Reacties voor: Waarschijnlijk nep: iPhone 2,1

Het verschijnen van de tekst 'iphone2,1' heeft voor het eerst in tijden weer eens geleid tot 'uitgelekte' foto's. Maar deze zijn waarschijnlijk nep.
Lees het complete artikel → Waarschijnlijk nep: iPhone 2,1
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 37 reacties

  1. Ik denk zelf dat ze weer terug gaan naar aluminium daar dit steviger is gebleken dat de ‘plastic’ achterkant van de 3G. Spul is wel keihard, maar reageert op temperatuurverschillen, krast als een bezetene en sluit hier en daar (niet bij alle batches) lekker aan op de rest van het toestel qua luchtdichtheid.

    Al krijg ik de indruk dat de ontwerper van deze plaatjes er ook zo over denkt nadat ik ze opnieuw heb zitten bekijken..

  2. Misschien gaan ze wel meer naar de trend van de ipod touch met chrome of iets dergelijks, om die dan op zijn beurt voor zelfportretfoto’s te gebruiken, want je spiegelen in die appel is nou ook niet alles hoor 🙂

    Allessinds kijk er al naar uit hoor, hoop enkel dat ze het prijskaartje een beetje aanpassen deze keer… Want in sommige landen wordt er toch wel enorm veel misbruik gemaakt van de koppelverkoop… Gelukkig mag dit in België niet, maar ze hebben dan wel de prijzen enorm omhooggetrokken…

    Ziet er eigenlijk best lelijk uit met die witte front cover en dan dat zwarte scherm erin 🙂 heb ik toch het liefste mijn 2G iphone hoor 🙂 ook al zien die 3G er wel strak uit, maar zoals reeds gezegd zijn ze enorm fragiel 🙂

  3. Plastic achterkant is erop gekomen zodat alle antennes (Wifi, gps, 3g, gsm, …) goed werken. Daarom zijn ze afgestapt van het aluminium. Denk dus niet dat dit direct terug komt.

  4. Origineel geplaatst door Terrentiao
    Misschien gaan ze wel meer naar de trend van de ipod touch met chrome of iets dergelijks, om die dan op zijn beurt voor zelfportretfoto’s te gebruiken, want je spiegelen in die appel is nou ook niet alles hoor Allessinds kijk er al naar uit hoor, hoop enkel dat ze het prijskaartje een beetje aanpassen deze keer…

    Hoezo prijskaartje, heb je ooit wel is andere Smartphones gezien? De iPhone is meestal goedkoper dan de rest…

    En wie dat plaatje heeft gemaakt is wel heel slecht met Photoshop, hoe nep kan je het maken…

  5. Ik acht de kans zeer groot dat de achterkant van de nieuwe iPhone van plastic blijft, vanwege GPS. Maar de plastic achterkant krijgt wel een ceramische coating. Deze is krasvrij en voelt koel aan (net als metaal).

    Tevens vermoed ik ook dat er een soort iWatch in de maak is. Ik kan helaas niet aangeven hoe, wat & wanneer, maar Apple is er in elk geval mee bezig.

    Lyndon

  6. @Lyndon, Ze zijn ook bezig met een seabook, een watchphone…

    Zal ik even doorgaan?

  7. wel mooi achterkantje….

  8. Origineel geplaatst door Lyndon
    ….Tevens vermoed ik ook dat er een soort iWatch in de maak is. Ik kan helaas niet aangeven hoe, wat & wanneer, maar Apple is er in elk geval mee bezig.Lyndon

    EN ik heb begrepen dat er een iHope uitkomt. Details kan ik helaas niet prijsgeven..

  9. Origineel geplaatst door peter
    Origineel geplaatst door Lyndon….Tevens vermoed ik ook dat er een soort iWatch in de maak is. Ik kan helaas niet aangeven hoe, wat & wanneer, maar Apple is er in elk geval mee bezig.LyndonEN ik heb begrepen dat er een iHope uitkomt. Details kan ik helaas niet prijsgeven..

    Vergeet de iDream niet!

  10. Origineel geplaatst door Le0
    …krast als een bezetene…

    Hier heb ik juist helemaal geen problemen mee gehad. Ik had inderdaad verwacht dat mijn iPhone na een paar dagen al onder de krassen zou zitten (zoals de 1g) maar voor mij was het juist verassend slijtvast.

  11. En de iWish dan?

  12. Haha wat een gelul al die geruchten. De klanten van Apple hebben nog mooiere ideeën dan Apple zelf (als het al te maken valt) ik wacht gewoon netjes af en laat me verassen door Apple!

