Reacties voor: Wachtwoordenapp OneSafe totaal vernieuwd voor iOS 8

De wachtwoordenkluis OneSafe voor iPhone en iPad is voorzien van Touch ID-beveiliging, iCloud Drive-synchronisatie en
Bart Breij -

Reacties: 4 reacties

  1. Dus 8.99 voor 4.99.
    Ik koop hem gisteravond voor 4.99 en nu is hij 0.89 cent !!!!!

    Fijne actie weer van de app eigenaar.

  2. @Edward: hahah zelfde hier! Balen

  3. Ik blijf het een nadeel vinden van dit soort apps dat ze alleen de laatste iOs versies ondersteunen in de loop der tijd. Je weet simpelweg dat je altijd bij de tijd zal moeten blijven met je iPhone. Even niet meedoen en je ‘oude’ iPhone blijven gebruiken betekent dus dat je deze app niet meer zal kunnen gebruiken. Jammer waar het om een leuk spelletje gaat. Maar cruciaal bij een wachtwoorden app. Toch iets om over na te denken alvorens je je data hier aan toevertrouwt.

  4. Origineel geplaatst door Ton: Ik blijf het een nadeel vinden van dit soort apps dat ze alleen de laatste iOs versies ondersteunen in de loop der tijd. Je weet simpelweg dat je altijd bij de tijd zal moeten blijven met je iPhone. Even niet meedoen en je ‘oude’ iPhone blijven gebruiken betekent dus dat je deze app niet meer zal kunnen gebruiken. Jammer waar het om een leuk spelletje gaat. Maar cruciaal bij een wachtwoorden app. Toch iets om over na te denken alvorens je je data hier aan toevertrouwt.

    Bij 1password is de nieuwste versie downwards compatible met lagere iOSen (ik spreek uit ervaring). Dus neem ik aan dat dat voor de meeste bekende PW-apps ook het geval zal zijn. Daarentegen gaat 1PW over meerdere platforms heen. Dus als je op ‘save’ wilt spelen zou ik in ieder geval voor een marktleider kiezen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.