Reacties voor: Waarom de iPhone 6 toch geen saffierscherm heeft

Ondanks alle geruchten heeft de iPhone 6 toch geen saffierscherm. Waarschijnlijk had dat te maken met problemen binnen de productie.
Lees het complete artikel → Waarom de iPhone 6 toch geen saffierscherm heeft
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 21 reacties

  1. Saffier zien we wel terugkomen in de 6S…
    Vraag me sowieso af of het echt nodig is. Het scherm van mijn 4S is nog krasvrij…

  2. Of de geruchten waren op niks baseert en zoeken ze nu een excuus om hun zogenaamde perfecte bronnen niet zo perfect zijn.

    Iedereen roept nou maar wat tot de onthulling en dan zijn er mensen die het goed hadden en een groot deel niet. Let maar eens op. De geen die bekend staan als zeer betrouwbaar komen altijd de laatste periode met hun “bronnen” en roepen alleen maar dat geen wat door alle anderen veel geroepen is. Lekker save en grotere kans van slagen.

  3. Nou, ik denk dat hier toch wel een grote kern van waarheid in schuilt.

    Het had de iPhone 6 net dat beetje extra gegeven dat het eigenlijk wel nodig heeft. In de 6S gaan we zeker een beter scherm zien en profiteren van de ontwikkelingen rondom beter accuduur welke nodig is voor de Apple Watch.

    Apple moet wel. Want met de 6 gaan ze alleen Apple upgraders aantrekken die nog met een <5S zitten. Nieuwe gebruikers zullen eerder kiezen voor de smartphones met (op papier) betere specs en bij Android terecht komen.

    Helaas 'moet' ik wel overstappen vanwege mijn oude '4'. Anders had ik graag nog 1 updateje afgewacht.

  4. Je ziet het trouwens nu ook gebeuren bij de Apple watch. Jaren lang roepen dat je bloeddruk en suiker spiegel kunt meten. De bronnen waren zeer en zeer betrouwbaar! Oeps…. Ze zijn er niet. En wat roepen ze nu? Nee dat is voor de Apple Watch 2….. Mensen roepen maar wat. Ze roepen zoveel dat ze vast een paar keer goed zitten.

    Ik kan dat ook.
    Er komt een kleine webcam in de Apple watch voor facetime, met homekit kan je alle demotica aansturen via je horloge. Ook komt er een luchtdruk meter in de Apple watch die zelfs de hoeveelheid procent zuurstof kan meten.

  5. Ik vind de uitstekende camera echt Apple onwaardig. Lijkt wel knutselwerk,blijf wel bij 5S.

  6. Wat ook kan, is door de Apple watch hoef je je telefoon niet meer zo vaak uit je zak te halen, waardoor de kans op krassen sowieso kleiner is.

  7. @Airlifter: hier precies hetzelfde, wil het best hebben maar is geen killer feature. Valt ie, dan breekt het nog.

  8. Heb alle iphone’s gehad en nooit krassen op mijn scherm gehad.Ik zit dus niet op saffierglas te wachten! Betere batterij of andere techniek om snel bij te laden staat zeker op mijn lijstje.Wat de Apple Watch betreft vind ik hem prachtig ontwerp als afwerking.Maar tot tegenstelling van wat ik lees ,vind ik de Apple Watch wel heel vrouwelijk de afgeronde vormen het super gladde randen enz.

  9. Het ion versterkt glas is saffierglas 😉

  10. Maar goed wat voor glas heeft t nu dan ? want dat wordt ook nergens vermeldt

  11. Omdat dat in de iphone 7S komt. Dan hebben ze het scherm ietsje beter gemaakt weetje wel. (Beste iphone ooit in Apple termen)

  12. Gewoon nog een jaartje wachten op de 6s dan maar. Mijn hoop is dat ze die afzichtelijk uitstekende camera dan ook netjes in een egaal oppervlak hebben weten te verwerken.

  13. Misschien een goed idee om alle geruchten op een rijtje te zetten en bij welke bron ze vandaan komen. Dan kunnen die de volgende keer uitgesloten worden en wordt er tenminste iets meer journalistiek geschreven dan een beetje ‘boulevard-achtige’ pulp wat de afgelopen maanden over ons heen is gestort

  14. Misschien de nieuwe iPad mini (3) met safierglas.
    Als er al een nieuwe mini komt want het gat tussen de 6 plus en de iPad mini is wel erg klein (behalve de prijs dan).

  15. Even een correctie op de opmerking dat saffier bijna net zo hard is als diamant, dat is niet waar. Op de hardheidschaal van Mohs (1-10) is diamant 10 en Saffier (Korund) 9, maar in absolute hardheid is diamant vele malen harder dan Korund!

  16. Origineel geplaatst door Patrick
    Misschien een goed idee om alle geruchten op een rijtje te zetten en bij welke bron ze vandaan komen. Dan kunnen die de volgende keer uitgesloten worden en wordt er tenminste iets meer journalistiek geschreven dan een beetje ‘boulevard-achtige’ pulp wat de afgelopen maanden over ons heen is gestort

    Hier ben ik het helemaal mee eens! Ik heb er helaas geen tijd voor maar voor de gein moet iculture eens alle “nieuwtjes” filteren over de apple watch en Iphone 6. Haal daar alle geruchten weg die afkomstig kunnen zijn van een patent aanvraag ( speculatie ) kijken wat er over blijft…. Niks namelijk!

  17. Origineel geplaatst door EOTB
    Gewoon nog een jaartje wachten op de 6s dan maar. Mijn hoop is dat ze die afzichtelijk uitstekende camera dan ook netjes in een egaal oppervlak hebben weten te verwerken.

    dat konden ze nu ook wel doen makkelijk zelfs. Maar ja dan kunnen ze de volgende iphone niet de beste iphone ooit noemen.

  18. Origineel geplaatst door De Sint
    Ik vind de uitstekende camera echt Apple onwaardig. Lijkt wel knutselwerk,blijf wel bij 5S.

    Dit is voor mij ook een echte afknapper. Een detail weliswaar, maar eentje die mij stoort. Ik vond dit tot nog toe altijd het aller-lelijkst bij HTC en andere Android toestellen bij mijn kenniskring, zo’n uitstekende camera. Doordat die uitsteekt ook veel kwetsbaarder voor krassen.

    Ik ben sinds de lancering op zoek naar een mooie 2e hands 5s en hoop het daar vervolgens zo lang mogelijk mee uit te houden (toch minimaal voorbij de 6s, dan) 🙂

  19. @Airlifter: nooit, kijk maar eens goed met licht

  20. Ion strengthened glass is saffier glas maar dn nog versterkt…

  21. Ze dachten ach boeie we kunnen dat wel weer als een nieuwe killer feature toevoegen bij de Iphone 6s.

    En mensen rennen gelijk naar de winkel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.