Reacties voor: Wall Street Journal: ‘Steve Jobs onderging levertransplantatie’

Volgens de Wall Street Journal heeft Apple-topman Steve Jobs een levertransplantatie ondergaan. Dat gebeurde zo'n twee maanden geleden in een ziekenhuis in Tennessee.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Ik vind het best sneu dat zijn hele privéleven nu op straat ligt, mocht dit waar zijn. Die man heeft ook recht op wat rust en privacy, zeker nu hij ziek is!

    Maargoed, nieuws is nieuws en ik denk niet dat ik in mijn eentje alle journalisten zal stoppen meneer Jobs lastig te vallen 🙂

  2. @ Tom

    Dat is toch iets waar je voor kiest met zijn baan. Nou, fijn dat het beter met hem gaat.

  3. als je anderen reacties leest en van iphoneclub op soort gelijke artikel , kan je merken dat we allemaal veel respect voor steve hebben .. je zou nergens een reactie vinden met lekker voor hem of zoiets, kan je na gaan hoe hij geliefd is bij de consument.. terwijl het maar gewoon de big boss van apple is..

  4. en waarom wordt hij zo op handen gedragen?

    hij heeft het bedrijf van het bankroet gered in de jaren 90. Nadat hij eerst we gegaan was bij apple, is hij dan terug aan boord gehaald als CEO. Met de gekende gevolgen De ipod, iphone, apple TV en vooral het prachtige design van de Mac’s.

    Kortom hij is niet zomaar een big boss maar de redder van apple en de uitvinder van alles waar het nu voorstaat.

  5. iLever 2.0!

  6. @joachim

    ik weet het maar met mijn punt bedoel ik dat als je hem met bijv bill gates vergelijkt is hij zeeeer geliefd
    en volgens mijn informatie doet meer finacieel iets bij apple dan design, omdat er een enorm design team is bij apple en niet allen hardware ook software ziet er netjes uit en dat is zeer zeker niet door steve gedaan ( meschien alleen geconroleerdt ofzo?) ag ja lets get to the point het is gewoon sneu voor meneer jobs maar wij suporten hem natuurlijk:)

  7. omwille van het grote succes van de iphone gewoon te veel champagne gezopen, en is nu zen lever kapot 🙂

  8. @ ray
    intussen is het al 3.0 🙂

  9. @Serge and @ray: Ik heb em al gejailbreakt 😛 xD

  10. nieuwe app?!
    hope you’re feeling better Steve…

    in ieder geval is dat een zware opperatie !!
    Leuk dat hij al zijn gewone leven heeft opgepikt 😉

  11. Natuurlijk, als hier een bericht van bill gates komt dat hij ziek is, dan zullen de meesten daar gewoon respect voor hebben, maar ook mensen die het misschien dan niet erg vinden en dat ook gewoon zeggen!
    Dat komt natuurlijk doordat dit een Iphone site is, dus het zijn alleen maar apple liefhebbers of geen haat hebben tegen apple, terwijl andersom het wel is(haat tegen windows, niet iedereen hoor;)) dus die zullen dan geen respect hebben voor bill gates. Al had dit een windows site geweest had echt niet iedereen zo respectvol geweest.
    Ik heb respect omdat ie een knappe prestatie heeft geleverd, maar ik heb niet meer respect voor steve als voor bill;)

  12. Take care Steve! You the men! 😉

    Komt weer helemaal goed.. Voor je het weet staat hij gewoon weer op de WWDC. 😉

  13. als hij een nieuwe lever heeft gehad, is de kans reëel dat het binnen een jaar of 5 niet meer jobs zal zijn…

  14. Steve Jobs is een personality, een man met charisma,
    iets wat je van Bill Gates niet kan zeggen,
    ook al stopt hij miljoenen in goede doelen.
    De één heeft het wel, de ander niet.
    Ben blij dat Steve herstelt, hoop dat het goed blijft gaan, een lever transplantatie blijft heel moeilijk,
    kwa acceptatie van je lichaam.

