Reacties voor: Wat betekenen nieuwe Amazon Kindles voor iPad-gebruikers in Nederland en België?

Amazon heeft de Amazon Kindle Fire en Kindle Fire HD aangekondigd. In hoeverre vormt deze nieuwe tablet een bedreiging voor de iPad en een eventuele 7-inch iPad mini?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Duidelijk dat Amazon flink de markt aan het pushen is. De mijne (7″ Fire HD) is in ieder geval besteld. Ben wel benieuwd. Voor $199 wil je wel eens iets uitproberen.

  2. @Marco: Even nieuwsgierig, hoe (vanuit VS? of via Duitsland/Frankrijk) en tegen welke prijs laat je naar NL sturen? Ik wil graag de Kindle Paperwhite, maar die komt nog niet in Europa …

  3. Ik ben, zij het met enige moeite, bereid om tot het event van 12 september te wachten. Maar als Apple dan geen iPad mini aankondigd, dan ren ik naar de dichtsbijzijnde winkel om een Nexus 7 te scoren.

    Mocht Apple dus inderdaad met een 7″ iPad op de markt komen, dan kunnen ze het maar beter heel snel doen. Zo niet, dan lopen ze wellicht voor het eerst achter de feiten aan.

  4. @Budha:

    Oh… bah… dan moet Apple het zonder jou doen als klant. Zouden ze dan toch maar wat eerder komen met dat nieuws omdat jij weg loopt ? of die paar duizend anderen?

  5. Hoezo advertenties? Dus al die advertenties zijn al voor geïnstalleerd.. Zou ik dus nooit van mijn leven kopen!! Wacht op Apple zijn reactie erop..

  6. Voor mij betekent het iig niets. Ik ben al voorzien van een iPad die prima bevalt! En de Kindle app draait er prima op dus qua boeken vanuit de Amazon store zit het wel snor.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.