  13. En ik hoorde iets over iLol! 🙂

  14. Een beetje triest om een bestaande iPhone foto met zilvergrijs in te kleuren en dan er bij te zeggen dat het fake is. Wat een groot nieuws is dit zeg !!?? De volgende iPhone zal in opvolging van de iPods dunner worden, meer geheugen ruimte, betere verbindingen & een veel uitgebreidere software met betere streaming van beeld! De knopen aan zijkant van de iPhone zullen verbetert worden omdat ze er veel problemen hebben met het mechanisch stuk gaan ( ik heb al diverse gezien met kapotte knoppen ) zal wel touchbuttons worden, de speaker zal ook verbeterd worden accu met veel meer vermogen. Camera zal in pixelbereik veel hoger worden, maar zoomen geloof ik niet, te riskant voor Apple ivm mechanisch defect ! De menustruktuur zal echt hetzelfde blijven, omdat dit het succes is van de iPhone/itouch.

  15. Allemaal iLulkoek

  16. Wat een onzin dat een apparaat niet van metaal mag zijn vanwege de ontvangst van het GPS signaal. Wat dacht je van al die Navigatie apparatuur zoals TomTom. Bijna allemaal van metaal. De voorkant is overigens nooit van metaal of wel soms?

  17. Jammer van de reacties van Peter, Ruben & UtregCity.

    Ik had net foto’s gemaakt van enige prototypes van de achterkant, die ik wilde uploaden.

    Dit soort reacties ontmoedigt een ieder om serieus te reageren op nieuwe Apple-geruchten.

    Lyndon

  18. @ Lyndon; Je moet ook niet met iets reageren en dan zeggen “maar hier kan ik nog niets over prijsgeven”, dan kan je 100% verwachten dat je plat geflamed word. Reageer dan gewoon niet.

    Maar ff ontopic, ‘k vind het plaatje d’r opzich wel mooi uit zien van die ‘iPhone 2,1’ 🙂 hoewel ik eigenlijk niet zit te wachten op een nieuwe versie, koop ik binnenkort een 3G en een week later is er een nieuwe.. lekker dan..

  19. @ Lyndon
    Mail ze maar 😉

    Ik hoop wel dat de nieuwe iPhone een betere speaker, betere camera, en eventueel optische en desnoods digitale zoom heeft.

    En de reactie dat er misschien weer een metalen achterkant komt, omdat navigatie systemen ook vaak een achterkant van metaal hebben is larie.
    Noem mij één navigatiesysteem met een interne antenne met een metalen achterkant..

  20. wat zou het zwarte ‘stipje’ naast de camera moeten voor stellen??

  21. Origineel geplaatst door Gerard
    Wat een onzin dat een apparaat niet van metaal mag zijn vanwege de ontvangst van het GPS signaal. Wat dacht je van al die Navigatie apparatuur zoals TomTom. Bijna allemaal van metaal. De voorkant is overigens nooit van metaal of wel soms?

    Haha een TomTom van metaal. Laat me niet lachen dat is allemaal plastic en konstof. Het is geen koekblik uit de middel eeuwen. Als die van metaal was zou een TomTom stuk zwaarder zijn.

  22. Ik heb nog wel een goed idee voor 2.1.

    De iPhone is al zo perfect als maar kan natuurlijk maar kan altijd beter. Bijvoorbeeld Springboard. Werkt goed en het interface is briljant verzonnen maar het heeft zijn beperkingen.

    Mijn iPhone begint vol te raken met alle Apps die erop staan. Hierdoor word het steeds moeilijker om snel je App te vinden. Ik heb het nu zo gedaan dat ik mijn Apps sorteer per pagina op type. Zoals Games, Tools, WebApps enz.

    Stel nou dat ze de functie van het Springboard uitbreiden naar een versie waarmee deze Sorteerpagina’s ingebakken zitten. Dus dat wanneer ik een app download uit de App Store dat hij hem automatisch plaats, dus als het een game is in mijn Game Springboard plaats of een melding geeft waar ik hem wil plaatsen. Het zelf aanmaken van een Type Springboard kan het nog makkelijker maken natuurlijk.

    En dannog het feit dat als dat zo zijn ze natuurlijk niet allemaal op 1 pagina passen. Daarom zou ik het graag willen zien dat het springboard niet alleen van Links Naar Rechts schuift maar ook van Boven Naar beneden.

    Je zou bijna denken dat het begint te lijken of het interface van de PS3 maar dan met Springboards.

    Leuk idee vind ik zelf 😀

  23. @Christian: Geen slecht idee 😀

  24. Origineel geplaatst door Twan
    k hoop wel dat de nieuwe iPhone een betere speaker, betere camera, en eventueel optische en desnoods digitale zoom heeft.

    Optische zoom zou mooi zijn, maar ik denk dat het niet haalbaar is in een iphone aangezien zijn dunne uiterlijk. De lensen zouden dan verticaal geintegreerd moeten bewegen (zoals in de vroegere Konica Minolta camera’s) en periscopisch moeten werken. Dan komt er namelijk geen lens naar buiten zoals bij de meeste digitale camera’s…. Tenzij de technologie al zover is dat de lenzen maar een paar millimeter breed zijn. Maar dan nog zal dit te veel ruimte in beslag nemen. Tenzij de achterkannt van de iPhone een paar millimeters breder moet worden, of de inhoud kleiner kunnen maken.

    Digitale zoom zou uiteraard wel kunnen, maar daar zit niemand op te wachten.

