Reacties voor: Apple brengt watchOS 2.2 voor Apple Watch met verbeterde Kaarten-app uit

Apple heeft watchOS 2.2 voor de Apple Watch vrijgegeven. Dankzij deze update is de Kaarten-app verbeterd en kun je meerdere Apple Watches koppelen aan één iPhone. Ook zijn er bugs en problemen opgelost.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Hij zegt bij mij dat de software up to date is met 2.1?

  2. Je hebt denk ik iOS 9.3 nodig voordat de download beschikbaar komt

  3. Hier op iOS 9.3 helaas ook nog geen watchOS 2.2 update zichtbaar….

  4. Ik heb hem al wel! Even geduld komt vanzelf zichtbaar

  5. Tip even de Iphone na Update IOS 9.3 en je Apple Watch resetten dan komt de WatchOs 2.2 wel beschikbaar

  6. @Marcel Thanks! Resetten van de Apple watch maakte het verschil! 2.2 is aan het downloaden!

  7. Geen probleem gehad. Maar had liever gezien dat ik 1 Watch met 2 iPhones kan gebruiken. Lijkt mij veel vaker voor te komen.

  8. Nog steeds niet de mogelijkheid om de Applewatch los van de iPhone te laten draaien?
    Ik gebruik een paar keer per week de Nike-App om hard te lopen, met een iPhone 6 aan mijn armen, zou zoveel beter zijn, als je dat alleen met de AppleWatch zou kunnen doen.

  9. Ik had toch echt een kleine hoop gehad dat we wat meer ‘klokken’ gingen krijgen. De Hermes horloges hebben al hun eigen faces….., dus mogelijkheid tot uitbreiding is er….!

  10. Origineel geplaatst door MvdS
    Nog steeds niet de mogelijkheid om de Applewatch los van de iPhone te laten draaien?
    Ik gebruik een paar keer per week de Nike-App om hard te lopen, met een iPhone 6 aan mijn armen, zou zoveel beter zijn, als je dat alleen met de AppleWatch zou kunnen doen.

    Als je de work-out app van Apple gebruikt dan kan je prima zonder iPhone hard lopen. Ik heb een vast rondje en weet precies waar mijn km punten liggen. Iedere keer als ik zonder iPhone loop krijg ik exact op die punten een subtiel tikje. Daarnaast meteen integratie in de activiteiten app en health kit. Alle andere fitness apps heb ik allemaal van mijn iPhone gegooid. Scheelt weer een hoop ruimte!

  11. Moet zeggen dat de kaarten App een stuk beter is geworden sinds de update, dichtbij is een erg gemakkelijke toevoeging en doordat telefoonnummers zo zichtbaar zijn is iets reserveren kinderspel geworden.

    Ben het wel eens met @MvdS dat er nog altijd teveel Apps zijn die veel te lang duren, zoiets simpels als even het nieuws lezen is dan al snel een hele onderneming (tot zelfs onmogelijk als je nét iets te ver van je iPhone vandaan bent)… Zaken die volgens mij écht aangepakt moeten worden bij de opvolger van de Watch.

  12. Ik heb de watch en de iPhone opnieuw opgestart maar krijg nog altijd geen update te zien?? Wat word er bedoeld met resetten? Hoef mijn beide apparaten toch niet geheel te resetten wil ik een simpele update uitvoeren….🙃

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.