Reacties voor: Wallet TrackR: portemonnee terugvinden met iPhone-bankpas

De Wallet TrackR is een bankpas-vormige Bluetooth-ontvanger die met behulp van een app geluid kan maken. Hierdoor kun je een kwijtgeraakte portemonnee snel terugvinden.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 5 reacties

  1. Huh, is it just me? Bluetoothe heeft bereik van 10meter. Dus als je daarbuiten komt ben je kansloos. Heeft het tonen van een map ook geen zin want veel verder dan je nuren komt ie niet.
    Als je iphone nu zou piepen als hij buiten bereik dreigt te raken heb je tenminste een handige functie….. Hier heb ik vooralsnog nix aan

  2. Phone Halo lijkt niet meer leverbaar te zijn!

  3. De app vraagt volgens mij regelmatig de locatie op zolang er connectie is. Als je dan je portemonnee kwijt bent kan je op de iPhone de tracker opbiepen, als je hem niet hoort kan je kijken waar de laatste locatie was waar je hem wel nog bij je had.

  4. 9 vd 10 x weet je na verloop van tijd nog waar de portemonnee is en die andere keer is ie gestolen en hebben een beetje slimme zakkenrollers een dergelijk (best nig wel grote) kast al uit je telefoon gehaald.. Misschien een beetje overdreven gesteld, maar dit idee heeft (in het licht van de verdwijnende portemonnees, want cashless betalen is hot/nfc) geen toekomst!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.