Reacties voor: Wandelaars in Gelderland willen liever geen app

Een wandeltocht in Gelderland liep niet zoals gepland, omdat deelnemers helemaal niet zaten te wachten op routes in een app. Ze wilden kartonnen bordjes, met pijlen en aanwijzingen.
Lees het complete artikel → Wandelaars in Gelderland willen liever geen app
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Kan me ook voorstellen dat het juist eens een keer lekker is om in de natuur te wandelen ZONDER mobieltje in je zak!

  2. Even bedenken wie je doelgroep is. Wellicht een enquête laten invullen door de deelnemers. Dit was niet heel verstandig.

  3. Grappig dat de 80-jarige leeftijd van die mevrouw er ook nog eens bij staat in aanhalingstekens

  4. Origineel geplaatst door Raoul
    Even bedenken wie je doelgroep is. Wellicht een enquête laten invullen door de deelnemers. Dit was niet heel verstandig.

    Inderdaad, plus niet alles op het moment suprême aan laten komen. Dan sta je aardig voor paal (zonder bord of pijl) 😉

  5. Even Apeldoorn bellen 😉

  6. Ik denk dat dit geen leeftijdsprobleem is. Ik ben zelf vrij jong, heb altijd m’n smartphone bij me, maar heb er absoluut geen zin in een groot deel van mijn tijd op mijn telefoon te moeten kijken, wanneer ik ‘s op stap ga in de natuur.

    Niet een fout van de wandelaars. Verkeerde inschatting van de organisatie.

  7. De 80-jarige Annie (80)… Goh, hoe oud zal ze zijn?

  8. Origineel geplaatst door JW
    Ik denk dat dit geen leeftijdsprobleem is. Ik ben zelf vrij jong, heb altijd m’n smartphone bij me, maar heb er absoluut geen zin in een groot deel van mijn tijd op mijn telefoon te moeten kijken, wanneer ik ‘s op stap ga in de natuur.
    Niet een fout van de wandelaars. Verkeerde inschatting van de organisatie.

    Dit idd. Ik wil bij zo een wandeling niet constant moeten kijken of ik af moet slaan. Af en toe een appje lezen ofzo wel, maar die telefoon wil ik niet constant moeten bekijken. Ik wil de natuur zien.

    Een apple watch app die me op de pols tikt als ik af moet slaan en dan een pijl toont als ik kijk, dat zou ik dan weer wel leuk vinden 😀 . Maar daar hebben die ouderen nog niets aan.

  9. Doelgroep verhaal snap ik.

    Maar wandelen met een app vind ik juist heel fijn. Ja je moet idd geen mail en Facebook onderweg gaan lezen en je Whatsapp kan ook wel een dagje uit (push uit)

    Zo heb ik met ViewRanger in Duitsland twee dagen gewandeld. M’n schoonouders deden een paar weken later dezelfde wandeling en hebben vreselijk zitten kloten met de kaart / route omschrijving en verkeerd lopen. Met hulp van ViewRanger kon ik zelfs hele kleine afslagen en parallelle wegen onderscheiden en ben 0 x fout gelopen (ja een keer omdat ik vergat op tijd weer te kijken)

  10. Het is hoe dan ook behoorlijk naief om alles via een app te gaan doen. Je mag als organisator er wel van uitgaan dat er altijd een persoon tussenzit die daar niet aan meedoet. In het geval van routemarkeringen en -beschrijvingen is het helemaal vervelend. Zo ver zijn wij als maatschappij nog niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.