Reacties voor: Wat als Apple een eigen drone zou maken? (concept)

Wat als Apple een eigen drone zou gaan maken? Een Duitse Apple-fan heeft zijn wens als concept uitgewerkt en bedacht een drone met vier iSight-camera's die 4K-beelden op kunnen nemen.
Joris Kersten -

Reacties: 10 reacties

  1. Leuk concept maar met een apple logo erop waarschijnlijk net te betalen!

  2. De eerste twee voor mij geven mijn antwoord al, leuk maar de prijs 😉

  3. Apple kennende zit je dan meteen met de batterijduur. Een drone die je 5 minuten in de lucht kunt houden. Ik begrijp überhaupt die ‘wat als’ artikelen niet. Alleen maar fantasieën van iemand, zonder enige realiteitszin.

  4. Mooi uitgewerkt concept!

    Ik denk echter niet dat Apple ooit een drone gaat maken. Virtual Reality snap ik nog, want dan kan echt je leven verbeteren door bijv films te kijken of games te spelen als nooit tevoren. Of een Apple televisie: proberen de chaos van alle verschillende apparaten in de woonkamer te versimpelen en de kijkervaring te verbeteren. Apple’s motto in al zijn producten is altijd al geweest: “to change people’s lives”. Dat je in je achtertuin 20 minuten per dag een vliegtuigje de lucht in kunt sturen en de buurt kunt filmen ligt meer in de categorie hobby/speelgoed. Daar doet Apple niet aan.

    Tenzij ze ons weten te verrassen met een meer praktisch nut natuurlijk: bijvoorbeeld het bezorgen van pakketjes via zo’n drone zonder bijkomstigheid van TNT of wat dan ook. Alleen in combinatie met zoiets als dat vind ik het geloofwaardig als Apple met een drone zou komen. Maar Apple maakt in elk geval niet een stukje technologie gewoon om de technologie te maken. Het is altijd met een bepaald doel voor ogen.

  5. Zeer mooi uitgewerkt. Lijkt me alleen niet dat Apple zich hier nu op gaat focussen. Apple auto, die wil ik pas 😀

  6. Gaan we nu alles van Apple maken…

    Wat als Apple een stoep tegel zou maken…

  7. @Ton: hoezo “Apple kennende zitten we dan met de batterijduur”??
    Apple Macbooks, iPads en iPhones hebben allemaal een batterijduur die fors groter is dan bij apparaten van andere merken, dus niets te klagen over batterijduur. Je hebt waarschijnlijk geen iPhone 6 of 6 Plus. Ik krijg mijn iPhone 6 Plus batterij zelfs na een lange dag met heel intensief gebruik bijna nooit leeg.

    Wat de Drone betreft: manier om aandacht te trekken. Ik denk niet dat Apple ooit een Drone gaat maken, maar je weet het nooit.

  8. @macaanzee:

    iPhone 6 plus is de uitzondering wat betreft een iPhone .

    Maar dat jij zegt dat alle iPhones een betere batterijduur hebben dan de concurrentie ??!!

    Kennelijk nooit een andere telefoon gehad dan een iPhone.

  9. Als hij van Apple zou wezen was hij 10x platter en kan je de accu niet vervangen

  10. @macaanzee:
    Dat jij bijna niks doet met je iPhone 6 plus en zegt dat je intensief gebruikt klinkt raar. Ik heb ook een 6 plus en de batterij is echt niet zo goed als jij probeert wijs te maken. Als je met je iPhone niks doet gaat ie lang mee ja. Maar ja wat heb ik aan een iphone als ik er niks mee doe.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.