdat je negatieve kritiek geeft, dat je direct maar een samsung moet gaan kopen. Wanneer je bijna 1000 euro geeft aan een toestel, verwacht je dat dit enkele jaren perfect functioneert en niet bij de eerste software update vastloopt.

  24. @Dani: Dit was juist de enige opmerking die het lezen waard was, want humor. De andere berichten (“hier geen probleem” in 20 varianten) hebben juist geen enkele informatieve waarde. Maar dat is mijn bescheiden mening…

  25. Dit probleem heb ik dus. Maand oude Apple watch series 2, komt er een update, loopt vast. Ik naar Haarlem in verwachting dat ze het konden oplossen. Helaas ben ik hem nu minimaal een week kwijt omdat hij opgestuurd moest worden.

    Best wel balen voor zoiets sinpels als een os update

  26. @Djurre Swets Pieters: Dit heb ik dus ook, maar nu kan ik ook geen apps installeren want hij blijft aangeven dat het OS een installatie heeft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.