Reacties voor: Eerste wachtenden bij Apple Store Amsterdam voor iPhone 6

De wachtrij bij Apple Store Amsterdam is gestart: de eerste mensen staan in de rij voor de iPhone 6, die 26 september in de verkoop gaat.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 50 reacties

  1. ****** man als je toch zo wanhopig bent rij dan even naar onze Duitse vrienden

  2. Waar je zin in heb…

  3. Moet hij niet gewoon werken 😀

  4. Wat als je nou naar de WC moet?

  5. Ach ja, ieder z’n ding

  6. Haha wat een sukkel ben je dan zeg, zo weinig in je leven te doen dat je daar een halve week gaat zitten.

    Reserveer in Duitsland, pak een trein en je had er al sinds vrijdag mee kunnen spelen.

  7. Is George een Chinees? #grapje 😉

  8. @Donstil: en jij hebt veel te doen in je leven behalve dan het bekritiseren vanachter je laptopje. Wat een sukkel ben je dan zeg.

  9. Over een paar weken loop ik op m’n gemakkie de Applestore bij ons wel binnen hoor, rustig bekijken en eventueel kopen.

  10. Ik snap niet waarom er zoveel negatieve en ronduit beledigende opmerkingen worden geplaatst. Niemand heeft toch last van zijn actie. Als hij dat nou leuk vindt, wie doet hij er kwaad mee. Waarom toch die drang van mensen om op anderen af te geven. Wat is de verdraagzaamheid weer ver te zoeken. Jammer. Ik vind het een leuke stunt dat hij er al zit. Gun hem alle plezier. Misschien ga ik wel even langs om hem een kop coffee aan te bieden. Peace!

  11. Kansloze vent!

  12. gestoord! hij zal wel mediageil zijn… 😉

  13. Zelf snap ik niet helemaal waarom je in de rij zou staan voor de iPhone, ik zelf heb hem dus ge pre-ordered bij Dixons en Vrijdag ochtend kan ik hem ophalen.

    Gaan mensen er heen voor de sfeer? Om de eerste te zijn? Krijg je hem eerder als de rest?

    En over de 2 heren die er nu al staan, niet veel over te zeggen naast dat ze kenbaar grote Apple fans zijn.

  14. Origineel geplaatst door bas
    Ik snap niet waarom er zoveel negatieve en ronduit beledigende opmerkingen worden geplaatst. Niemand heeft toch last van zijn actie. Als hij dat nou leuk vindt, wie doet hij er kwaad mee. Waarom toch die drang van mensen om op anderen af te geven. Wat is de verdraagzaamheid weer ver te zoeken. Jammer. Ik vind het een leuke stunt dat hij er al zit. Gun hem alle plezier. Misschien ga ik wel even langs om hem een kop coffee aan te bieden. Peace!

    Bah, wat ben jij positief!

  15. @bas: Voor de meeste mensen is het een raar gezicht, uren (dagen in dit geval) in de rij staan voor een telefoon die je misschien ook wel gewoon een week later kan kopen. Als een Android telefoon bijvoorbeeld uitkomt zoals de Galaxy S5 staan mensen ook niet snel in een lange rij.

    Tja bij Apple is dat net even wat anders, voor mensen is het een traditie geworden om in die rij te staan. Bij de S5 lijn wacht je 4 uur voor de telefoon en bij Apple gaat het wel tot 3 dagen wachten.

  16. helemaal met Bas eens

  17. Helemaal mee eens Bas!!
    Laat iemand lekker doen waar die zin in heeft. We hebben er geen last van 😉

    zou het zelf niet doen.

  18. Ik denk dat het niet zo druk zal worden als in 2012 toen deze winkel in Amsterdam geopend werd! Bekijk dat moment terug in deze 360 graden tour!

  19. Krijgen ze überhaupt een telefoon mee zonder reservering?
    Ik denk het niet.

  20. Origineel geplaatst door Sil
    @Donstil: en jij hebt veel te doen in je leven behalve dan het bekritiseren vanachter je laptopje. Wat een sukkel ben je dan zeg.

