Reacties voor: Waarom is iGoogle voor de iPhone verdwenen?

De geoptimaliseerde iPhone-versie van iGoogle is niet meer beschikbaar. Gebruikers worden doorgestuurd naar de algemene mobiele versie van iGoogle.
Lees het complete artikel → Waarom is iGoogle voor de iPhone verdwenen?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. wat is dit belachelijk van google zeg. Ik wet dat ze het gewoon doen om andriod te promoten en dat daar wel een beter google voor is. Het kost google niet eens moeite lijkt mij om voor verschillende browsers een juiste pagina te maken

  2. Vind ik niet zo raar nu Google zijn eigen smartphone heeft. Dan gaan ze de iphone natuurlijk als concurent zien 😉

  3. ze kunnen toch niet tippen aan de Iphone een betere smartphone is er op moment niet en dat zal nog wel even duren Google probeert overal een voet tussen de deur te krijgen, ze zijn net zo erg als Microsoft.

  4. Ja, erg jammer dit. Maakte er veel gebruik van. Opzoek naar een alternatief. Die pagina is nu echt waardeloos. Hele zootje verdeelt over 3 pagina’s en maar 4 items per pagina.

  5. gerelateerde vraag: ik krijg bij het zoeken via Google (rechtsboven in safari) altijd een gewone Google-pagina te zien, als zat ik thuis achter mijn mac. Weet iemand hoe ik de zoekresultaten geoptimaliseerd voor mijn iPhone krijg?

  6. Mijn Google app uit de appstore werkt volgens mij nog steeds als voorheen

  7. @Nighttrain – het gaat hier ook niet om de google app maar om de web applicatie van iGoogle

  8. Google heeft hier geen baat bij: ze willen op iedere platform gewoon nummer 1 zijn.

    Origineel geplaatst door binaries
    wat is dit belachelijk van google zeg. Ik wet dat ze het gewoon doen om andriod te promoten en dat daar wel een beter google voor is. Het kost google niet eens moeite lijkt mij om voor verschillende browsers een juiste pagina te maken

  9. Ligt het nou aan mij, of kan ik gewoon niet meer switchen tussen de verschillende tabs bij deze “verbeterde” iGoogle versie?

    Ik heb gisteren mijn regenachtige zondag maar besteed aan een alternatief; NetVibes doet leuk mee als desktop versie. Doch de iPhone versie lijkt niet zo snel en ook de wijzigingen die ik aanbreng lijken niet zo snel als iGoogle doorgevoerd te worden. Check het maar eens uit!

    Chrz B-ass

  10. als ik de google app uit de appstore gebruik gebruik is ales nog aanwezig hoor of mis ik iets?

  11. Origineel geplaatst door Jos
    ze kunnen toch niet tippen aan de Iphone een betere smartphone is er op moment niet en dat zal nog wel even duren Google probeert overal een voet tussen de deur te krijgen, ze zijn net zo erg als Microsoft.

    Ik vind aplle anders eerlijk gezegd nog veel erger…

  12. Ik heb gisteren mijn regenachtige zondag maar besteed aan een alternatief; NetVibes doet leuk mee als desktop versie. Doch de iPhone versie lijkt niet zo snel en ook de wijzigingen die ik aanbreng lijken niet zo snel als iGoogle doorgevoerd te worden. Check het maar eens uit!

    Met NetVibes op de iPhone heb ik dezelfde ervaring: te traag.

    Als alternatief heb ik inmiddels de Pro RSS Reader app geïnstalleerd. Maar ook daar ben ik niet kapot van: de snelheid en gemak haalt het niet bij de originele iGoogle iPhone webapp.

    Hopelijk komt iGoogle voor iPhone terug, of een app die even goed werkt.

  13. @4saus – anders lees je het bericht eerst…

  14. This blows, hier werkte de belstastus app tenminste. Niet onbelangrijk als je ziet hoe je genaaid wordt door T-mobile. Hoe meer je bij ons belt hoe duurder de tarieven. Ik heb de grootst mogelijke bundle en toch verdubbeld de rekening.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.