Reacties voor: WaiterOne: Belgische touchscreen-kassa voor de iPad

De iPod touch wordt op sommige horecaterrassen en in de winkels van Apple zelf al gebruikt om bestellingen op te nemen. Maar wil je echt gaan afrekenen met klanten, dan is het grotere scherm van de iPad wel zo prettig. WaiterOne is een systeem dat met beide werkt: een iPad voor het grote werk, zoals […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Ik was van plan om het filmpje te bekijken, maar wat een slechte productfilm zeg. Bewegende achtergrond is zeervstorend, en er is slecht te zien wat er gebeurd op het scherm.

  2. Ik vind net ls Nicap dat het filmpje niet echt past bij de Apple-stijl helaas.

    Daarnaast ben ik ook niet zo te spreken over het ontwerp. Voelt heel log en niet mooi. Het idee an sich is geweldig. Daarom zijn er as we speak ook meer bedrijven mee bezig. Kan niet wachten op de POS-applicatie van Jelle Prins.

  3. @Mike van Hoenselaar: Ben erg benieuwd hoe deze er uit zal zien. Hopelijk is het niet als vele andere, dat je elke maand nog 30 tot 50 euro moet betalen !!!

  4. Wellicht is het iPos systeem een alternatief.
    Een realtime demo op een iPod | iPad of Pc browser is te vinden op:. . .Nadere informatie;

  5. Heb WaiterOne gekocht en het werkt NIET !!! Bij programatie van toetsen zit het volledig vast ! Ik kan het niet meer open krijgen, 50 euro voor de vuilbak !

  6. Hal@Jan:
    Gelukkig is het maar 50 eurie Jan. Mocht je het vertrouwen in Cloud computing nog niet hebben verloren en wil je een stabiel, snel en allerzins betaalbare oplossing dan moet je eens naar gaan kijken. Wij werken er al twee jaar mee, nieuwe releases zijn gratis en bieden iedere keer weer verrassende functionaliteiten.
    Groet
    Walter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.