Reacties voor: Deze wachtwoorden-apps zijn bijgewerkt voor iOS 12

1Password, LastPass en Dashlane
De drie grootste wachtwoordenapps 1Password, LastPass en Dashlane hebben allemaal een update uitgebracht die ze geschikt maakt voor iOS 12. Ze maken alledrie gebruik van de nieuwe AutoFill-functie, zodat wachtwoorden invoeren een stuk makkelijker is.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. 1Password altijd weer als één van de eerste erbij! Auto fill één van de fijnste vernieuwingen aan iOS12!

  2. Ik wil vandaag nog een beslissing maken over welke wachtwoord-app ik wil gebruiken. Hebben jullie misschien advies welke de beste kan zijn?

  3. Ik gebruik zelf mSecure. Deze is ook bijgewerkt voor deze functionaliteit, maar werkt gelukkig niet met een abonnementsvorm (eenmalig kopen en je bent klaar).

  4. In iOS 11 werden ook al wachtwoorden automatisch ingevuld, misschien is de functie verder uitgebreid nu.

  5. Ik gebruik keeper en is zo te zien ook klaar voor IOS12

  6. Origineel geplaatst door 020
    Ik wil vandaag nog een beslissing maken over welke wachtwoord-app ik wil gebruiken. Hebben jullie misschien advies welke de beste kan zijn?

    Het ligt er een beetje aan welke waarde je hecht aan je wachtwoorden, gebruiksgemak en privacy/veiligheid. 1Password is weliswaar duurder, maar heeft daarentegen zeer snelle (beveiliging)updates, de nieuwste features, vrije keuze in de locatie van data opslag (lokaal, 3rd party cloud of 1Password cloud en een (bijna?)perfect track-record voor wat betreft databreaches, m.a.w.: een partij waar je écht je data aan kan toevertrouwen.

    Helaas kost het wel wat geld, maar het is dan ook wat je wilt. De eenmalig betalen vorm en de data volledig los van ieder andere aanbieder bewaren (data eigen beheer, semi-unhackbaar) of een maandelijkse vorm (family account), met een zeer riante prijs en de mogelijkheid om je data op te slaan in hun eigen goed beveiligde cloud.

    Het is maar wat je wilt, maar de track records van andere partijen, waaronder Lastpass voornamelijk, zitten onder die van 1Password en in dit geval wil ik enkel het beste.

    Plus.. zo nu en dan heeft 1Password een actie. Dan is het helemaal leuk om te springen in de 1Password trein 🙂

  7. Ik gebruik gewoon de sleutelhanger, werkt perfect over al mijn devices. Zeker met de in-app support van iOS12. Waar heb je nu nog een wachtwoordmanager voor nodig?

  8. @JK: ja ik dacht ook al van he? Heb niet zo een password ding maar invullen gebeurd wel, en ook al in iOS 11 trouwens

  9. KyPass is ook bijgewerkt en ondersteund ook autofill.

  10. @JK: iCloud Keychain is inderdaad erg makkelijk, maar er zijn mensen die 1Password al lang gebruikte voordat iCloud Keychain kwam en dan is dit makkelijk.

  11. Origineel geplaatst door Maurice Hollink
    @JK: iCloud Keychain is inderdaad erg makkelijk, maar er zijn mensen die 1Password al lang gebruikte voordat iCloud Keychain kwam en dan is dit makkelijk.

    En iCloud Keychain is bijv. niet op Linux beschikbaar. (KeePass wel)

  12. Gebruikte eerst keepass, maar ben sinds kort over gestapt op enpass. Verademing! Geen abonnement, perfecte Mac app erbij, ios 12 update stond gelijk klaar en grootste voordeel vind ik dat je zelf kan kiezen waar je database opslaat (lokaal of een zelfgekozen webdav of zelfs je eigen NAS). Ik sync met de Nederlandse Stack, werkt top.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.