Reacties voor: Wall Street Journal: ‘Twee nieuwe iPhones, CDMA-versie voor Verizon’

Apple zou een bestelling hebben geplaatst bij Pegatron, dochterbedrijf van Asustek, om een CDMA-versie van de iPhone te maken voor de Amerikaanse operator Verizon. Er komt ook een nieuwe GSM-uitvoering.

Reacties: 25 reacties

  1. Geruchten geloof ik niet snel tenzij de WSJ er mee komt. Je kan er rustig vanuit gaan dat dit dus klopt.

  2. Wanneer kunnen we verwachten dat apple hem daadwerkelijk aan gaat kondigen?

  3. Het wordt idd hoog tijd dat Apple met nieuws komt, anders missen ze veel verkoop van nieuwe iPhones. Veel mensen wachten niet zo lang en kiezen voor een ander toestel.

    Groeten, Paul.

  4. Gaan we weer, nu komt er hieronder een regen van domme vragen en rare speculaties. Het is een gerucht mensen, pak een woordenboek en zoek op wat gerucht betekent!

    SaiKo

  5. Goh komt er rond Juni een nieuwe iPhone?
    Daar zit ik ook – net als velen met de 3G iPhone – alleen maar een tijd al op te wachten haha

    Laat maar komen 😉

  6. Leuk om te weten, maar voor Nederland dus niet erg intressant. Ben vooral benieuwd naar de processor en het uiterlijk van de nieuwe iPhone. Ik denk dat we een kleine iPad kunnen
    verwachten, met wat bel en sms functies.
    Reactie aangepast.

  7. Wanneer werd de 3Gs vorig jaar aangekondigd? Kunnen we beetje verwachten waneer Apple het kenbaar maakt

  8. @Paul: Nee joh.

    Ten eerste zouden ze wel gek zijn nu aandacht bij de iPad weg te halen met een iPhone-aankondiging; ten tweede lopen de abo’s van mensen die een 3G hebben niet eerder af dan juni; en ten derde weet iedereen die ook maar een beetje geïnteresseerd is dat er een jaarlijkse cyclus is.

  9. @Paul: Mhaw, mensen weten ookwel dat er rond de zomer weer iets nieuws te verwachten is. De meeste die ik ken wachten expres nog een paar maanden, het zou tenslotte dom zijn om die paar maanden geduld niet op te brengen.

  10. iphone zal dan idd door de ipad wel later gaan uitkomen:(
    anders komt de ipad in europa zowat gelijk met de iphone in amerika uit 😉

  11. @Daan: Absoluut niet. Als ze hun jaarlijkse cyclus missen kunnen ze mensen wiens iPhone-abo afloopt geen nieuw toestel bieden. Geloof maar dat er in juni gewoon een nieuwe iPhone komt.

  12. Ik kan in iedergeval niet wachten, mag vanaf vandaag m’n abo verlengen, maar ik wacht net zo lang tot de nieuwe iPhone er is.

  13. @Erwin:
    Hoogstwaarschijnlijk juni juli en dan available today!

  14. Origineel geplaatst door Larrs<br/Ten eerste zouden ze wel gek zijn nu aandacht bij de iPad weg te halen met een iPhone-aankondiging; ten tweede lopen de abo’s van mensen die een 3G hebben niet eerder af dan juni; en ten derde weet iedereen die ook maar een beetje geïnteresseerd is dat er een jaarlijkse cyclus is.

    Hoezo? iPad is in pre-order volledig uitverkocht voor de levering van 3 april. Dus de verkoop van iPad loopt wel. En mensen van wie hun abo afloopt in juni oriënteren zich zeer binnenkort waarschijnlijk op nieuw toestel. Dus juist nu aandacht voor opvolger.

  15. Hopelijk komt er inderdaad een nieuwe iPhone! Deze begint wel een beetje te slijten.

    Mensen waarbij hun abbonementen in juni aflopen mogen natuurlijk 3 maanden ervoor al verlengen. En als je bij T-Mobile verlengd mag het zelfs 4 maanden ervoor al. Dus het word wel tijd voor wat meer duidelijkeid!

