Reacties voor: Waarschijnlijk nog deze week untethered jailbreak iOS 4.3 (jailbreak)

Vermoedelijk zal voor het weekend nog een jailbreak van iOS 4.3 volgen. De jailbreak zou geschikt moeten zijn voor de iPhone 3GS, de iPhone 4, de 3e en 4e generatie iPod touch, de iPad en 2e generatie Apple TV.
Paul Pols -

Reacties: 60 reacties

  1. Kijk hier zitten we op te wachten, voonamelijk op iPad 2G

  2. Dat zou mooi zijn. Mijn telefoon is al unlocked en heel veel tweaks uit Cydia gebruik ik niet, maar toch mooi als ik zo snel alweer kan jailbreaken.

  3. ben erg benieuwd… zou snel zijn…

  4. Hier had ik al op gehoopt. Nu kan ik eindelijk mijn shsh blobs opslaan en sbsettings installeren.

  5. Tjemig, ik ben onder de indruk hoor. Zo snel al een untethered jailbreak. Knap zeg. Complimenten voor al die geniale breinen…

  6. unlock :(?

  7. Komt er nu een keer een duidelijke tutorial voor deze jailbreak?

  8. Komt me echt perfect uit! 😀

  9. Wel lekker snel! Sneller als 4.2.1.. Nu maar hopen dat er snel unlock komt.. dan kan mijn vrouw eindelijk ook haar iPhone 4 gebruiken 😛

  10. @Marcel: Jailbreaken is nooit moeilijk geweest, op het forum staat het vaak duidelijk uitgelegd, het zal ook nauwelijks verschillen met voorgaande jailbreaks. Als het dan nog niet duidelijks is dan zou ik er gewoon niet aan beginnen.

  11. Hoe bruikbaar is deze jailbreak? De Mobilesubstrate werkt toch nog niet op 4.3??

  12. De jailbreak zal in het begin nog niet echt bruikbaar zijn lijkt mij, want alle Cydia apps die op het Mobilesubstrate zijn gebaseerd moeten worden aangepast. Maar dat is gewoon een kwestie van tijd. Het mooie van de jailbreak is dat Cydia ontwikkelaars straks aan de slag kunnen hun apps aan te passen

  13. wordt er dan ook een nieuwe versie van de baseband geinstalleerd? heb momenteel 4.2.1 op 3GS met baseband 6.0.15 waardoor de interne GPS niet werkt…

    of staat de 4.3 update los van de baseband versie?

  14. Mooi kan niet wachten, alleen met een Jealbreak ga ik naar 4.3

  15. Zou super zijn… Ik ben nooit zo van de jailbreaks, het levert me te weinig functies op die ik perse mis. Maar als dit betekent dat ik personal hotspot kan vrijgeven (TetheredMe) dan zal ik zeker een jailbreak uitvoeren. Als ik moet wachten tot de dag dat T-Mobile personal hotspot vrij geeft dan zal mijn telefoon waarschijnlijk al jaren op een telefoonkerkhof hebben doorgebracht……. Hopen dat de jailbreak een beetje stabiel is! Ik heb eerder eens mijn vorige iphone 3g gejailbreakt, maar wist niet hoe snel ik hem weer moest restoren.

  16. misschien een stomme vraag :

    ik heb een iphone 3GS met software versie 4.1(8B117) draaien op Baseband 06.15.00 is er nog mogelijkheid dat ik kan updaten naar 4.3 toe ?

  17. Ik vind het jammer dat er niet eerst nog een untethered jailbreak versie voor 4.2.1 uitkomt. Ik vind het een beetje ‘geforceerd’ dat ik nu meteen naar 4.3 moet! 😉

  18. Jailbreakme 3.0 komt voor 4.3. Heerlijk simpel

  19. Origineel geplaatst door Michiel
    Ik vind het jammer dat er niet eerst nog een untethered jailbreak versie voor 4.2.1 uitkomt. Ik vind het een beetje ‘geforceerd’ dat ik nu meteen naar 4.3 moet!

    Er is al een untethered voor 4.2.1..

  20. Kan niet wachten

  21. Wil dit dan ook zeggen dat ik men iphone ineens kan unlocken?

  22. Weet iemand een site waar ik mijn iphone 4 kan unlocken gewoon van af de provider het is een france orange waar ik gewoon voor betaal dan??

  23. mijn excuus voor het niet volledig zijn. Ik bedoel een untethered 4.2.1 versie voor OS Windows ipv Mac.

