Reacties voor: ‘Geen wachttijd meer voor goedkope iPhone accureparatie’

Mensen die voor €29 hun iPhone-accu willen laten vervangen hoeven geen rekening meer te houden met een lange wachttijd. Volgens Apple zijn de voorraden aangevuld en kan iedereen nu vrijwel meteen worden geholpen.

Reacties: 9 reacties

  1. Dat is mooi, maar kun je nu gewoon een winkel binnen lopen of is het verstandig een afspraak te maken via Apple support?

  2. Gisteren afspraak gemaakt voor me vriendin ze kon al aankomende vrijdag terecht

  3. Origineel geplaatst door Y
    Dat is mooi, maar kun je nu gewoon een winkel binnen lopen of is het verstandig een afspraak te maken via Apple support?

    Ik zou altijd een afspraak maken, scheelt je weer wachten. Ik zou het wel lekker vroeg op de dag doen, dan voorkom je dat je wellicht je toestel de volgende dag pas kunt ophalen.

  4. Ik heb mijn accu laten vervangen voor mijn iPhone 7 Plus in Brussel. Een anderhalf uur later mocht ik de iPhone gaan halen. Die startte plots niet meer op waardoor ik een ander toestel heb gekregen voor maar 29 euro 😄

  5. Ik zit me nog steeds af te vragen hoe betrouwbaar de weergave van de accuconditie is. Zowel die van Apple als door de diverse apps.

    Volgens Apple is mijn batterij nog op 86% capaciteit. Zelf ervaar ik dat absoluut niet; vandeweek ging deze tijdens het lezen van nu.nl binnen 3 minuten van 30% naar 2% lading, dat zo een accu met 86% capaciteit niet moeten doen.

    Kijk ik met een app als Battery Life dan krijg ik waardes tussen de 45 en 83%…
    Toch maar eens een keer naar Haarlem dan, incl. alle gedoe van backups, Find My iPhone uit en dergelijke.

    Gaat overigens over een 6 plus uit 2015…

  6. @Wesley: Dat is de reden waarom ik eind van het jaar ga. Hoop ik dat ze geen iPhone 7 meer hebben😍

  7. De informatie suggereert dat alle toestellen vanbv de zes of 6S in aanmerking komen voor dit programma. Toen ik contact gezocht met Apple werd mijn serienummer van de zes gecontroleerd en kreeg ik te horen dat ik niet in aanmerking kom voor dit programma. Dat lees ik nergens in het forum. Of kijk ik er overheen?

  8. Origineel geplaatst door Gert
    De informatie suggereert dat alle toestellen vanbv de zes of 6S in aanmerking komen voor dit programma. Toen ik contact gezocht met Apple werd mijn serienummer van de zes gecontroleerd en kreeg ik te horen dat ik niet in aanmerking kom voor dit programma. Dat lees ik nergens in het forum. Of kijk ik er overheen?

    Sommige kregen gratis een nieuwe, andere betalen €29

  9. Naast de batterij die stuk gaat/opgaat, kampt de iPhone ook met een ander probleem. De zogenoemde u2 chip faalt voornamelijk bij gebruik van imitatie laders. Mocht je iPhone na een batterij reparatie en een software herstel nog snel leeglopen en op gekke percentages uitschakelen. Laat dan de zogenoemde U2 vervangen.(Bij een goede telefoon winkel.) Dit geldt voor de 5/5c/5s/6/6+/6s/6s+/7/7+.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.