    Getikt op een 6 Plus maar bedankt voor je reactie.

  21. Helemaal mee eens ,zou het zelf ook niet doen maar kan het best appreciëren dat andere wel in de rij gaan staan!!!! Moet kunnen haha

  22. Origineel geplaatst door bas
    Ik snap niet waarom er zoveel negatieve en ronduit beledigende opmerkingen worden geplaatst.

    Omdat veel mensen zichzelf beschouwen als de maat van alle dingen. Als een kosmische standaard met hun eigen navel, letterlijk en figuurlijk, als een zwart gat in het centrum van die (micro)kosmos. Iedereen die niet voldoet aan die kosmische standaard wordt als sneu, debiel, achterlijk, enz… beschouwd en mag op overeenkomstig beledigend commentaar rekenen.

    Mijn sympathie heeft George. 😉

  23. En er gebeurt straks weer hetzelfde als eerst. Hallo mensjes die om 8 uur de preorder iphones komen ophalen! Kom maar binnen! Jij die al sinds dinsdag hier ligt? Oh jij mag straks ook wel een keer naar binnen, als we nog wat voorraad over hebben voor jullie….Zal niet veel zijn.

  24. @bas: hear hear !!

  25. Origineel geplaatst door borgqueenx
    En er gebeurt straks weer hetzelfde als eerst. Hallo mensjes die om 8 uur de preorder iphones komen ophalen! Kom maar binnen! Jij die al sinds dinsdag hier ligt? Oh jij mag straks ook wel een keer naar binnen, als we nog wat voorraad over hebben voor jullie….Zal niet veel zijn.

    Er zijn geloof ik 2 rijen: 1 voor de pre-orders en de ander voor de gewone verkoop

  26. Origineel geplaatst door mar

    Origineel geplaatst door borgqueenx: En er gebeurt straks weer hetzelfde als eerst. Hallo mensjes die om 8 uur de preorder iphones komen ophalen! Kom maar binnen! Jij die al sinds dinsdag hier ligt? Oh jij mag straks ook wel een keer naar binnen, als we nog wat voorraad over hebben voor jullie….Zal niet veel zijn.

    Er zijn geloof ik 2 rijen: 1 voor de pre-orders en de ander voor de gewone verkoop

    Klopt, en de pre-order rij mocht als eerst naar binnen bij Oberhausen duitsland tenminste. Geen warm welkom voor de eerste van de “echte” wachtrij.

  27. Tsja, vanaf dit weekend is de iPhone 6 overal verkrijgbaar. Over een week of twee heeft iedereen er een. Als je dan toch wilt genieten van zoiets als een iPhone, doe dan als George. Vanmiddag op iCulture, morgen in het NOS journaal. Het zal hem echt jeuken dat hij al een week verkrijgbaar is. George heeft zijn minute! Geniet ervan George!

  28. Ben toch blij dat ik vanmorgen een iPhone 6 plus heb kunnen reserveren. Gewoon ‘s middags na het werk richting amsterdam. Geen rij, zeker weten je iPhone mee naar huis.
    Ik heb wel respect voor de mensen die in de rij gaan. Het is toch een soort traditie geworden en mensen vinden het blijkbaar gezellig. Achteraf blij dat we niet naar duitsland zijn gegaan om in de rij te staan. Het wachten word beloond:D

  29. Origineel geplaatst door Flieps
    Tsja, vanaf dit weekend is de iPhone 6 overal verkrijgbaar. Over een week of twee heeft iedereen er een. Als je dan toch wilt genieten van zoiets als een iPhone, doe dan als George. Vanmiddag op iCulture, morgen in het NOS journaal. Het zal hem echt jeuken dat hij al een week verkrijgbaar is. George heeft zijn minute! Geniet ervan George!

