Reacties voor: watchOS 2.2.2 met bugfixes voor de Apple Watch nu voor iedereen te downloaden

Apple heeft een nieuwe versie van watchOS voor je klaargezet. In watchOS 2.2.2 worden bugs en problemen opgelost en de update is nu te installeren op iedere Apple Watch.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. De standaard apps lijken sneller te reageren!

  2. En net als bij de overige updates, is deze bij mij nog steeds niet te zien. Ook niet naar reboot van iPhone (9.3.3) en Watch.

    Zucht.

  3. Als ik de watch wil updaten geeft deze aan dat hij up to date is met versie 2.2.1

  4. Origineel geplaatst door Jeroen
    Als ik de watch wil updaten geeft deze aan dat hij up to date is met versie 2.2.1

    Ik heb hier precies hetzelfde! Iemand een idee?

  5. 2.2.1 meest recent met iOS10??

  6. Nou ik weet wel wat er geüpdatet is! Eindelijk na 3 maanden wordt nu dan de juiste tijd in Venezuela weergegeven op de Apple Watch! Venezuela heeft ongeveer 3 maanden geleden hun tijdzone veranderd van -6,5 naar -6uur. Als je de Apple Watch vroeg om de tijd te tonen dan stond er wel altijd netjes -6uur tijdsverschil, maar de klok zelf stond nog op -6,5! Echt zo’n foute bug voor een horloge!

  7. Origineel geplaatst door Jesse
    2.2.1 meest recent met iOS10??

    Ik heb inderdaad IOS10 op mijn iPhone staan. Zou wel apart zijn dat alles dan wel werkt met de Apple watch maar updaten niet!

  8. @Ralph: netjes dat het opgelost is toch?

  9. Update toch aangekomen, oplossing was het herstarten van de Apple Watch, daarna werd de update in de Apple Watch app op de iphone wel gevonden!

  10. Verbeeld ik me dat nou of is de watch hiermee een stuk zuiniger geworden?
    Nu (kwart voor 8 ‘s avonds) nog altijd 75% 😃
    Mocht bij de vorige versie al blij zijn als ‘ie nu nog niet onder de 50% was gezakt, en ook twee keer meegemaakt dat ‘ie halverwege de middag al leeg was zonder gekke dingen gedaan te hebben 😮

  11. Heb nu ook OS 2.2.2 geinstalleerd, maar het opnieuw opladen van de Watch gaat nu tergend langzaam, heeft iemand anders dit ook opgemerkt?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.