  15. Origineel geplaatst door Dannyy
    Natuurlijk, als hier een bericht van bill gates komt dat hij ziek is, dan zullen de meesten daar gewoon respect voor hebben, maar ook mensen die het misschien dan niet erg vinden en dat ook gewoon zeggen!
    Dat komt natuurlijk doordat dit een Iphone site is, dus het zijn alleen maar apple liefhebbers of geen haat hebben tegen apple, terwijl andersom het wel is(haat tegen windows, niet iedereen hoor;)) dus die zullen dan geen respect hebben voor bill gates. Al had dit een windows site geweest had echt niet iedereen zo respectvol geweest.
    Ik heb respect omdat ie een knappe prestatie heeft geleverd, maar ik heb niet meer respect voor steve als voor bill;)

    respect voor steve ! ook voor bill ma dan toch wa minder XD

  16. Op zich is het mooi dat Apple het afgelopen jaar heeft laten zien, dat het zonder Jobs ook lukt om het succes voort te zetten. Vooral beleggers waren daar nogal bang voor: dat Apple teveel afhankelijk zou zijn van de persoon Steve Jobs.

    En ach ja, wat de eerste reageerder zegt, dat zijn privéleven nu op straat ligt: zolang er geen paparazzi in de struiken liggen en we niet weten wat voor pyama Jobs draagt vind ik het alleszins meevallen. De media gaat met Jobs een stuk respectvoller om dan bijvoorbeeld Patrick Swayze of Jane Goody, die wel kaal en uitgemergeld bij het ziekenhuis werden gefotografeerd.

    Je kunt je trouwens afvragen of de media nou de boosdoener zijn. Ik durf te wedden dat het stukje over Jobs vandaag één van de bestgelezen artikelen op NU.nl is. Als je je dan als krant elitair opstelt en besluit er niet over te schrijven, snap je niet wat je lezers willen. En beleggers willen ook weten wat er speelt, anders spannen ze wel een rechtszaak aan.

  17. @Gonny van der Zwaag:
    tjaah als hij zo’n operatie heeft ondergaan snap ik dat er veel media aandacht voor is. Dat Obama een vlieg dood sloeg tijdens een interview en dat te horen krijgt van de dierenbescherming, terwijl ze zelf allemaal een elektrische vliegenmepper hebben, dat is pas erg als je dat niet meer kan doen.

  18. oeiii heb ik net een heel lang verhaal lopen typen voor dit artiekel heb ik een fout gemaakt bij mijn email adres nu moet ik alles weer op nieuw doen:(

    precies gonny van iphoneclub dat punt probeerde ik ook te maken. anderen top mensen van grote bedrijven zijn toch niet zo geliefd als steve met ‘apple’ hoop dat dit natuurlijk ook blijft als er een nieuwe top man komt .. hoop phill schiller ( volgens mij is hij de vice president van apple? maar dat moet ik opzoeken). en inderdaad apple heeft het goed gedaan toen steve ”weg” was zeg maar.. kijk maar naar de aandelen van apple ( op je iphone aandelen app:P) het gaat gewoon zoals het hoord …

    ag al met al maakt het mij niet zoveel uit wie nou de baas van apple is .. apple kan gewoon in de toekomst nog meer suc6 behalen dan voor heen ook zonder steve dus… maar toch vind ik het goed dat steve niet opgeeft na zo’n zware operatie want een nieuwe lever is niet niks… dank gonny voor reacite

  19. ja leuk maar wat heeft dit in godsnaam met iphone te maken. laat dit itempje over aan rtl boulevard of sbs shownieuws ofzo

  20. @okkies

    leuk dat je mee discuseerdt dank je!
    heb een beetje respect ja! anders rot je op van deze site…

  21. ik weet in ieder geval de taal vriendelijk te houden 🙂

  22. @okkies sorry voor mijn taalgebruik was niet gepast…

    ik vind ook dat dit gewoon belangrijke informatie is. en dat zouden alle apple gebruikers willen weten!!

    helemaal gelijkj JP!

  23. @Boe:

    Als woordvoerder van een gigantisch bedrijf sta je wel in de kijker denk ik..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.