Reacties voor: Wachtwoord iPhone blijkt makkelijk te omzeilen

Het blijkt eenvoudig om het wachtwoord van de iPhone te achterhalen, zo ontdekte iPhone-hacker Jonathan Zdziarski toen hij zich toegang moest verschaffen tot de iPhone van een drugsdealer.
Lees het complete artikel → Wachtwoord iPhone blijkt makkelijk te omzeilen

Reacties: 10 reacties

  1. We zijn nu aan het uitleggen hoe we een iphone/ipod touch van iemand anders kunnen gebruiken?

  2. @alex
    zijn al topics geweest van gebruikers die hun paswoord vergeten zijn!
    mes snijdt aan 2 kanten

  3. ‘vergeten’of vergeten?

  4. misschien mag ik heel dom overkomen maar wat voor wachtwoord ik bedoel je hebt tog geen w8woord nodig om op je ifone te komen en je kan er tog ook niet 1 instellen alleen een password met 4 cijfers (ik begrijp er niks van dus als iemand me het wat duidelijker uit kan leggen ben ik ook meteen een stukje slimmer:)

  5. voor de duidelijk de sim pincode, want het zijn allebei pincodes…

  6. Dat begrijp ik niet helemaal.. Een sim-pincode kun je op deze manier toch niet omzeilen? De sim-pin staat op de sim-kaart, niet op de telefoon.. als ik mijn sim in een ander toestel stop, moet ik gewoon dezelfde code gebruiken.
    Ik neem dus aan dat dit artikel over een andere pin-code gaat?

  7. Het kan ook de SIM-PIN-code zijn, want de telefoon is degene die die code wel of niet checkt, dat doet de SIM-kaart niet zelf

  8. Ik neem aan dat het hier om de code van de iPhone zelf gaat, de zogenaamde Passcode Lock. Want als je de simkaart eruit haalt en je steekt die van jou erin, kan je ook bellen en gegevens bekijken…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.