Reacties voor: Warble laat je binnenkort anoniem bellen via Nederlandse app

Warble is een nieuwe Nederlandse app waarmee je anoniem kunt bellen. Deze app verschijnt binnenkort op de iPhone en is een alternatief voor de Signal-app.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Weg met die troep ieder app krijgt toch je telefoons gegevens en als de overheid grof geld betaald aan de ondernemers dan kun je de win win situatie uittellen en en wij zijn weer mooi gemanupileerd!! Zoals altijd opzouten met dit soort apps!!!!

  2. Leuk, al ben ik verbaasd dat er nog steeds geen opneem-app is. Dat lijkt me pas nuttig.
    Even los van t feit of t mag of niet.
    Of is dit teveel off-topic? 🙂

  3. Leuk maar de anonieme telefoontjes zijn juist de irritantste, deze neem ik en denk vele juist niet op.

    Geheime nummers zijn vaak bedrijven die je ergens lid van willen maken, of mensen die privé bellen en erna zeggen waarom bel je niet terug ja moet je niet privé bellen.

  4. @Michel: Van een lotgenoot uit dit mooie forum hoorde ik: TapeACall of Call Recorder

    @ischrot: @Dennis: Dat moet je ruim zien.

    Denk dat de tel app markt nog niet oververzadigd is, al zal dat ook niet lang meer duren. Ook hier moet (uiteraard) voor gesprekken betaald worden. Wat de anonimiteit betreft: ieder (ieder) signaal wat door ‘de lucht’ gaat is aftapbaar! Dat hier al dan niet speciale/dure apparatuur voor nodig is, is een tweede.

  5. @ischrot: Waarom deze agressie? Je moet niet meteen iets de kop in drukken, vind ik. Het is een leuk initiatief. En of ze er aan verdienen valt nog te bezien. Het zijn twee lui die via crowdfunding zijn begonnen en daar nu een resultaat van laten zien.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.