Reacties voor: Wachtwoord iOS 7-ontgrendelscherm makkelijk te omzeilen

Het wachtwoord op het ontgrendelscherm van iOS 7 is makkelijk te omzeilen met behulp van een simpele truc.
Lees het complete artikel → Wachtwoord iOS 7-ontgrendelscherm makkelijk te omzeilen
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 24 reacties

  1. so er zijn mensen op deze wereld die niks te doen hebben en dit soort dingen uitvinden….aan de ene kant is dat juist goed want dankzij zulke mensen wordt de ios alleen maar veiliger en beter, alleen hoe kom je er op????????? je moet wel veel vrije tijd over hebben hoor…:P

  2. Werkt bij mij ook met calculator! Is dus niet alleen met de timer-app.

  3. Sinds Snowden weten we dus dat dit soort beveiligingslekken er expres inzitten. Je gelooft toch niet (meer) dat een groot kapitaalkrachtig bedrijf als Apple bij zo’n iOSversie na maandenlang testen zo’ simpel lek over het hoofd ziet!??

  4. @Theo:

    Ja ik geloof dat 🙂

  5. sjonge sjonge applausje waard

  6. Wat een bs zeg

  7. Met zijn 3en hier op 3 iPhone 5, een iPad 2 en mini een paar keer geprobeerd en niks nakkes nada. Geen toegang:) #jammertwasgrappiggeweest

  8. Wat is nu dat precies het lek? Het omzeilen van de security om te komen tot het multitaskscherm en daarmee vervolgens niets te kunnen. Interessant 🙂

  9. Nou ja zeg 🙂

  10. @Theo: Sorry maar wat heeft dit met Snowden te maken? Denk je echt dat ze dit express doen zodat iemand van de NSA iedere indivuele iphone kan unlocken die ze eerst nog in handen moeten krijgen om zo je foto’s te kunnen bekijken? Verklaar dan ook eens waarom de 5s een vingerafdruk scanner heeft…

  11. De vingerafdrukacanner word me toch steeds stiekem iets minder aantrekkelijk. Ergens geloof ik minder in de beveiliging.

  12. @Tom Uit de documenten die Snowden heeft onthuld blijkt dat NSA samenwerkt met b.v. Microsoft om bewust beveiligingslekken in hun software in te bouwen zodat zij er gebruik van kunnen maken. Dat is ook in het nieuws geweest. Ook Apple werkt met de NSA. Sinds dat bekend is ben ik zeer argwanend geworden.
    ‘The powers that be’ gunnen jou geen privacy, dat is het principe, men kan ook makkelijk bij jouw iCloud als ze dat willen en dat de vingerafdruk nu nog versleuteld (alsof dat niet te kraken is) op de iPhone zelf wordt opgeslagen (vast ook wel een achterdeur opengelaten om daar bij te kunnen) doet daar niets aan af.

  13. zo zie je maar dat Apple ook niet perfect is. ik persoonlijk vind dat ze erop achteruit gaan

  14. @Theo:
    Apple is ook niet perfect en maakt ook fouten, ik heb ook een iphone maar ik ben niet zeker of ik na de 4S nog een andere kopen zal, ik vind het scherm te klein van de 5S.
    je begint te merken dat jobs er niet meer is.

  15. Waarom lukt het niet XD :/

  16. Origineel geplaatst door Jeremy: Waarom lukt het niet XD :/

    Of werkt het niet op de GM versie

  17. @Theo:
    Tja, je kan argwanend zijn natuurlijk. Maar je zal eerder moeten stilstaan bij het feit dat dit nooit anders is geweest. Je hebt gewoon geen privacy, slechts een gevoel van. Dat heeft niets met Microsoft of Apple te maken, en als jij dacht dat een motorola of nokia onschuldig zal zijn guess again. Is het niet de NSA dan zal het me niets verbazen als chinees ontwikkelde toestellen al sinds jaar en dag een chipje bevat die spionage toestaat (die toestellen gaan toch echt weer naar Amerika toe!).

    Verder is privacy geheel aan jezelf, en de meeste die ik ken die het roepen hebben b.v. wel een openbaar facebook account, een beveiligingsvraag als ‘Hoe heet mijn hond’ (als of ze dat niet 3x per dag tijdens het uitlaten roepen) of tweeten lekker dat ze op vakantie gaan zodat heel inbrekend nederland weet dat je niet meer thuis bent.

    Je wordt al je hele leven bespioneerd en het is je eigen gedrag/handelen wat het interessant maakt om jou ook echt in de gaten te houden en er iets mee te doen 🙂

  18. Origineel geplaatst door Jeremy:

    Of werkt het niet op de GM versie

    De ‘hack’ werkt helaas ook op IOS 7 GM

  19. Er is een mogelijk om te bellen zonder de toegangscode in te voeren. Zie hieronder de stappen.

    1. Druk de aan/uit knop in.
    2. Schuif het notificatie scherm omhoog.
    3. Selecteer wekker/klok.
    3. Houd de aan/uit knop ingedrukt tot “schuif om uit te zetten” en “annuleer” in beeld komt.
    4. Druk op annuleer en direct twee keer op de home button.
    5. Het multitask scherm zal nu worden geopend.
    6. Houdt de home button ingedrukt tot de stembediening in beeld komt.
    7. Je zegt nu “bel” met het nummer dat je wilt bellen.

  20. Origineel geplaatst door Theo
    Sinds Snowden weten we dus dat dit soort beveiligingslekken er expres inzitten. Je gelooft toch niet (meer) dat een groot kapitaalkrachtig bedrijf als Apple bij zo’n iOSversie na maandenlang testen zo’ simpel lek over het hoofd ziet!??

    Sinds IOS bestaat (nog voor snowden ooit in beeld kwam) waren we er al vrij zeker van dat Apple express exploits open laat om gratis nieuwe ontwikkelingen binnen te krijgen door de jailbreak scene! Waarvan langzaam maar zeker, beetje bij beetje dingen uit de jailbreak scene worden overgenomen (kijk naar multitask ed.).

  21. Op m’n iPhone 4s geeft ie geen sjoege hoor…. Ik ben veilig!

  22. Je hebt geen lek nodig om langs het codeslot te komen. Als ik ‘m intype, lichten 1 voor 1 de cijfers op. Iedereen die naast me heeft gezeten de laatste 2 dagen heeft ‘m zo al kunnen zien!

  23. Gewoon ff control center uitzetten bij het lockscreen . :p

  24. Bij mijn gm werkt het ook bij stembediening met alleen de homeknop in te drukken in de noodgevallen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.