  24. Lol. En Michiel maar wachten en wachten…. ; )

  25. @Michiel: Onder een steen geleefd jongen?

  26. Misschien toch maar weer jailbreaken??? Mis toch wel een agenda op mijn homescreen af en toe, of sbsettings

  27. Is er een manier om je Cydia apps en configuratie te bewaren als je van bijv. 4.1JB naar 4.3JB gaat?

  28. En nu maar wachten tot de eerste bikkels de jb durven toepassen. Persoonlijk fungeer ik niet graag als proefkonijn. Dan wacht ik liever een weekje langer.

  29. @Julianl: AptBackup in Cydia kan daarbij helpen 😉

  30. @Julianl: Ja, met de app AptBackup in cydia

  31. Zou mooi zijn
    Hopelijk komen ze ook snel weer met een unlock voor 4.3

  32. Origineel geplaatst door LEiPo
    Jailbreakme 3.0 komt voor 4.3. Heerlijk simpel

    Waar staat dat?

  33. @Michiel: lol
    Had het forum eens bezocht, dan had je het wel geweten.
    Zodra de JB voor 4.3 er is zullen de Cydia apps ed. aangepast worden, dus ik wacht dan nog wel heel eventjes tot de apps die ik nu gebruik zijn aangepast 🙂

  34. @Julianl: Ik zit met dezelfde vraag (dan vanaf 4.0 jbme.com). Maar kon op het forum geen antwoord vinden. Iemand een verwijzing?

  35. Ik zie (nog) niet het nut in van JB op de iPad, hoewel ik gebruiker van de eerste dag ben. Voordat de eerste vingerafdrukken op mijn telefoon staan (zo goed als dan) gaat er een JB op, en dan meteen bitesms.

    Voor een ieder die het om ‘free’ apps gaat. Ti’s al lullig genoeg dat een paar euro voor een game je dan teveel is wanneer je naar de waarde van je iDevice kijkt. Eerst maar eens zien of het allemaal gaat draaien op de nieuwe iOS versie.

  36. Nee, ik was toenstraks niet volledig genoeg.
    Ik heb mij 3GS ook met greenpois0n RC6 jailbroken, echter er zijn lego mensen, en ik heb het voor een vriend geprobeerd, die geen SHSH 4.3b3 in Cydia hebben. Een iPhone 4 wel, maar 3GS (oude en nieuwe Bootrom) niet. En dan ben je op redsn0w aangewezen, of Snowbreeze. En omdat sommige al een tethered versie van 4.2.1 hadden of hebben, wil je die versie eerst stabiel hebben toch? Of ben ik nu iets te mierenneukerig bezig? 😉

    Het lukt echter altijd als je een ‘clean’ install doet.
    Maar je iPhone volledig LEEG maken wil je niet…teminste ik niet

    Verder heb je niet echt onder een steen gelegen dacht ik heb al een jailbreak gedaan van 3.1, 3.1.2, 3.1.3, 4.0
    4.0.1, 4.0.2, 4.1 en nu dan 4.2.1+

    Dus ja zelf ga ik al best snel naar 4.3 (untethered)
    Dank voor jullie steun en medeleven..

  37. @Michiel: Clean install is toch niks mis mee? (nu gaat het dan niet meer door FW4.3)
    Je synct je iPhone met iTunes, zet alles van je iPhone op je PC/laptop. Dan druk je op bijwerken en instaleerd hij 4.2.1 op je iPhone + zet hij alles weer terug zoals je het had(Muziek/foto’s/app’s etc). Op dat moment heb je een ‘clean install’ toch? Dan zou het gewoon moeten werken..

  38. Origineel geplaatst door FRaccie@Julianl: AptBackup in Cydia kan daarbij helpen

    Denk nou eens na !
    Voorlopig van de regen in de drup omdat elke tweak die van mobile substrate afhankelijk is vastloopt (ASLR aanpassing nodig)

  39. Wat is op afstand jailbreaken? Jailbreakme.com?

  40. @Marcel: Maak er een als je zo graag iets wilt typen. Wees blij dat er mensen zijn die dit mogelijk maken en dat je dat dan ook gratis mag ophalen.
    Maar er blijven altijd mensen die denken dat ze alles voor gekauwd moeten krijgen.