    Precies, als we nou eens elkaar meer zouden gunnen in plaats van te misgunnen of voor gek te verklaren, dan zou de wereld er een stuk mooier uitzien. Ben blij te lezen dat er nu alweer meer positieve reacties zijn dan dat geazijnpis. Ik zou het ook tof vinden als Apple in plaats van de mensen met een reservering, eerste de voorste 10 mensen uit de rij binnen te laten. Dat soort loyale fans zou ik als bedrijf koesteren!

  30. Mag ik dit een beetje sneu vinden?

  31. …en George zeide: “Venite ad me omnes”
    en zo geschiedde… 🙂

  32. Origineel geplaatst door bas
    Ik snap niet waarom er zoveel negatieve en ronduit beledigende opmerkingen worden geplaatst. Niemand heeft toch last van zijn actie. Als hij dat nou leuk vindt, wie doet hij er kwaad mee. Waarom toch die drang van mensen om op anderen af te geven. Wat is de verdraagzaamheid weer ver te zoeken. Jammer. Ik vind het een leuke stunt dat hij er al zit. Gun hem alle plezier. Misschien ga ik wel even langs om hem een kop coffee aan te bieden. Peace!

    Helemaal met je eens Bas!! Duimpje!

    Laten we eens stoppen met uit negatieviteit te reageren, maar vanuit positiviteit!

  33. Geweldig om daar drie dagen te zitten.

    Maar George, laat m niet vallen 😉

  34. Ik vraag me wel nog steeds af of je wel een telefoon mee kan krijgen als je zonder reservering er heen gaat.

    Hebben ze een hoeveelheid iPhones beschikbaar voor ongereserveerd afhalen?
    Immers, als je reserveerd hebt, zijn er op een gegeven moment geen toestellen meer, ze zijn dan neem ik aan op. Er zouden dan toch geen toestellen meer beschikbaar zijn?

    Weet iemand dat, zou een Apple medewerker het die twee mannen kunnen vertellen? 🙂

  35. Origineel geplaatst door Jack
    Ik vraag me wel nog steeds af of je wel een telefoon mee kan krijgen als je zonder reservering er heen gaat.

    Hebben ze een hoeveelheid iPhones beschikbaar voor ongereserveerd afhalen?
    Immers, als je reserveerd hebt, zijn er op een gegeven moment geen toestellen meer, ze zijn dan neem ik aan op. Er zouden dan toch geen toestellen meer beschikbaar zijn?

    Weet iemand dat, zou een Apple medewerker het die twee mannen kunnen vertellen? 🙂

    Er is altijd een voorraad die ze apart houden voor losse verkoop volgens het wie het eerst komt, wie het eerst maalt principe. Waarschijnlijk is zelfs de voorraad die voor reserveringen beschikbaar is gesteld, kleiner dan de voorraad die de 26e los in de verkoop gaat. Mensen die gaan wachten in de rij doen dat zeker niet voor niets, mits je niet achteraan staat.

  36. George is een Apple superfan. Hij vindt het gewoon een sport om elke keer de eerste te zijn hier in Nederland en ook de aandacht is leuk. Mijn mening is als je iemand niet kent sta dan niet gelijk met je oordeel klaar. Je weet niet wat iemand in het dagelijkse leven doet of hoe deze persoon zijn leven leidt. Gun ieder zijn pleziertje. Tuurlijk kan hij die telefoon bestellen maar daar beleeft hij geen plezier aan.

  37. @ZuurkoolmetVettejus: haha, en de Applestore is net een tempel.

  38. top man je kan nooit vroeg genoeg zijn :-0

  39. @bas: @Timosha: Helemaal mee eens 🙂 Ik zou het ook willen doen als ik er de tijd/het geduld ervoor zou hebben.

  40. @bas: Helemaal mee eens. “Ieder z’n meug” zeggen ze in Noord-Holland. Als je het een leuke sport vindt om als eerste binnen te zijn, ga je in de rij zitten. Het heeft wel wat.Waarom niet, als je er tijd en geld voor hebt.

  41. @iphone_user: gewoon paar maanden uitkering trekken en je kan een overheids iPhone halen.