    Maar wie weet… ik hoop eigenlijk ook wel dat optische zoom ooit gaat komen.

  25. iLame !!

  26. @ Christian
    Dat is echt een heel mooi idee! Dat zou je op een een of andere manier naar Apple moeten mailen joh

  27. @Cherrim:

    Sorry, maar de meeste TomTom’s hebben een aluminium gegoten casing om het scherm heen zitten. Hierom zit dan de plastic behuizing. Naar mijn weten is aluminium nog steeds een metaal….

  28. Origineel geplaatst door Gerard
    Wat een onzin dat een apparaat niet van metaal mag zijn vanwege de ontvangst van het GPS signaal. Wat dacht je van al die Navigatie apparatuur zoals TomTom. Bijna allemaal van metaal. De voorkant is overigens nooit van metaal of wel soms?

    Gerard, helaas moet ik je in het ongelijk stellen. GPS signalen gaan nu eenmaal niet door metaal. Apple heeft niet zomaar aangeklopt bij ons (mijn huidige werkgever) met een aantal plastic prototypes om die te voorzien van een ceramische coating.

    Lyndon

  29. Lyndon,

    Heb je hiervan ook iets als een ‘bewijs’. Je roept allemaal hard dat je vanalles hebt en weet maar je laat niets zien. Komt dan niet heel erg geloofwaardig over ofwel? Misschien deze scoop aan iphoneclub.nl geven ofzo.

  30. Origineel geplaatst door iSponge
    @ Lyndon; Je moet ook niet met iets reageren en dan zeggen “maar hier kan ik nog niets over prijsgeven”, dan kan je 100% verwachten dat je plat geflamed word. Reageer dan gewoon niet.

    Daar heb je gelijk in. Ik wilde enkel alleen een tipje van de sluier lichten over de geruchten.

  31. Origineel geplaatst door Buffalo
    Lyndon,Heb je hiervan ook iets als een ‘bewijs’. Je roept allemaal hard dat je vanalles hebt en weet maar je laat niets zien. Komt dan niet heel erg geloofwaardig over ofwel? Misschien deze scoop aan iphoneclub.nl geven ofzo.

    Buffalo,
    Bewijs hebben we, maar kan/mag ik niet delen (Confidentiality Agreement). Ik begrijp ook wel dat ik mogelijkerwijs niet geloofwaardig overkom.

    Ik kan wel 2 links doorspelen waar het een en ander gemeld wordt over de Ceramische coating waaraan wij werken:

  32. @ Christian

    ik wil jouw verder briljante idee niet afkraken, maar hebben ze hier niet al Categories voor (jailbreak)? Het is dan wellicht niet met een screenindeling, maar wel met mappen.
    Werkt toch ook prima?!
    Maar verder, als een idee als dit uitpakt in de standaard FW zal het mooi zijn voor mensen die niet willen jailbreaken natuurlijk!

    Verticaal scrollen was ooit mogelijk op FW 1.1.1. Die interface terugbrengen is niet ondenkbaar, vooral niet binnen een gebruiksvriendelijke manier zoals jij hier oppert.
    Vraag me wel af waarom ze niet de keuze overlaten aan de gebruiker, via instellingen:”vertical/horizontal scroll”. Ofzooooo

    On-topic:
    Erg leuk, maar hoe zat het nu ook alweer met die iPhone nano? Precies. Blijft toch leuk om te speculeren naar overtreffende opvolgers.
    Maar wel hopen dat Apple de opvolger niet zo een slechte verfbeurt geeft als deze jongens met hun Photoshop trialversie hebben gedaan zeg. Donders.

  33. Origineel geplaatst door Lyndon
    Origineel geplaatst door iSponge@ Lyndon; Je moet ook niet met iets reageren en dan zeggen “maar hier kan ik nog niets over prijsgeven”, dan kan je 100% verwachten dat je plat geflamed word. Reageer dan gewoon niet.Daar heb je gelijk in. Ik wilde enkel alleen een tipje van de sluier lichten over de geruchten.

    Welk tipje van welke sluier heb je nu opgelicht dan?

  34. Hmm, de htc touch diamond heeft toch ook een aluminium/metalen (????) achterkant?
    De ontvangst is in ieder geval precies genoeg om tomtom te laten draaien….

  35. Het is een iPhone 3G in negatief beeld (linker iPhone)

  36. het ziet er alvast lekker tight uit! Een design zoals de huidige MacBooks staat me wel aan, terug 1 kleur in metaal, geen vingerafdruk- en barstgevoelige materialen meer!

  37. En dannog het feit dat als dat zo zijn ze natuurlijk niet allemaal op 1 pagina passen. Daarom zou ik het graag willen zien dat het springboard niet alleen van Links Naar Rechts schuift maar ook van Boven Naar beneden.

    Ik heb dit idee al een paar maanden geleden (op 12-08-2008 om precies te zijn) naar Apple gestuurd, maar geen reactie. Ik hoop zo dat dit er zou komen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.