  16. @scallie: Ten eerste zijn die pre-orders geplaatst door mensen die er een besteld hebben zonder er ooit een aangeraakt of zelfs maar gezien te hebben, ja zonder ook maar iemand te kennen die dat wel gedaan heeft.
    Dat is een kleine, kleine minderheid van de totale markt en reken er maar op dat Apple er veel aan gelegen is de aandacht nog vast te houden op de iPad.

    Ten tweede zijn de 3G enm de 3GS pas in juni aangekondigd, terwijl Apple in die jaren níet een nieuwe productlijn probeerde te introduceren.

    Als Apple voor mei de opvolger van de 3GS officieel presenteert zijn ze m.i. stom bezig. Tenslotte zit er ook nog een MBP-refresh aan te komen die ze in het zonnetje willen zetten.

    April: iPad
    Mei: MBP
    Juni: iPhone
    is mijn voorspelling.

  17. @rl88: Iets zegt me dat Apple haar release-schedule niet gaat aanpassen op de regeltjes van T-Mobile. Al was het maar omdat je dan effectief naar een 9-maandse release cycle toegaat.

    Leg je er nu maar bij neer: aankondiging begin juni; officieel verkrijgbaar eind juni; daadwerkelijk makkelijk verkrijgbaar juli/augustus of zo.

  18. Ik vraag me af of er een CDMA versie gaat komen, inderdaad omdat het zo’n klein deel van de wereldmarkt is.
    (Ik meende dat de maximale potentiele markt voor CDMA 400 miljoen klanten is, maar voor GSM is het de hele wereldbevolking…)
    Ik kan aan de andere kant wel geloven dat dit een LTE variant zou zijn.
    Verizon gaat naar LTE, net als AT&T, dus dat zou een interessante optie worden…
    Daar in eerste instantie LTE nog weinig ondersteund zal zijn, moet de telefoon ook GSM of CDMA hebben, dat zou dan een leuke optie worden: Een LTE/GSM/CDMA versie, die je dan dus echt wereldwijd kunt verkopen en gebruiken…

  19. Ik denk niet dat de iPad de verkoop van iPhones in de weg zal zitten. Met een iPad kan je niet bellen. Ik verwacht dus gewoon een nieuwe iPhone deze zomer.

  20. En wanneer zou de GSM versie dan uitkomen. Ik was 1 van de eerste in Nl (nummer 22) en mag vanaf gisteren een nieuwe telefoon bij T-Mobile uitkiezen.

  21. Origineel geplaatst door Saik0
    Gaan we weer, nu komt er hieronder een regen van domme vragen en rare speculaties. Het is een gerucht mensen, pak een woordenboek en zoek op wat gerucht betekent!SaiKo

    Meestal zijn geruchten maar geruchten inderdaad maar de Wall Street Journal heeft veel inside informatie. Als de WSJ het de moeite waard vind om te publiceren kan je er vanuit gaan dat dit bericht echt wel klopt. Zal interessant zijn of dit ook daadwerkelijk betekent dat Verizon ze kan gaan aanbieden.

  22. Ben het wel eens met mensen die zeggen dat het niet dom zou zijn om de nieuwe iPhone op korte termijn aan te kondigen. Vaak kunnen mensen eerder al een nieuwe telefoon kopen en hun contract verlengen. Als Apple echt het maximale uit hun klanten willen dan lijkt het logisch om de nieuwe iPhone iets eerder aan te kondigen zodat mensen niet in de verleiding komen om een ander toestel te bestellen.

  23. Apple heeft volgens mij nog nooit vóór de officiële aankondiging informatie losgelaten over nieuwe produkten en dat zullen ze ook nu niet doen. Dus iedereen die al vóór juni officiële informatie verwacht: keep dreaming!

  24. Origineel geplaatst door Pascal
    WvB

    Officieel niet inderdaad maar ik weet vrij zeker dat er bewust naar bepaalde media gelekt wordt. Soms om te kijken wat de reacties zijn (bij prijzen bijvoorbeeld) soms om te kijken waar een intern lek zet en soms echte informatie (Walt Mosberg van de WSJ krijgt vaak betrouwbare informatie en ook een exemplaat nog vóór de verkopen beginnen).

  25. Ik sluit me zeker daar op aan.. dergelijke kranten gaan niet gewoon even een roddel gaan lanceren.. die krijgen gecontroleerde lekken door van apple.

    Op die manier kan apple kijken of er interesse is enzo.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.