  41. @Exotic: Ik denk dat hij er zelf gewoon geen heeft en “een vriend” in de VS ermee heeft geholpen…

  42. @iphoneclub: Is er ook al meer bekend over mobile substrate mbt die nieuwe techniek waarbij gegevens geen vaste locatie meer hebben?

  43. @dannyy: Het enige probleem is dat je alle saves van je apps kwijt bent toch??

  44. Wauw dat is snel nou ik hoop dat het nog lukt voor het weekend anders ga ik het op een andere manier doen 😉

  45. ik begon sbsettings al te missen.

  46. @Thiemo: Je bedoeld je achievements of topscores uit bijvoorbeeld games?
    App’s uit de app store zet hij alles terug (dus ook de achievements en de topscores) maar de instellingen die je bij cydia apps hebt onthoud hij niet (ook niet met apt-backup)

  47. Natuurlijk niet, er komt wel weer iets tussen hoor. Ik wacht liever tot de JB er daadwerkelijk is.

  48. owwwwwwwwwwwww ik hoop dat die snel komt en voor goed uitgelegd is voor blondjes zo als mij

  49. Ik dacht dat er zoveel gedoe was met een totaal verschillende mobile substrate, maar cydia werkt dus gewoon prima?

  50. echt blij mee =) dan heb je die wifi hotspot door te upgraden en ook nog eens die jailbreak in een week!!! dat zou wel heel mooi zijn…

  51. Lijkt er niet op dat het gelukt is …

  52. Zeker jammer, zit er echt op te wachten! Zie op veel fora staan dat er gewacht gaat worden op iOS 4.3.1 omdat die snel gaat verschijnen ivm bugfixes ed. Iemand die al meer nieuws heeft/dit kan bevestigen?

  53. Je kan wel eens gelijk hebben! Zoals we al gewoon zijn wachten ze nu zeker tot 4.3.1 en dat wil ook zeggen dat wij wel nog enkele weken geduld gaan mogen hebben. Laat ons zeggen 2 weken alvorens 4.3.1 er is en minstens nog eens 2 weken voor de unthetered versie.

    De update bevat een aantal bugfixes zoals het oplossen van geheugen problemen tijdens het lezen van grote bestanden. Daarnaast zullen ook bepaalde problemen met authenticatie met websites en applicaties opgelost worden, aldus de BGR.

    Apple lijkt ook van plan te zijn om de baseband van de 3GS en de eerste generatie iPad te updaten om zo jailbreaks verder tegen te gaan. Ook het kleine gaatje in iOS 4.3 dat op de iPad 2 zit zal met de update gedicht gaan worden. Jailbreakers zitten juist op deze 4.3.1 update te wachten omdat ze al een vermoeden hadden dat Apple snel met een update zal gaan komen nadat iOS 4.3 was vrijgegeven. Zodra iOS 4.3.1 uit is zullen de populaire jailbreaks ook weldra verschijnen, zo is de verwachting. Zowel tetherd als un-tetherd jailbreaks zullen dan beschikbaar zijn voor de nieuwste software, zo verzekeren meerdere jailbreakers.

  54. @Razert: Ja zo kan je wel doorgaan met dat verhaaltje.
    Toen 4.2 uitkwam zeiden ze ook te wachten met de unthetered JB totdat 4.2.1 uitkwam.
    Toen die uitkwam wilde ze wachten omdat 4.3 kwam.
    Zo schuiven ze het altijd door..
    Ik denk zelf dat als er echt geheugen problemen zijn met de 4.3 versie dat ze idd zullen wachten totdat 4.3.1 uitkomt.
    Dat zou betekenen dat er nog wel een dikke maand wachten wordt totdat je unthetered kan JB-en.
    Daar kon ik niet op wachten ik gebruik me ipad met XBMC om me films van me server thuis af te kunnen kijken en tis niet echt dat ik elke dag me ipad uitzet 🙂

    Verder heb ik ook met de 4.2.1 thetered gewerkt.
    Ook dit draaide maanden zonder uit te zetten.
    Unthetered is alleen echt noodzakelijk op een iphone.
    (batterij leeg, kan je hem niet meer aanzetten gezeur)

  55. 🙁

    Heb de unlock nodig!

  56. Kan ik dan mijn iPhone 4 4.3 jailbreaken?@Mark:

  57. Hoop dat de jailbreak er snel is! Heb perongeluk met iphone 4 geupgrade. Naar 4.3 nou wacht ik al heel lang op de nieuwe jailbreak iemand andere opties?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.