Reacties voor: Website laat zien hoe Apple Watch-apps werken

Op een nieuwe website is te zien hoe Apple Watch-apps er straks uit komen te zien. Ook Glances en notifications kun je bekijken.
Lees het complete artikel → Website laat zien hoe Apple Watch-apps werken
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Zal er voor Pebble (of andere smartwatches) straks ook zoveel apps ontwikkeld worden?! :)))

  2. Ik ben benieuwd hoe het met meerdere gebruikers gaat. Stel ik kan hem toch een dag niet gebruiken en leen hem uit, pakt hij dan van de verbonden telefoons automatisch de goede extensies en gegevens van t gezondheidscentrum?

  3. Origineel geplaatst door Erkan
    Zal er voor Pebble (of andere smartwatches) straks ook zoveel apps ontwikkeld worden?! :)))

    Die zijn er al, zeker voor de Pebble. Je bent duidelijk niet bekend met een Pebble!

  4. Mooi hoor. Ik krijg toch wel zin in zo n ding als ik het zo zie. Betalen met je horloge, hoteldeur openen, status elektrische auto inzien, etc. Als Toon en Hue ook snel een app maken ga ik misschien toch wel deze early adopter versie halen. Mijn verstand zegt te wachten op versie 2….

  5. Iemand al nagedacht over hoe je het best de Apple watch kan aanslaan bij de belasting?:D

  6. Als de screenshots de werkelijke grootte van de schermpjes aangeven, dan is de lettergrootte echt veel te klein. Nu moet ik bij m’n iPhone soms al m’n bril pakken. Laat staan bij de Apple Watch…

  7. De plaatjes van de watch zijn veelal groter dan de werkelijke afmetingen van het horloge. Is een beetje ‘gevaarlijk’ aangezien je op deze wijze al gauw denkt dat alles goed leesbaar is.
    @Joost, mocht je er al deze zaken mee willen bedienen vrees ik dat ‘jouw’ horloge twee keer per dag aan het netsnoer moet 😉

  8. Ik denk dat ik per dag 2 keer de thermostaat bedien, 3 keer de lichten aanpas, 3 keer de voordeur open en mijn auto start, eens per maand een hoteldeur open. Zou ik hem daarvoor meerdere keren pd moeten opladen denk je?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.