Reacties voor: Ontdek en maak unieke wandelroutes met Wander

Wander combineert het maken van een digitaal fotoboek met het delen van unieke wandelroutes. Doe inspiratie op en kom op plaatsen waar je nog nooit geweest bent.
Lees het complete artikel → Ontdek en maak unieke wandelroutes met Wander
Lars Paymans -

Reacties: 4 reacties

  1. En werken deze app en navigatie ook offline? Online kaarten zijn traag, verbruiken data en slurpen je batterij leeg. Als je al een verbinding hebt in de bossen of bergen …

  2. @Bram: Geef mij maar de ‘Maps 3D’ app: uitstekend product, OSM kaarten downloaden (wereldwijd!) en offline route lopen en tegelijk tracks. Een uitstekende GPS en de € 4,99 zeker waard.
    Dit in combinatie met vrij (zonder login) te downloaden GPS route tracks van http://www.gpsies.com levert een mooie combinatie op om je in de natuur te begeven.

  3. Persoonlijk vind ik het jammer dat ik niet op een kaart kan zoeken naar wandelingen in je omgeving. Nu moet je maar net op eentje stuiten, of reeds een netwerk hebben van mensen uit de omgeving.

  4. Jammer, de zoekfunctie werkt niet. Als je zoekt op een woord uit de titel van een journal of op een plaatsnaam waarvan je weet dat die in de titel voorkomt dan levert de app nul hits op.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.