    Ot: ik wacht nog even. Ga overmorgen wel zitten haha

  42. Origineel geplaatst door Angelique
    George is een Apple superfan. Hij vindt het gewoon een sport om elke keer de eerste te zijn hier in Nederland en ook de aandacht is leuk. Mijn mening is als je iemand niet kent sta dan niet gelijk met je oordeel klaar. Je weet niet wat iemand in het dagelijkse leven doet of hoe deze persoon zijn leven leidt. Gun ieder zijn pleziertje. Tuurlijk kan hij die telefoon bestellen maar daar beleeft hij geen plezier aan.

    Helemaal mee eens Angelique

  43. Een beetje zielig dit. Maar als de telefoon het enigste is wat hij heeft,waarom niet?

  44. Sukkels, je kunt nu gewoon naar Duitsland rijden en je hebt er een. Kost een stuk minder tijd!

  45. Origineel geplaatst door bas
    Ik snap niet waarom er zoveel negatieve en ronduit beledigende opmerkingen worden geplaatst. Niemand heeft toch last van zijn actie. Als hij dat nou leuk vindt, wie doet hij er kwaad mee. Waarom toch die drang van mensen om op anderen af te geven. Wat is de verdraagzaamheid weer ver te zoeken. Jammer. Ik vind het een leuke stunt dat hij er al zit. Gun hem alle plezier. Misschien ga ik wel even langs om hem een kop coffee aan te bieden. Peace!

    Danku! Helemaal mee eens!

  46. Waarom gaan er mensen naar PinkPop? Of in achtbanen? Of naar Lloret del Mar? Of naar de kerk? Of kijken ze naar TVoH? Waarom zitten er mensen zich te ergeren aan anderen die met hun tijd doen wat ze zelf willen?

    Omdat we allemaal een eigen wil hebben, welke niet gelijk aan een ander hoeft te zijn!

    Dit is zijn ding, hij heeft of neemt er de tijd voor, en op vrijdag geniet hij van zijn inspanning en moment van glorie.
    En wie weet, misschien heeft hij ook gereserveerd, maar wil hij alsnog als eerste naar binnen om zijn reservering op te halen mocht dat verschil uitmaken.

    Ik vermoed dat degenen die hem sullig vinden stiekem gewoon jaloers zijn dat zij niet die vrijheid hebben om zoiets te doen mochten ze dat willen. Laat hem in zijn waarde; als je dat zelf niet kan of durft en er niets goeds over te zeggen hebt, reageer dan vooral niet toch?

    @iCulture redactie: misschien kunnen jullie hem interviewen, ik ben persoonlijk benieuwd naar waarom hij dit doet, wat het hem oplevert, en hoe het logistisch in elkaar zit (slapen, toiletteren, eten, etc.)

    Go George!

  47. in de dagen dat hij er zit is inmiddels bekend dat de iphone 6 buigt, ios 8 ruk is, wifi en bluetooth niet goed werkt, ach hij heeft nog 2 dagen bedenk tijd 🙂 maar inderdaad waar plas je, ik was de 19e in londen en heb eneorm gelachen om de 90% pakistanen die daar in de rij stonden verdeeld in blokken op covent garden, geen fanboy meer te bekennen zoals vroeger, en met de huidige mankementen zullen ze nog wel even met hun vroeg gekochte handeltje zitten, ik ben in ieder geval blij dat ik me niet heb laten verleiden de volgende dag eentje te bestellen (zou een dag duren de levering gewoon bij de apple store daar)

  48. Kan iemand mij wellicht vertellen of het mogelijk is een bestelling in de Apple Store zelf op te halen in plaats van te laten leveren? (Ik bedoel dus geen reservering!)

  49. Ik heb hem nu inmiddels een week heb hem in Dusseldorf gekocht en ja ook drie dagen in een slaapzak met matje bij de deur gelegen als nr4. Maar zou het zo weer doen. En ja ik heb een fulltime baan als mt in het bedrijfsleven. dus vrije uren opgenomen. Maar je bent een Apple liefhebber of niet. En als 55+ moet je ook alles mee gemaakt hebben.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.