Reacties voor: Walter voor iPhone is een kompas voor eten, drinken en meer

Walter is een grappige kleine app die je laat zien welke kant je op moet gaan om locaties te vinden waar je iets kunt eten, drinken en meer. De app werkt zonder internetverbinding en is daardoor handig in het buitenland.

Reacties: 4 reacties

  1. GEWELDIG! Kan niet wachten om van de zomer met 40°C door stadjes te slenteren. Echt een app voor mij!

  2. Er wordt hier wel erg makkelijk over het gegeven heen gestapt dat deze app geen internetverbinding nodig heeft.

    Ik snap ook wel dat het kompas zelf geen internet nodig heeft, maar waar haalt de app de info vandaar waar de bezienswaardigheden zijn? Heeft ie een database waarin de bezienswaardigheden van álle plekken ter wereld zijn? Lijkt me niet erg reëel. Maakt ie gebruik van de informatie die bekend is over bepaalde wifi netwerken? Lijkt me ook niet, ook daarbij zou de database veel te groot zijn.
    Dus, leuk om terloops te melden dat de app geen internet nodig heeft, maar ik kan toch niet de enige zijn die zich dan afvraagt hoe dat dan precies werkt…?

  3. @sredlums: Zoeken en je stuit op dit adres.
    Hier kun je antwoord vinden op je vraag.

  4. Origineel geplaatst door René
    @sredlums: Zoeken en je stuit op dit adres.
    Hier kun je antwoord vinden op je vraag.

    Ik had ‘m inmiddels gevonden idd. Blijf het onwaarschijnlijk vinden dat in een app van 32MB data van ‘overal’ past. Hoe dan ook, mijn punt was eigenlijk dat ik vind dat de schrijver van zo’n artikel dit eigenlijk juist uit hoort te zoeken. Tenzij iedereen het maar heel normaal vindt dat het werkt zonder internet, maar dat kan ik me dan weer niet voorstellen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.