Reacties voor: Apple brengt watchOS 2.1 uit

watchOS 2.1 is nu te downloaden voor de Apple Watch. In watchOS 2.1 zijn voornamelijk kleine veranderingen te vinden, zoals Arabische Siri en bugfixes.
Lees het complete artikel → Apple brengt watchOS 2.1 uit
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. Ik hoop dat ze ook dit hebben opgelost; soms is het geluid van mijn Apple Watch erg hard. En dan met opladen hoor ik de accu aan gaan. Klinkt vreemd maar tenminste een bug bij mij.

  2. Hopelijk wordt dat ding eindelijk eens snel.

  3. @Dennis: Dat hoop ik ook.
    Irriteer me aan de trage native apps.
    Voor mij nog niet die 470 euro waard.

  4. @Remon: Wat ik ook erg nice zou vinden is dat je gewoon heel snel kunt zien wat wel en niet native apps zijn. Niet-native apps zijn namelijk gewoon helemaal niet werkbaar.

  5. T zou ook fijn zijn als je wat sneller opstart. Soms zit ik 10 minuten te wachten

  6. @Jan van der Kerk:

    Heb ik ook een tijd gehad, ik dacht dat de speaker kapot was, even aan en uit zetten en weg was dat rare geluid… Heel erg bijzonder…

  7. Ik hoop dat ze eindelijk eens mogelijk maken dat je meer watchfaces kunt gebruiken met een eigen achtergrond.

    Met veel bombarie werd aangekondigd dat je een eigen foto kon instellen en maar dan kun je alleen geen enkele complicatie instellen….

    Ik snap dat niet.

  8. En wat ik niet snap is dat als je de activiteiten app aan hebt, deze niet de normale klok vervangt. Muziek veranderen en notificaties bekijken gaat heel omslachtig.

  9. @Victor: +1

  10. Na mijn update zegt ie dat 2.0.1 up to date is. Handig

  11. @Sjengie:
    Update: na een reboot van watch is het nu okay met 2.1. Tja.

  12. Nou dat is niet echt een update waar veel mensen in Nederland wat aan hebben helaas.

  13. @Ed: Er zijn wel meer mensen op de wereld dan Nedrelanders 🙁 En Apple te kennen is dit zeker niet het enige dat ze gedaan hebben.

  14. Ik had een bug (gerapporteerd) dat ik afspeellijsten die in afspeelmappen stonden gemaakt op iTunes ik niet kon benaderen via de muziekapp op de AppleWatch. Dit is met deze versie opgelost! *blij*

  15. @colliehome: tuurlijk is dat waar, maar deze update is voornamelijk gericht op de toevoeging van vreemde talen en dat is een beetje jammer en voor ons niet spectaculair 🙂

  16. Zo te lezen zijn maar weinig mensen echt tevreden met de Watch.

  17. @Albert: ben heel tevreden😊 snap alleen t verwachtingspatroon van sommige mensen niet. Als je normaal al geen horloge draagt, denk ik dat je beter geen smartwatch aan kan schaffen.. Maar als je graag een klokkie om je pols hebt, voegt de apple watch echt wel wat toe!

  18. @Albert: dat is een wat kort door de bocht conclusie. Op een iOS update konen ook altijd veel reacties, maar betekent niet automatisch dat men ontevreden is over de iPhone of IPad. Ik ben iig super tevreden over de  Watch.

  19. Tip: voor dat je de update gaat installeren even je Watch uit en aan zetten. Het downloaden van de update gaat dan een stuk sneller.

  20. @Dennis: Herkenbaar: trage apps. De activiteiten-tracker vind ik nuttig, maar verder mis ik nog zinvolle en goed werkende apps.

  21. @Eric: Ben ik helemaal niet zo met je eens. Ik heb nooit echt een horloge gedragen, maar de Apple watch wel omdat je er ook echt wt aan hebt.

  22. Het is ook bijna niet te beschrijven hoe goed Siri werkt op de Apple Watch. Het lijkt wel, of ie het nog beter doet na deze update.

  23. Na de update hebben ik en mijn vrouw dat onze apple Watchen nu de hele tijd een maantje laten zien (dus alsof de niet storen modus aan staat).
    Iemand hier last van of een oplossing?

  24. Origineel geplaatst door Roelof Koelewijn: Hoi,

    Na de update hebben ik en mijn vrouw dat onze apple Watchen nu de hele tijd een maantje laten zien (dus alsof de niet storen modus aan staat).

    Iemand hier last van of een oplossing?

    omhoog swypen, dan naar links bladeren en dan op maantje drukken

  25. Origineel geplaatst door Roelof Koelewijn: Na de update hebben ik en mijn vrouw dat onze apple Watchen nu de hele tijd een maantje laten zien (dus alsof de niet storen modus aan staat).
    Iemand hier last van of een oplossing?

    of op digital crown drukken, dan instellingen, niet storen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.