Reacties voor: Waarom de iPad Pro mogelijk een stylus krijgt

Volgens de laatste geruchten wil Apple een stylus voor de iPad Pro introduceren, maar waarom? We keken naar de mogelijkheden.
Lees het complete artikel → Waarom de iPad Pro mogelijk een stylus krijgt
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 10 reacties

  1. Ze mogen dan wel stukje kwaliteit gaan leveren want de huidige stylus is echt een drama en zorgt alsnog voor veel leesfouten (lees; geen toets herkenning en vaak moet je alsnog hard drukken).

  2. Laat iemand die rotzooi van Tim Cook opruimen of beter nog laat hem vervangen. Hij houd niet van perfectie zoals Steve Jobs. Hij denkt alleen maar aan geld en cijfers. De iPhone gaat nu richting de BlackBerry. Er zijn nu meer bugs in de iPhone’s/iPad’s dan toen Steve Jobs nog leefde. De iPhone is nu makkelijker te kopen dan toen…

  3. Goed artikel Bastiaan! Voor een iPhone vind ik een stylus ook onzin. Voor de iPad Pro is het in sommige zaken geen overbodige luxe, maar net een handige extra.

  4. @Sinvudyo: Laten we niet overdrijven, hè. Ieder bedrijf is uit op winst, zelfs Apple was dat in het Jobs-tijdperk. Echter, Jobs combineerde dit met perfectie.

    Het zit ‘m vooral in het leiding geven waar Tim Cook de plank mis slaat. Hij weet wel wat de consument wil, maar er wordt simpelweg onvoldoende gecontroleerd of de kwaliteit wel goed is. En dat is wat Steve Jobs zo gedreven maakte.

    Maar nogmaals, ook hij wilde winst maken. Alleen kon hij dat heel erg goed combineren met het leveren van perfect afgewerkte producten. 😛

  5. In iedergeval hopen dat als ze een stylus uitbrengen deze wel meerwaarde heeft. Dus dunne punt en drukgevoelig.

  6. Het was met gemak één van de meest opzienbarende geruchten van het afgelopen weekend …

    Dat blijkt wel, binnen 24 uur twee flink uitgebreide iCulture artikelen over hetzelfde gerucht. Ondanks het onvermijdelijk veelvuldig gebruik van woorden als “mogelijk”, “zou”, “bronnen” en “geruchten” zetten jullie hier wel zwaar op in.

    En het wordt juist wat stil vwb geruchten rond de macbook air met 12,x” scherm. Weet geen van die bronnen nu hoe het daarmee staat? Of er enig verband is, behalve de schermmaten?

  7. Of het is omdat de iPad pro OSX draait..

  8. Ik Ben benieuwd het zou inderdaad tegen Apple hun filosofie ingaan( tegen die van jobs) zelf gebruik ik een note 4 naast mijn iPad, en ik moet zeggen dat pennetje is geweldig om mee te schrijven en te tekenen. Ik voorzie alleen wel 1 punt op en iPad pro, namelijk hem vasthouden met 1 hand en schrijven met de ander is 1. Te zwaar na langere tijd
    2. Onpraktisch vanwege zijn verwachte voormaat
    3. Je legt je hand op een groot deel van het touchscreen en de iPad moet dit dan wel tot in de perfectie kunnen detecteren ! En gezien de vele software bugs die ze hebben. iOS 7 op iPhone eb iOS 8 op iPad 2) ben ik er niet zo zeker van dat dit een slimme zet zal zijn !

  9. Mij heb op zich niks tegen een pen maar laat dit lekker over aan accessoiremakers.

  10. @Ferryman: Ach, dat was een beetje dom van me (maar dat komt gelukkig in de beste families voor ;-))
    Vorige week natuurlijk nog nieuwe geruchten over de Air, en ook al twee artikelen met héél véél reacties nav de enkele nieuwe USB aansluiting daarop…

    Tijd voor een geheugenupgrade – in m’n kop 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.