Reacties voor: WatchOS 2 op 16 september beschikbaar

Apple heeft zojuist de definitieve datum onthuld waarop WatchOS 2 voor alle Apple Watch-eigenaren te downloaden is. Vanaf 16 september kan iedereen er mee aan de slag.
Lees het complete artikel → WatchOS 2 op 16 september beschikbaar
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Nog een weekje dus. Facebook Messenger hoeft voor mij niet, zie liever whatsapp op de AW

  2. Ik ben geen apple watch gebruiker, daarom stel ik hier de vraag maar.

    Er komt dus geen nieuwe watch, maar wel een nieuwe os update. Kan je daar nu echt zoveel meer mee dan die vorige versie? Is het voor mensen, die er nog geen een hebben, nu een reden om er wel een aan te schaffen?

    Heb gezien dat je nu je hartslag kunt zien, dat kon dus voorheen niet. Maar is dat nu alles wat er dan nieuw is (met die update)? Valt me zo tegen eigenlijk, of ligt het nu aan mij? (vast wel).

    Zou er nog een nieuwe versie watch uitkomen die ook een cam heeft, meer kan en langer mee gaat met batterij? Iemand een idee?

  3. @marc: met watch os2 kan je teleporten,je drukt dan bij Maps extra hard op je horloge en ineens ben je daar! Als je de iOven er bij koopt kan je via een app op een pizza naar keuze klikken, en dan ligt ineens een pizza helemaal gaar in je iOven. je kan ook de iGirlfriend bestellen deze kan je dan lekker makkelijk via de watch bedienen. Je hebt dan ook de ikamasurtra app, deze is echt de app die van de apple watch het succes gaat maken. Wat wil je nog meer, eindeloze mogelijkheden:)

  4. @Eric: zeker de leukste thuis??

  5. @Marc: thuis ja. Niet hier. Tjonge jonge.

    Kijk ff naar de feature set van wOS2 en bepaal zelf. En wacht de reacties af na woensdag.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.