Reacties voor: Wat kunnen we verwachten van Nintendo’s iPhone-games?

Hoe gaan straks de spellen van Nintendo er op de iPhone uitzien? Komt Mario Kart naar de iPhone, of wordt het een totaal ander soort spel? We zetten de feiten op een rij.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 19 reacties

  1. DeNa is toch niet de developer van godus? Dat is 22cans, van Peter Molyneux. Er staat een heel vervelend interview met hem op rock paper shotgun waarin ook de mobiele versie wordt besproken. Daarvan zegt hij dat zijn team rechtstreeks aan godus mobile werkt momenteel. Dus dan zou DeNa alleen een publisher zijn.

  2. Ik wil wel MARIO hebben 🙂

  3. In het artikel wordt aangegeven dat er geen ports gemaakt worden en daarom spellen niet opnieuw uitgebracht zouden worden.

    Als je het spel van de grond af opnieuw zou programmeren en de zelfde assets(afbeeldingen, muziek) zou gebruiken dan is dit geen port omdat met een port voornamelijk gewezen wordt naar de code.

  4. Wordt waarschijnlijk freemium en zal eruit zien als een spel waarvan er al duizenden in de App Store staan. Ik verwacht hier niet te veel speciaals van.

  5. Wil graag super Mario 1 t/m 3 van m’n oude NES spelen!!

  6. Ik hoop dat ze er wel wat moois van maken en dat er met de tijd ook de echte klassiekers zullen verschijnen.

    Het kan haast niet anders, maar ze houden bij Nintendo nog even vol.

  7. Zelda, Zelda, Zelda!!!

  8. Graag de klassieke Donkey Kong!

  9. Pokémon zou wel leuk zijn!

  10. Duckhunt haha

  11. Mario 1,2,3 Zelda en donky kong dat is alles wat ik wil spelen geen Candy rotzooi spelletjes

  12. @Luuk Lamers: Niet de developer, wel de uitgever. Daarom ook vermelding in het artikel dat de game door een Engels bedrijf is gemaakt.

  13. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  14. Origineel geplaatst door Barend
    Mario 1,2,3 Zelda en donky kong dat is alles wat ik wil spelen geen Candy rotzooi spelletjes

    Jupppp idd!!! 🙂

  15. Pokemon! :p

  16. Nintendo kan kapitalen verdienen als je juist wél originele spelletjes uitbrengen voor iOS en andere smartphone-systemen. Daar zitten game-liefhebbers op te wachten. Mijn zoons zitten al klaar voor Mario & Luigi 🙂

  17. Geef me nou maar gewoon pokémon!

  18. Voor mensen die Mario en zelda willen kopen toch gewoon een Nintendo Portable ..

  19. @macaanzee:
    Kunnen ze niet, het meeste geld verdient Nintendo nog steeds met hun hardware verkopen. Smart devices gaan waarschijnlijk inferieure ervaringen krijgen die gemaakt zijn om kinderen een Wii U of Nintendo 3DS te laten willen.

    Verder vraag ik me af hoeveel van jullie überhaupt bereid gaan zijn om de volle pot te betalen mocht Nintendo hun games dan toch beginnen uitbrengen op smartdevices… Niemand voorspel ik. Of toch, waarschijnlijk een enkeling die anders toch al Nintendo’s hardware gekocht had om hun games te spelen dus ze winnen niks lijkt me dan…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.